80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oo yine kimsecikler kalmamış..kızlar ben 18 de çıkıyorum öpüyorum hepinizi kendinnize iyi bakın hoşçakalın kaçaksız kalın...

kızlar ne bu topiğin hali ya...kendimi dükkan sahibi gibi hissediyorum akşam ben kapattım sabah ben açıyorum:)
herkese günaydınnnnnn

kızlar ne bu topiğin hali ya...kendimi dükkan sahibi gibi hissediyorum akşam ben kapattım sabah ben açıyorum:)
herkese günaydınnnnnn

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3selam canım nasılsın sizler yokken aynı şeyi ben yaşadım kendim yazdım kendim okudumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıbiraz tuhaf oluyordu çok gülüyordum kendime ama topiği ayakta tutmam için bu gerekliydi ve başardım sanırım topiğimiz çökmedi :lepi:

Merhaba Hanımlar

Bu gruba nasıl katılabilirim? Bir diyet listesini mi yapıyoruz yoksa zayıflama tecrübelerimizimi paylaşıyoruz?

3- 4 Yılda 20 kilo aldım. Spor yapmış olsamda abur cubur çok yediğim için kilo aldım.

95 kilodan 83 Kiloya indim. 5 Haziran 2009 - 5 Ağustos 2009 arası 6 Kilo verdim. 5 Ağustos - 20 Ağustos arası İsveç diyetiyle 4 - 5 kilo verdim. Şimdi ise Lahana çorbasıyla kilo vermeye çalışıyorum. Öğünlerimden evvel lahana çorbası içiyorum. Daha az yiyorum et,sebze, meyve yiyorum. Süt içiyorum.Yoğurt yiyorum. Yoğurtla Keten tohumu yiyorum. Öğünlerden yarım saat evvel yada yarım saat bir saat sonrasında Beşi bir yerde bitki çayımı içiyorum.
Lahana çorbasının faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu aralar tatlı yedim biraz ona rağmen 2 kilo verdim.
Hergün 1 saat yürüyorum.Sabah akşam egzersiz yapıyorum.Akşam yemeklerini erken ve daha hafif yiyorum.
Benim zayıflama sürecim bu şekilde.

Zayıflamak isteyenlere başarılar diliyorum sağlıklı günler

selam kumdenizcim aramıza hoşgeldin..öncelikle bu azimle devam edersen kesin verirsin kilolalarını canım..şimdi bu topiğin durumuna bakma herkes gelince şenlenecek topiğimiz..burdaki kaptanımız handerya kendisi bugünlerde aramızda olacak tatildeydi..burda paylaşımda bulunuyoruz ne yedik ne içtik ne yaptık yapmadık..birbirimize destek veriyoruz..yeri gelince kızıyoruz vs..cuma günleri sabah aç karnına tartılıp kilomuzu belirtiyoruz ama şimdi ramazanda oruç tutuyorsan perşembe iftardan önce tartılıp cuma da bildirebilirsin..böyle işte sana da kolay gelsin canım..biraz kendenden bahsedersen seviniriz..

Yanıtın için teşekkür ederim. Hoşbulduk a.s.

Ben 29 yaşımda 6 senelik evli bir bayanım. Henüz çocuğum yok. Web tasarımı yapıyorum. ıstanbulda yaşıyorum. Oruç tutmuyorum. Önümüzdeki hafta oruç tutmak istiyorum. Zayıflamak istiyorum.

handerya arkadaşımız ve diğer arkadaşlarımızla hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum.ısveç diyetini yaparken grupla birlikte yapmıştım. Paylaşmak dayanışmak daha güçlü olmamızı sağlıyor. vereliniortak:teselli:

aynı zamanda bir takıma da katılabilrsin canım..ben 8. takımdayım ama takımımızda yer yok ve bir bekleyenimiz var..cuma yarışmasına katılmak isteyenler diye bir bölüm var..oraya da bir göz at istersen...

fleks cnm nasilsin...

kizlar yaz ve ramazan dan dolayi böyle sakin geciyor
yoksa cok canlidir topigimiz :)))))

kumdeniz hosgeldin canim insallah hep beraber zayifliycaaaaz:)

günaydınmlaarrr opuyorumnanaktan
elimphiacım dün mesajını görmemişim arkadaşım şimdi cevap vereyim
iyiyim rakibem ama birinin beni kendime getirmesi gerekiyo bi düzen tutturamadım ben yaa
bir gün dikkat ediyorum ikinci gün kaçıyo motivasyon sıfır nolcak benim bu halim mafoldumben

sorma rakibem ya bende de durum aynı sayılır...evdeyken hiç sorun yok yapıyorum ama ilk başlarda dışarı çıksam bile tutabiliyordm kendimi dün akşam bi arkadaşa gittik ziyarete yemek yapmış haliyle ourdum normal insanlar gibi yedim..bir çorba salata yiyen ben..şiştim tabi..dün akşam da regl oldum..bugün sabah kahvaltısında kepek ekmekli sandviçimi yedim işe de 4 yeşil elma getirdim akşama dek onları yemeyi planlıyorum...biraz törpüleyim kendimi ya..
bayrama kadar 4-5 kg daha vermek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…