bebeg brose nasılsınız kızlarrr aşk olsun beni görmedinizmi
ama bundan sonra sizlerle devam edemeyeceğimi de hem üzülerek hemde sevinerek söylemek zorundayım... çünkü.. hamileyimm :ecrin_bebek: zemuszemus şu an daha bebeğimizi göremedik ama kesemizi gördük 6.9 mm :)))) :kedi: inşallah büyür ve inşallah gelişir bebişim de 15 gün sonra ki kontrolümde görürüm mercimeğimi de :))))
ama bundan sonra sizlerle devam edemeyeceğimi de hem üzülerek hemde sevinerek söylemek zorundayım... çünkü.. hamileyimm :ecrin_bebek: zemuszemus şu an daha bebeğimizi göremedik ama kesemizi gördük 6.9 mm :)))) :kedi: inşallah büyür ve inşallah gelişir bebişim de 15 gün sonra ki kontrolümde görürüm mercimeğimi de :))))
selam kızlar..kimsecikler yok sanırım..ben dün iftarda öorba salata bir dlim kepekli ekmek yedim..
sahurda bir haşlanmış yumurta bir sosis 3 zeytin bir domatesi şekersiz çay 2 dilim ekmek yedim
bugün iftarda da bir keğçe mercimek çorba ve sosisli makana yedim..
biazdan karpuz yicem..
şimdilik ramazan çok iyi gidiyor maşallah cuma çalışmama rağmen kolay atlattım ki ben çok konuşmak zorunda kalıyorum işim nedeniyle..Allahım sabrını vermeye devaö eder işallah hepinizi öpüyorum..kolay gelsin hepimize..
canımm afiyet olsun ALLAH kolaylığını veriyor gerçi ben daha evdeyim 1 hafta sonra işe başlayacağım bugünlerde diyet falan kalmadı diyebilirim nasıl toparlarım bilmiyorum mafoldumben
sen sağlığına dikkat et canım öncelikle hele bir tam iyileş de verirsin sen zaten dikkat ediyorsun ..moral bozmak yok ..bak en de serumdan ve kaçamaklardan aldım 2.5 kg hemen başladım şimdi dikkat etmeye işallah verice en kısa sürede daha çok yolumuz var:)
bebeg ben biliyodum zaten ortadan kaybolunca sen anladım mutlulukla büyüsün mutlu mutlu büyüsün bebiş ççokk sevndimmmm
umutsuzluğa düşen arkadaşlarada örnek olsun :)
ve cokbilmiş tatiline kaldığı yerden devem eder 79 kg olarak gidiyorum bakalım kaç dönücem herkese bol iradeli günler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?