80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selam nasıl gidiyor oruç yazamıyorum sizlere ya yanımda bir arkadaş eğitim alıyor..şimdi boşluk buldum hemen atladım..benim şu ana kadar oruçla aram gayet iyi sadece çok uykusuuzm kafam ağırlaştı bir de işim sürekli konuşmak olduğundan boğazım kuruyor doğal olarak onun dışında iyiyim...işallah böyle devam eder...akşam da mercimek çorbası ve marul salatası yemeyi planlıyorum..

oruc simdilik iyi gidiyor, ama hafiiiiif karnim acikmaya basliyor...
mercimek ve bulgur sisiriyor demi.. iyi olur

hosgeldin ablammm özlettin kendiniii
benim marifetime bak simdi, 83 den 89 oldum, bogabilirsin beni......... :mymeka:

kizlar..oncelikle Ramazan ayi insallah hepimiz icin hayirli olur.
tekrar donen arkadaslar sizlerde hosgeldiniz.

ben kilo bildirimini aksama dogru yapicam evimize gidip tartilmam gerekiyr.. evimiz tamirde oldugu icin gecici bi sure icin baska bir evde kaliyoruz ve burada tartim yok.

bu gece sahurda yediklerim.
1 kase sutlu cornflaks
1 tane kasarli sucuklu tost
1 bardak meyve suyu

normal yemeyi sadece tatli ve hamur islerine dikkat etmeyi dusunuyorum. diyet menusu uygulamiyorum simdilik agir olur diye.

1kılo 700 gram vermısım bu hafta reglım ve kabızım ama bu benım ıcın bı mucıze

90.2 ---->88.5

bırde 720 dakıka yurudum 7 gunde

selam kızlar...nasıl özledim sizleri anlatamam...1 ay eşimin memleketine gittik..uzun süre ayrı kaldım sizlerden...yeni yeni arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla...
ve 1aydır diyete fazla dikkat etmememe rağmen eve geldim sabah tartıldım veeeeeeee 1 gr bile almamışım....ama yuaptığım en önemli şey akşamları hafif yedik ve cadı kızım bein hiç oturtmadı..uyum sağlayamadı oraya..bu yüzden almadım galiba..
aylincim sopayla gelicem yanına...klava: ramazanda da biraz zor oluyor vermek...dikkat et bari daha fazla alma...
bu arada 2-3 gündür ben de kasık ağrıları başladı...1 haftaya kadar adet olmam lazım yoksa hamilelikten şüpheleniyorum....napcam ben yaaa.....henüz kızım 16 aylık...tam da kilo vermişken..

bi de unutmadan eşimin akrabaları beni görünce resmen şok oldular....küçülmüşsün resmen güzelleşmişsin naptın böyle dediler...hele kayınvaldemi görseydiniz...abartısız ilk bir hafta boyunca 'sende kesin bişey var...neden zayıfladın..hastamısın yoksa...canın bişeye mi sıkık..benden saklıyorsunuz'deyip eşimle benim başımın etini yedi..
ama çok güzel bir duygu...o kadar aç kaldığıma değdi...ayrıca ramazana da alıştırma oldu bence..açlığa alışığız ya o bakımdan..susuzluk ayrı tabiiikafamçokkarıştı

merhaba kızlar evde olduğumdanmıdır nedir gayet iyi geçti bugün ve acıkmadım diyebilirim sadece susadım tek ayaklada olsa yemeklerimi hazırladım salata bile hazırkaydirigubbakcemile3acelem neyse daha çok var iftara bugün oğlum evde saolsun yardım etti beraber yaptık yemekleri menümde ne var diye sorarsanız.

iftar tabağı(hurma,zeytin,kaşar,)

süzme mercimek çorbası
kıymalı ıspanak yemeği
sebzeli bulgur pilavı
nar ekşili çoban salata

massallah sıze 15 kılo vermıssınız elbettekı buyuk bı degısımdır
darısı hepımızın basına bende 96.5 den basladım bugun ıtıbarıyle 8 kılo oldu. cok sıkı bı dıyetım var %90 uyuyorum bazen kacamaklar oluyo ama delı gıbı spor yapıyorum bende.

Cocukluk arkadasları, aıle dostları bızım , ne kadar ıyı nıyetlı olurlarsa olsunlar hep bı cekememezlık oluyo ozellıkle onların yanında anlasılmasın dıye kabarık elbıseler falan gıyıyorum. Dıyecegım o kı , konuyu dagıttım nazar degmesın ınsan en cok kendıne degdırırmıs bırde herkes bızım kadar ıyı nıyetlı dııl gozler cok etrafımızda nazar boncugu takın

bende izinden ilk dondugumde 76 kiloydum.. bugun tartilim 77
1 kilo artidayim ufff

bugun aksam yediklerim :
1 kepce corba
1 kepce pilav , 1 kofte , biraz patates puresi
birazda dondurma

bugun davetli oldugumuz icin boyle oldu ... yarinda davetliyim umarim ozaman cok kacirmam yarin

haklısın canım..çekemeyenler de vardı zaten...amman nazar değmesin.. %80 bile uysan verirsin merak etme..benim de kaçamaklarım çok oluyordu ertesi günü telafi ediyordum..herkes istediği kiloya kavuşur inşallah..
aslında benim hedefim 70 ti..69 olunca hedefimi 65 yaptım..belki veririrm diye..ama eşim hiç istemiyor vermemi..zaten evdeki kıyafetlerimi napıcam şaşırdım...geçen sene kiloluyken çok alışveriş yapmıştım..hepsi yeni..bazılarını terziye verip daralttırdım..modelleri kaçtı..anlıycaan 69 da mutluyum ben..inşallah almam..ama ramazanda veririm belki..kızım çok koşturuyo beni..iftarda da su içmekten yemek yiyemedim..

en son 21 temmuzda girebilmişim

netimiz yoktu ve dr. işleri yazlık fln giremedim maleseff... hepinizi çokkk özledim.. en son kaçıncı sayfadaydık neler oldu ben yokum diye hakkımda neler söylendi hiiiiç bilemiyorum...

herkesten habersiz gittiğim ve girmediğim için çookk özür diliyorum...

opuyorumnanaktan ablammmm benimmmmm hosgeldin yaaaa
hamilelik mi vayyy insallahh hayirlisi oluur

malesef aBLAM 89 oldum kabus benim icin.... cok üzülüyom yaa
dün orucumuzu tuttuk allah kabul etsin bugünde niyetlendim az önce regl olmusum bunada üzüldümm........

cok sevindim senin adina ablam

ama bundan sonra sizlerle devam edemeyeceğimi de hem üzülerek hemde sevinerek söylemek zorundayım... çünkü.. hamileyimm :ecrin_bebek: zemuszemus şu an daha bebeğimizi göremedik ama kesemizi gördük 6.9 mm :)))) :kedi: inşallah büyür ve inşallah gelişir bebişim de 15 gün sonra ki kontrolümde görürüm mercimeğimi de :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…