- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Ehem, bunun kocalara uygulananı varsa talibim :):):)
sus kiz sus..simdi duyarsa alinganlik gösterir temeli calismaz kalirsin ortada...eh yani senin pardonlarini bende cok yaptim..sadece ben yapsak kocam haric(ki cok hassastir bu konularda) butun aile yaptik..bir ara seninki gibi mizmizlanasi tuttu..eee bizde yok öyle mizmizlik..naz cilve cekecek hassasiyette degiliz..bildigin öküz ailesi olarak onu duymazdan görmezden geldik..yikamadigi birdaha koyduk fazladan fazladan calistirdik..baktiki bizde insanlik yok insanlik bende kalsin deyip akilli akilli calisti..tabi son olayda ona ders oldu...dur son olayi anlatayim:benim mutfakta ocak elektrikli calisiyor.yani su kizarip bozaran tiplerden...8 yil oldu..bu bunamaya basladi...tuslari dokunmatikti...birde su falan gelirse alarmi calisiyordu...bu bunayinca durduk yere Alarm calistirmaya basladi...kendi kendine acilip kapanmaya...bir degil iki degil...bizim herif artik careler aramaya basladi..bu arada ben birgun sinirlandim caydanligi sinirla koyunca aman allahim cam paramparca oldu...olduda nooldu bizmi kaybettik kendi kaybetti..sigortacilar geldi söktü götürdü..tabiu benim bulasik makinasi koca koca gözlerle izledi olanlari...dersini almistir tahminim...lanet olsun bunlarin evine girdigim gune diyerek tikir tikir calisiyorinsanlık dinle ırkla olacak şey değil zaten içsel bişe. allah hep güzel insanlarla karşılaştırsın
bulaşık makineme gelince aslında beni cezalandırıyo. ne zaman çalıştırsam hep dışarda bişe unutup kapağı birden açıp pardon ama bunu da alırmısın diyodum. o da sanırım pardonlar çıktı çıkalı meselesini aklından hiç çıkarmadı ve beni böyle cezalandırdı. şaka bi yana biz eskidik makine ne yapsın 9 yıl oldu
Amin hayatim cümlemizin insallahHahahahaaaaa çok güldümm, Allah iyiliğinizi versin :):):)
bak bizim teknoloji o kadar gelişmiş değil. bize konsola takla açtır de yaptırırız ama henüz kocaya hükmedemiyoz
sus kiz sus..simdi duyarsa alinganlik gösterir temeli calismaz kalirsin ortada...eh yani senin pardonlarini bende cok yaptim..sadece ben yapsak kocam haric(ki cok hassastir bu konularda) butun aile yaptik..bir ara seninki gibi mizmizlanasi tuttu..eee bizde yok öyle mizmizlik..naz cilve cekecek hassasiyette degiliz..bildigin öküz ailesi olarak onu duymazdan görmezden geldik..yikamadigi birdaha koyduk fazladan fazladan calistirdik..baktiki bizde insanlik yok insanlik bende kalsin deyip akilli akilli calisti..tabi son olayda ona ders oldu...dur son olayi anlatayim:benim mutfakta ocak elektrikli calisiyor.yani su kizarip bozaran tiplerden...8 yil oldu..bu bunamaya basladi...tuslari dokunmatikti...birde su falan gelirse alarmi calisiyordu...bu bunayinca durduk yere Alarm calistirmaya basladi...kendi kendine acilip kapanmaya...bir degil iki degil...bizim herif artik careler aramaya basladi..bu arada ben birgun sinirlandim caydanligi sinirla koyunca aman allahim cam paramparca oldu...olduda nooldu bizmi kaybettik kendi kaybetti..sigortacilar geldi söktü götürdü..tabiu benim bulasik makinasi koca koca gözlerle izledi olanlari...dersini almistir tahminim...lanet olsun bunlarin evine girdigim gune diyerek tikir tikir calisiyor
Amin hayatim cümlemizin insallah
kizim göksel seni Yurt disinda nerde bulacaksüpersinn cnmmm bu şevklee çok hızlı yol kat edeceksin inş.
