- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
biz tanışmadık değilmi ben konyadan 2 çocuk annesi 25 yaşındayım kendimden kısaca bahsettim isterseniz sizde bahsedin
hiç iyi durumda değilim sevgili rakibem diyetten koptum spor zaten yoktu sonuç 86 kilo oldum :çok üzgünüm:
ramazanda dikkat etmeye çalışıyorum inşallah biraz verebilirim
sen ne durumdasın canım
biz tanışmadık değilmi ben konyadan 2 çocuk annesi 25 yaşındayım kendimden kısaca bahsettim isterseniz sizde bahsedin
bebeg hayırlı olsun canım..İşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder :Saruboceq:
birşey sorcam canım kaç kiloyla hamile kaldın ben de istiyorum ama kilom yüzünden cesaret edemiyorum
hadi ya üzüldüm canım..aman aman bu kiloyla hamile kalma derim canım..ben pek anlamam bu işlerden ama yakınımda iki örnek gördüm biri kilolu hamile kaldı diğeri de 60 kg la kardeşimin eşi..o kadar rahat hamilelik ve doğum evresi geçirdi ki anlatamam 11 kg aldı sadece şu anda da 2 kg fazlası var daha doğum yapalı daha 40 gün oldu..diğeri de arkadaşım...25 kg aldı hamileliği de çok zor oldu doğumu da...zaten kilolu hamile kalmıştı..bence önce zayıfla canım yoksa çok zorluk çekersin..
ben de kilo almıştım ama sanırım verdiklerimin çoğunu verdim 83 falanım sanıırm şu anda..
haklısın canım ya kilo vermem gerekiyor
ayy maşallah çabuk toparlamışsın ben ipin ucunu bi bırakınca kaçıyo daha troparlayamadım
ama en azından iki haftadır aynı kilodayım almıyorum bu da züürt tesellisi olsun bana kaydirigubbakcemile3
hadi rakibem ama böyle olmaz ki ne güzel kapışıyorduk..kendine gel...meydan okuyorum sana var mısın:)
tamam tatlım görüşelim..:jeyyar: hadi bakalım cuma görüşürüz :)
serradeniz çok güzel kilo vermişsin maşallah
nekadar sürede veridin tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim bize de motivasyon olur
ben geldim canlarim,
iki ay oldu galiba tam anlami ile girememin...
nasilsiniz canlarim ya...
cok özledim sizleri...
hayirli ramazanlaaar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?