ablaaaaaaaa su an varyaaa kafamdan ayak uylarina kadar tülerim diken diken oldu sevinctennnnama bundan sonra sizlerle devam edemeyeceğimi de hem üzülerek hemde sevinerek söylemek zorundayım... çünkü.. hamileyimm :ecrin_bebek: zemuszemus şu an daha bebeğimizi göremedik ama kesemizi gördük 6.9 mm :)))) :kedi: inşallah büyür ve inşallah gelişir bebişim de 15 gün sonra ki kontrolümde görürüm mercimeğimi de :))))
hosgeldin ikinci anne adayimiz :))en son 21 temmuzda girebilmişim
netimiz yoktu ve dr. işleri yazlık fln giremedim maleseff... hepinizi çokkk özledim.. en son kaçıncı sayfadaydık neler oldu ben yokum diye hakkımda neler söylendi hiiiiç bilemiyorum...
herkesten habersiz gittiğim ve girmediğim için çookk özür diliyorum...
ama bundan sonra sizlerle devam edemeyeceğimi de hem üzülerek hemde sevinerek söylemek zorundayım... çünkü.. hamileyimm :ecrin_bebek: zemuszemus şu an daha bebeğimizi göremedik ama kesemizi gördük 6.9 mm :)))) :kedi: inşallah büyür ve inşallah gelişir bebişim de 15 gün sonra ki kontrolümde görürüm mercimeğimi de :))))
ama bundan sonra sizlerle devam edemeyeceğimi de hem üzülerek hemde sevinerek söylemek zorundayım... çünkü.. hamileyimm :ecrin_bebek: zemuszemus şu an daha bebeğimizi göremedik ama kesemizi gördük 6.9 mm :)))) :kedi: inşallah büyür ve inşallah gelişir bebişim de 15 gün sonra ki kontrolümde görürüm mercimeğimi de :))))
opuyorumnanaktan ablammmm benimmmmm hosgeldin yaaaa
hamilelik mi vayyy insallahh hayirlisi oluur
malesef aBLAM 89 oldum kabus benim icin.... cok üzülüyom yaa
dün orucumuzu tuttuk allah kabul etsin bugünde niyetlendim az önce regl olmusum bunada üzüldümm........
eflatuncum çok sağol canımm.... senin de hakkında hayırlısı olsun güzelimm.... dua et bana nolur.. kesem bi dahaki kontrole kadar büyüsün... içinde bebeğim gelişsin inşallah... şimdilik tek derdim bu canmm.. kilo fln umrumda değil şu an.. ama bu kez nasipse kızımda yaptığım hataları yapıp habire tıkınmıcam.. :))))
hayırlı olsun :) inşallah herşey gönlünüzce olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?