80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

serradeniz çok güzel kilo vermişsin maşallah
nekadar sürede veridin tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim bize de motivasyon olur

hiç iyi durumda değilim sevgili rakibem diyetten koptum spor zaten yoktu sonuç 86 kilo oldum :çok üzgünüm:
ramazanda dikkat etmeye çalışıyorum inşallah biraz verebilirim
sen ne durumdasın canım

hadi ya üzüldüm canım..aman aman bu kiloyla hamile kalma derim canım..ben pek anlamam bu işlerden ama yakınımda iki örnek gördüm biri kilolu hamile kaldı diğeri de 60 kg la kardeşimin eşi..o kadar rahat hamilelik ve doğum evresi geçirdi ki anlatamam 11 kg aldı sadece şu anda da 2 kg fazlası var daha doğum yapalı daha 40 gün oldu..diğeri de arkadaşım...25 kg aldı hamileliği de çok zor oldu doğumu da...zaten kilolu hamile kalmıştı..bence önce zayıfla canım yoksa çok zorluk çekersin..
ben de kilo almıştım ama sanırım verdiklerimin çoğunu verdim 83 falanım sanıırm şu anda..

bebeg hayırlı olsun canım..İşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder :Saruboceq:
birşey sorcam canım kaç kiloyla hamile kaldın ben de istiyorum ama kilom yüzünden cesaret edemiyorum

bebeg abla 79-80 arasi su an

herkese tsk ediyorum insallah hayirlisi olur busefer opuyorumnanaktan

nasilsiniz bakiyimmm
ben reglden dolayi oruc tutamiyorum.
cumartesi sabah oldum. büyük ihtimal persembe oruclu olurum... ins

haklısın canım ya kilo vermem gerekiyor
ayy maşallah çabuk toparlamışsın ben ipin ucunu bi bırakınca kaçıyo daha troparlayamadım
ama en azından iki haftadır aynı kilodayım almıyorum bu da züürt tesellisi olsun bana kaydirigubbakcemile3

hadi rakibem ama böyle olmaz ki ne güzel kapışıyorduk..kendine gel...meydan okuyorum sana var mısın:)

slm kıslar naslsınz 2 gündür grmedm siteye rhatsızdm üşütmüşüm yatıoudm ama mutlu bi haberm var 1 kilo vermişim hadi baklım bu haftada 1 kilo gder ins görüşmek üzre...kaydirigubbakcemile2:teytey:

serradeniz çok güzel kilo vermişsin maşallah
nekadar sürede veridin tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim bize de motivasyon olur

canım ben toplam bu kiloyu2,5 ayda verdim iradeli olmak lazım kendime şunu prensip haline getirdim kesinlikle 8 den sonra yemedim erken kalktım her gün 1 saat yürüyş yaptım günde 3 lt su içtim kendime hamur işini yasaklamadım kesinlikle mesela ev oturmasına gittiğimde tabak yapılır ben ondan 2 çeşit yiyordum ve şekersiz çay içerdim öğle yemeği yerine sayardım ara öğün hiç atlamadım mesela ha birde sofraya oturmadan önce 2 bardak su içerim mutlaka şuan biraz durdu ama olsun 1 kilo almıştım onuda geri verdimm çok korkuyorum kilo almaktan eskisi gibi olmak istemem doğrusu darısı başınıza inşş klan kilolarımıda vericem inş tabi ramazandan sonra sıkı bir diyetle tabi eskisi gibi biraz sıkıcaz işi bi başkan seçeriz ozaman bu işş tamammdırr arkadaşalrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…