80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlarrrr ben ne yesem acikiommm, icimdeki kelebekler yiyooo yemekleri yok ediyo yine acikiom :) ama yiyemiyom haha :) neden acepp :asigim: bana sisko dedi kizlarrr, ona göstermeliyim gününüüüü, utansin hehe (tabi saka dedi ama yinedeee alindim :)))

günaydın kızlar...benim bugün hiç halim yok sahura kalktım ama sanırım regl olcam kolum kanadım kırık gibiydim ben de göze alamadım bugün oruçlu değilim..işallah misafirim gelir de bugün boşa gitmez...:)
dün iftarda barbunya yemeği 2 kaşık da pilav yopurt bir avuç içi kadar da pide yedim..
sahurda da kepek ekmekli tost şekersiz çay içtim...

günaydın canım
aynı hal bendede var kolum kanadım kırık gibi halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi
ben de sahurda tost yedim yanında da şekersiz çay içtim

ya kızlar bana özelden msj atan kimdi şu çizelgeyi soran ben o msj ı kaybettim nicki de tam hatırlamıyorum edalı bişeydi galiba ama kimse kusura bakmasın lütfen..

günaydın kızlar..lavitacım gelmiş hoşgelmiş...
aylincim senin adına çok sevindim canım..umarım bu kez herşey yolunda gider...
cuma günü regl olmam lazım olmazsam size bye bye deyip başka topiklere yelken açabilirim..
gerçi buraya da fazla gelemez oldum ramazandan dolayı..diyet de yapmıyorum sayılır artık..korumaya çalışıyorum...dün oruçluyken tartıldım 68 kg geldim..ama saymıyorum su kaybıdır belki..

lavita hosgeldin canim

Ramazanda dikkat etmek benim icin gittikce zorlasiyor dondurmaya doyamadim kac gundur.
sizlerde nasil , normalden daha mi iyi dikkat ediyosunuz yoksa daha mi zor geliyor?

dun aksam yediklerim : 1 kase corba, salata , biraz taze fasulye, 1 dilim ekmek
1 kase dondurma, 1 kraker
sabah : 1 kase sutlu cornflaks, 1 dilim peynirli ekmek

gordugunuz gibi gelen gidiyor gelen gidiyor

valla canım ben bugün tutamadım ama başladığımdan beri gayet normal gidiyor...zaten iftarda canım bişey istemiyor çorba salata ya da bir çeşit yemek.. birkaç dilim karpuz bile fazla geliyor sonrasında hareretimi alsın diye resmen zorla yiyorum..bu dönemde tatlı ihtiyacın elbette olacaktır ama mmkün olduğunca meyveden almaya çalış..

Kızlar bu akşam ankaraya uçuyorum yarın itibarıyla inşallah diyete başlıyacağım tekrar yeni kilomla ve artık burdan kopmayacağım söz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…