80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

serracım özledim canım seni yaaa... ne zamandır konuşmadık... bende çok seviniyorum cnm... inş. bu kez bebiş bana yapışıp büyücek ve biyerlere gitmicek :)) eda'ma kardeş geliyo... zemuszemus

canımsın bende seni çok özlemişim bitanem topikteki herkesi özledim umarım eda abla olur hayırlısıylaa canımm kendini koruu olucak bu sefer inşş

şuan topikte ben ve ceren varrr
cerencim nasılsınnn
ay kızlarr bugün homini gırtlak yedimm valla yürüyüşüde yarım saat yaptımm şu ramazanı bir atlatsamm başka bir şey istemiyorum

günaydin kizlar........
size mutlu bi haberim var.........
ben asigim :asigim: hemde sirilsiklam :asigim:
insallah busefer iyi gidecek...... hayirlisiylaaa insallahhhh
yeni biri var hayatimda.... :kedi:

günaydin kizlar........
size mutlu bi haberim var.........
ben asigim :asigim: hemde sirilsiklam :asigim:
insallah busefer iyi gidecek...... hayirlisiylaaa insallahhhh
yeni biri var hayatimda.... :kedi:

aylinciğimmm çok sevindim canım hayırlı olsun güzel gitsin bu sefer inşşşopuyorumnanaktan

selam canım nasılsın ne zamandır görüşemiyoruz ya..naısl gidiyor oruç??
bu arada rakibem ne durumdasın ya ben birinciliği kendi elimle sana verdim biliyorsun kg aldım sen neler yaptın:)

bebeg hayırlı olsun canım..İşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder :Saruboceq:
birşey sorcam canım kaç kiloyla hamile kaldın ben de istiyorum ama kilom yüzünden cesaret edemiyorum

bebeg hayırlı olsun canım..ışallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder :Saruboceq:
birşey sorcam canım kaç kiloyla hamile kaldın ben de istiyorum ama kilom yüzünden cesaret edemiyorum

selam canım nasılsın ne zamandır görüşemiyoruz ya..naısl gidiyor oruç??
bu arada rakibem ne durumdasın ya ben birinciliği kendi elimle sana verdim biliyorsun kg aldım sen neler yaptın:)

hiç iyi durumda değilim sevgili rakibem diyetten koptum spor zaten yoktu sonuç 86 kilo oldum :çok üzgünüm:
ramazanda dikkat etmeye çalışıyorum inşallah biraz verebilirim
sen ne durumdasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…