:))))))) allahım yaaaa merak etme kocana göz koyarsamm göksel beni öldürür mezara girerim çocuklara bakmayada fırsatın olur:))) ama çıkana kadar kçocuklar bende merak etmee bacım :)
aman diim ayyüzlüm simdi birde teknolojiye alistirip tepemize cikarma...sirtindan sopayi karnindan bulasigi eksik etme yeterbiz sorunlarımızı konuşa konuşa aşıyoruz bacım. hatta yakında onlara da birer tablet taktırıp kk ya üye yapıp nasihatlerimizi msj la iletecez
bak iyi bir fikrim vr..görümceni satalim parasinada sana ocak alailim:26::26::26::26::26::26:waaaay süper hareket dur aynısını bende bizim ocağa yapim belki kızım sana sölüyom gelinim sen anla olur. ama işin kötü tarafı benim ocağı ne yaparsam yapim kocam tamir ediyo bi kurtulamadım şu külüstürden. tam mobilyaların taksidi bitiyo alırım bir ocak bir yatak diyodum ki benim koca görümceye telefon aldı benim hayallerde ortada kaldı
kizim göksel seni Yurt disinda nerde bulacakoglanada gözkoyma yok ona göre ben onu kizima hazirliyorum dermisim yok yok kizima degilde kiralarim yakisikli cocuk nasilsa yok yok adim kötüye cikar o zamanda...organ mafyasina satsam....yok oda olmaz ciliz Miliz birsey kim naapsin ..gunahina girdigime deymez..iyisimi ben hapse falan girmiiim..kacak yasayayiym..geleyim sende saklanayim
aman diim ayyüzlüm simdi birde teknolojiye alistirip tepemize cikarma...sirtindan sopayi karnindan bulasigi eksik etme yeter
aaa evet ya iyi fikir..kiz niye gittinde mikroplu mikroplu kankami öptunaaaa bak iyi akıl verdinn göksel bulamaz iyisimi ben oğlana göz koyayımm :)) ama tühhh küçüktü o yaaaP kendinn belaya bulaşdın bide beni sbulaştıracan dimiiii :)hattaaa o yaptı diye de üstüme atarsın :)
bak iyi bir fikrim vr..görümceni satalim parasinada sana ocak alailim:26::26::26::26::26::26:
hatta ksmpanya baslatalim..ayyüzlunun görüncesini alana duyumn kocasi bedava diye
aaa evet ya iyi fikir..kiz niye gittinde mikroplu mikroplu kankami öptundostlugumuzu kiskandin dimi.... seni polise vericem komsumu öptü..ama bu Hayat verenlerden degil Hayat alanlardan diicem..bende yoklugunda gökselle kizimi evericeeeem.. kac yasindaydi kiz o:44::44:
anammm planlara bakkk :) ama kefilim evere bilirsinnn azcık gamsız ama iyi çocuk allahı var :) 25 yaşında uyar mı :)
ohoo sana gerek kalmamis..zaten o telefonun acisini kp guzel guzel cikarirkız onu satsak parasına kp el koyar ayrıca onu alıpta kp yi kim başına bela etsin. ayy geçen bu tlf aldı ya. kız caaz demişki bu hattımı öğrenciyken kullandım yeni bi hat alayım da kimsede olmasın bu no demiş babasına vay efendim bi durum varda sen söylemiyon diye burnundan getirmiş çocuğun kız haklı temiz hat iyidir. ama gel bunu ötekine anlat. uyuz herif herşeye muhalefet
10 Yas buyuk..cokmu acaaba:44::44::44::44::44: yok yok kurtarmadi galibaa:26::26::26::26:anammm planlara bakkk :) ama kefilim evere bilirsinnn azcık gamsız ama iyi çocuk allahı var :) 25 yaşında uyar mı :)
valla eşler sevgililer açık arttırmada gibi bişey olduu :)ulen napıyonuz gıyaplarında nikahlarınıda kıyı verin bari. aaaaaa yetişin a dostlar bunlar hainlik planı yapıyo
ohoo sana gerek kalmamis..zaten o telefonun acisini kp guzel guzel cikarir
10 Yas buyuk..cokmu acaaba:44::44::44::44::44: yok yok kurtarmadi galibaa:26::26::26::26:
hadi ya ben hakimim masum beyy:18::18::18::18::18: yok yok öyle degildi:ben masumum Hakim bey...hicbir art niyetimiz yoktu...sadece komsumu öldürmeye kalkan elmasekeri ayyüzlümün görümcesini pazarda satip Yurt disina kacacakti....bende onlara yapmayin etmeyin suctur gunahtir diyordumkızlar aramıza yeni katılanlar bunları okuyunca arkalarına bile bakmadan kaçacaklar imdat bu kadınlar manyak diye hatta suç duyurusunda bile bulunabilirler.
:)))))))))))))) bunu beğendimmmmkızlar aramıza yeni katılanlar bunları okuyunca arkalarına bile bakmadan kaçacaklar imdat bu kadınlar manyak diye hatta suç duyurusunda bile bulunabilirler.
hadi ya ben hakimim masum beyy:18::18::18::18::18: yok yok öyle degildi:ben masumum Hakim bey...hicbir art niyetimiz yoktu...sadece komsumu öldürmeye kalkan elmasekeri ayyüzlümün görümcesini pazarda satip Yurt disina kacacakti....bende onlara yapmayin etmeyin suctur gunahtir diyordum
yemin ederim yaş geldi gözümden sne adamı suya götürür susuz getirirsinn vallaaa evimde saklıyom bide hatunu kal sokaklarda yok sana ev mev :)hadi ya ben hakimim masum beyy:18::18::18::18::18: yok yok öyle degildi:ben masumum Hakim bey...hicbir art niyetimiz yoktu...sadece komsumu öldürmeye kalkan elmasekeri ayyüzlümün görümcesini pazarda satip Yurt disina kacacakti....bende onlara yapmayin etmeyin suctur gunahtir diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?