80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ablaaaaaaaa su an varyaaa kafamdan ayak uylarina kadar tülerim diken diken oldu sevinctennnn
ay cok sevindimmmmmmmmmm yaaa............
öptümmm seni sapur supuurrr..............
allahhhh saglikliiii kucagina almayi nasip etsinn
ay inanmiyom

hosgeldin ikinci anne adayimiz :))
güzel haberle geldigin icin affettikzemuszemus

bebegcim ne kadar sevindim senin adına canım benim,umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın.Birlikte nice güzel hayata diyorum.
Ama ara sıra gir bizi yalnız bırakma,senin sohbetinden neşenden bizi mahrum bırakma.Havalar serinleyince eminim buralar dolacaktır yine.Gel tamammı,tekrar seni çok çok tebrik ediyorum.
opuyorumnanaktan

sevdemercim.. çok sağol canım... amin duaların için... bırakırmıyım sizi kızz.. ama evde net yok 1 aydır.. annemlerden giriyorum şu an.. bayramdan sonra okullar açıldığında yani.. hergün burda olurum yine canım.. bol bol kaynatırız ...

aylincim üzüntünü paylaşıyorum canım,bende tartıya çıkmaya korkuyorum,çünkü engelleyemiyorum kendimi yemek konusunda.Kendine kızma bak bi çoğumuz bu durumrdayız,önemli olan burdan kopmamamız,yaz bitecek ve yine herkes burda buluşacak.Eminim benim özlediğim gibi tüm arkadaşlarda özlemiştir burdaki paylaşımları.Ama şu konuda tescillenmiş oldu,hani diyorduk ya burdan uzaklaşan kilolarla dönüyor diye,doğruymuş.Gerçektende öyle oldu.Malesef....

çok sevindim canım kutlarım güzel anne

hoşbulduk canım benim...hamilelik ksin değil..haftaya bildiririm canım..
ayrıca kabus deyip de gözünde büyütme..istersen yapamayacağın şey yok senin..daha önce gördük başarılarını..inşallah yine olur..

ayyyyyyyyy bebeg çok sevindimmmm...opuyorumnanaktan hayırlı olsun canım..
benim de hamilelikle ilgili şüphelerim var..aslında planda olmayan bişey henüz kızım 16 aylık..2 gündür kasıklarım ağrıyor..normalde sadeece hamile olduğumda ağrırdı..bilemiyorum..belki de üşütmüşümdür...hayırlısı..haftaya adet olmazsam başka topiklerde buluşuruz belki..kaydirigubbakcemile3

eflatuncum çok sağol canımm.... senin de hakkında hayırlısı olsun güzelimm.... dua et bana nolur.. kesem bi dahaki kontrole kadar büyüsün... içinde bebeğim gelişsin inşallah... şimdilik tek derdim bu canmm.. kilo fln umrumda değil şu an.. ama bu kez nasipse kızımda yaptığım hataları yapıp habire tıkınmıcam.. :))))

merhabalar, mesajların tarihine baktığımda hepsi eski, sanırım benden başka burada olan kimse yok şu an için..
hadi toplanında birbirimize güç verelim
81 kg ile bugün rejime start veriyorum.. ilk hedefim 1 ay içerisinde 75 e düşmek...
diyetler ve dikkat edilmesi gereken konular için paylaşımlarınızı rica ederim..
teşekkürler

hayırlı olsun :) inşallah herşey gönlünüzce olur...

bebegcim hoşgeldin hayırlı olsun canım çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallllllaaaaaaahh gelişmelerden bizide haberdar edersen seviniriz canım kendine ve bebişine iyi bak canım

flekscim.. amin canmm.. sğol arkadaşım iyi dileklerin için... inş. bu kez herşey yolunda gider... :Saruboceq:

tebrik ederim ablacim. cok sevindim. Allah hayirli bir evlat verir insallah.

aman allahımm ne güzel eski arkadaşlarımm dönmüşlerr hpşş geldiniz kızlarrrrr
BEBEG CANIM ÇOKSEVİNDİM
EFLATUN TAM OKUMADIM AMA SENDE HAMİLELİKTEN Mİ ŞÜPHELENİYORSUNN
hepinizin adına çokkk sevindimm yaaaaa

artik yediklerimizi paylasmiyormuyuz?

ben yaziyim yinede.. bu gece sahurda cok kacirdim resmen karnim agridi.

1 kase sutlu kornflaks
1 dilim ekmek
1 parca peynir
2 biber
biraz yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…