80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ablalar (bebeq, serradeniz) sizler cok guzel kilo vermisiniz .. ben bir turlu iradeli davranamiyorum ben nasil vericem bu kilolari cok gozume buyuyo artik
biraz yardimci olsaniz

serracım özledim canım seni yaaa... ne zamandır konuşmadık... bende çok seviniyorum cnm... inş. bu kez bebiş bana yapışıp büyücek ve biyerlere gitmicek :)) eda'ma kardeş geliyo... zemuszemus

serracım görmezmiyim seni yaa.. aynı anda cvp yazıyomuşuz.... kolay gelsin sana tatlım.. hayırlı ramazanlar..

canım çok tebrik ederim seni..İşallah Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder...

selam kızlar..kimsecikler yok sanırım..ben dün iftarda öorba salata bir dlim kepekli ekmek yedim..
sahurda bir haşlanmış yumurta bir sosis 3 zeytin bir domatesi şekersiz çay 2 dilim ekmek yedim
bugün iftarda da bir keğçe mercimek çorba ve sosisli makana yedim..
biazdan karpuz yicem..
şimdilik ramazan çok iyi gidiyor maşallah cuma çalışmama rağmen kolay atlattım ki ben çok konuşmak zorunda kalıyorum işim nedeniyle..Allahım sabrını vermeye devaö eder işallah hepinizi öpüyorum..kolay gelsin hepimize..

tebrik ederim ALLAH sorunsuz bir şekilde kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inş çok sevindim bebek haberleri hep heyecanlandırır beni benimki büyüdü koca delikanlı oldu tek çocukla kaldım böyle nasipmiş torun severim artık bundan sonrakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canımm afiyet olsun ALLAH kolaylığını veriyor gerçi ben daha evdeyim 1 hafta sonra işe başlayacağım bugünlerde diyet falan kalmadı diyebilirim nasıl toparlarım bilmiyorum mafoldumben

elimphia , yagmurgozlu çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için... amiin inş.. sorunsuz bi gebelik sürdürürüm ve kucağıma alırım bebişimi... darısı tüm isteyenlere inş.

Aaaaaa ne güzel haberlerle açtım topiği yaaaaa... ay bebegcim gerçekten çok sevindim çok istiyordun hayırlısıyla anneciğine sıkı sıkı tutunup sağlıkla kucağına gelir inşallah mercümekkk :)) kaç yıl sonra sende şimdi ne telaş vardır dimi? darısı bebiş isteyen diğer arkadaşlarımıza olsun inşallah sahi nerdeler flatliners,baharnaz falan..
eflatun canım eğer istiyorsan ve hazırsan inşallah sende de vardır bebiş ama senin diğer bebişin küçük be canım çok zor olur,sana yazık..gerçi herşeyin hayırlısı..hbrlerini bekliyoruz..

canımm afiyet olsun ALLAH kolaylığını veriyor gerçi ben daha evdeyim 1 hafta sonra işe başlayacağım bugünlerde diyet falan kalmadı diyebilirim nasıl toparlarım bilmiyorum mafoldumben

sen sağlığına dikkat et canım öncelikle hele bir tam iyileş de verirsin sen zaten dikkat ediyorsun ..moral bozmak yok ..bak en de serumdan ve kaçamaklardan aldım 2.5 kg hemen başladım şimdi dikkat etmeye işallah verice en kısa sürede daha çok yolumuz var:)

bebeg ben biliyodum zaten ortadan kaybolunca sen anladım mutlulukla büyüsün mutlu mutlu büyüsün bebiş ççokk sevndimmmm

umutsuzluğa düşen arkadaşlarada örnek olsun :)

ve cokbilmiş tatiline kaldığı yerden devem eder 79 kg olarak gidiyorum bakalım kaç dönücem herkese bol iradeli günler diliyorum

günaydın ilk göz ağrım topikim :))

her zamanki gibi pazar günü kimsecikler yok ..

handeryacım çok sağol canım benim.. inşallah sıkıca tutunur bana bebişim de 2 hafta sonraki kontrolde kesenin büümüş olması gerekiyomuş... acayip sevinç ve telaş var anlatılmz.. bi de daha önce bi düşük yaşadığımdan kociş terliklerini giy karnın ağrımasın diye peşimde pervane zemuszemus inşallah bu kez rabbim bu mübarek ayda dileğimin devamını da verir... tüm isteyenleere de...

cokbilmis...amin canım.. sağolasın... ortadan kayboluşum aslında net kopukluğu ve yaz malum ama iyi de oldu... 1,5 yıldır istiyoduk ama bu ay ilk kez klomen kullandım ve inşallah nisan annesi olucam :)) hiçbir şeyde umutsuzluğa düşmemek lazım canım...

Çok teşekkür ederim güzelim sağol inş bu günlerde geçecek opuyorumnanaktan

iyi tatiller opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…