kızlar selam nasıl gidiyor oruç yazamıyorum sizlere ya yanımda bir arkadaş eğitim alıyor..şimdi boşluk buldum hemen atladım..benim şu ana kadar oruçla aram gayet iyi sadece çok uykusuuzm kafam ağırlaştı bir de işim sürekli konuşmak olduğundan boğazım kuruyor doğal olarak onun dışında iyiyim...işallah böyle devam eder...akşam da mercimek çorbası ve marul salatası yemeyi planlıyorum..
günaydın kızlar tatilde kilo almadan döndüm allaha şükür herkese hayırlı ramazanlar diliyorum kilo almadan geçer ramazan inş hepimiz için ben daha ilk günden kalkamadım sahura maalesef dün akşam yediğimle tutucam orucumu neyse kilo bildirimi yapıyım
15 gün önce ---85.8 geçen hafta tartılmadığım için böyle yazmak zorunda kaldım
bu hafta ---85.5
hosgeldin ablammm özlettin kendiniii
benim marifetime bak simdi, 83 den 89 oldum, bogabilirsin beni......... :mymeka:
bi de unutmadan eşimin akrabaları beni görünce resmen şok oldular....küçülmüşsün resmen güzelleşmişsin naptın böyle dediler...hele kayınvaldemi görseydiniz...abartısız ilk bir hafta boyunca 'sende kesin bişey var...neden zayıfladın..hastamısın yoksa...canın bişeye mi sıkık..benden saklıyorsunuz'deyip eşimle benim başımın etini yedi..
ama çok güzel bir duygu...o kadar aç kaldığıma değdi...ayrıca ramazana da alıştırma oldu bence..açlığa alışığız ya o bakımdan..susuzluk ayrı tabiiikafamçokkarıştı
massallah sıze15 kılo vermıssınız elbettekı buyuk bı degısımdır
darısı hepımızın basına bende 96.5 den basladım bugun ıtıbarıyle 8 kılo oldu. cok sıkı bı dıyetım var %90 uyuyorum bazen kacamaklar oluyo ama delı gıbı spor yapıyorum bende.
Cocukluk arkadasları, aıle dostları bızım , ne kadar ıyı nıyetlı olurlarsa olsunlar hep bı cekememezlık oluyo ozellıkle onların yanında anlasılmasın dıye kabarık elbıseler falan gıyıyorum. Dıyecegım o kı , konuyu dagıttım nazar degmesın ınsan en cok kendıne degdırırmıs bırde herkes bızım kadar ıyı nıyetlı dııl gozler cok etrafımızda nazar boncugu takın
opuyorumnanaktan ablammmm benimmmmm hosgeldin yaaaaselam kızlar...nasıl özledim sizleri anlatamam...1 ay eşimin memleketine gittik..uzun süre ayrı kaldım sizlerden...yeni yeni arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla...
ve 1aydır diyete fazla dikkat etmememe rağmen eve geldim sabah tartıldım veeeeeeee 1 gr bile almamışım....ama yuaptığım en önemli şey akşamları hafif yedik ve cadı kızım bein hiç oturtmadı..uyum sağlayamadı oraya..bu yüzden almadım galiba..
aylincim sopayla gelicem yanına...klava: ramazanda da biraz zor oluyor vermek...dikkat et bari daha fazla alma...
bu arada 2-3 gündür ben de kasık ağrıları başladı...1 haftaya kadar adet olmam lazım yoksa hamilelikten şüpheleniyorum....napcam ben yaaa.....henüz kızım 16 aylık...tam da kilo vermişken..
bi de unutmadan eşimin akrabaları beni görünce resmen şok oldular....küçülmüşsün resmen güzelleşmişsin naptın böyle dediler...hele kayınvaldemi görseydiniz...abartısız ilk bir hafta boyunca 'sende kesin bişey var...neden zayıfladın..hastamısın yoksa...canın bişeye mi sıkık..benden saklıyorsunuz'deyip eşimle benim başımın etini yedi..
ama çok güzel bir duygu...o kadar aç kaldığıma değdi...ayrıca ramazana da alıştırma oldu bence..açlığa alışığız ya o bakımdan..susuzluk ayrı tabiiikafamçokkarıştı
sağol canım benim ben sizleri özledimklava: klava: klava:boğmıyıma bu oklavalar yeterli sanırım sana klava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?