kızlar ne bu topiğin hali ya...kendimi dükkan sahibi gibi hissediyorum akşam ben kapattım sabah ben açıyorum:)
herkese günaydınnnnnn
Merhaba Hanımlar
Bu gruba nasıl katılabilirim? Bir diyet listesini mi yapıyoruz yoksa zayıflama tecrübelerimizimi paylaşıyoruz?
3- 4 Yılda 20 kilo aldım. Spor yapmış olsamda abur cubur çok yediğim için kilo aldım.
95 kilodan 83 Kiloya indim. 5 Haziran 2009 - 5 Ağustos 2009 arası 6 Kilo verdim. 5 Ağustos - 20 Ağustos arası İsveç diyetiyle 4 - 5 kilo verdim. Şimdi ise Lahana çorbasıyla kilo vermeye çalışıyorum. Öğünlerimden evvel lahana çorbası içiyorum. Daha az yiyorum et,sebze, meyve yiyorum. Süt içiyorum.Yoğurt yiyorum. Yoğurtla Keten tohumu yiyorum. Öğünlerden yarım saat evvel yada yarım saat bir saat sonrasında Beşi bir yerde bitki çayımı içiyorum.
Lahana çorbasının faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu aralar tatlı yedim biraz ona rağmen 2 kilo verdim.
Hergün 1 saat yürüyorum.Sabah akşam egzersiz yapıyorum.Akşam yemeklerini erken ve daha hafif yiyorum.
Benim zayıflama sürecim bu şekilde.
Zayıflamak isteyenlere başarılar diliyorum sağlıklı günler
selam kumdenizcim aramıza hoşgeldin..öncelikle bu azimle devam edersen kesin verirsin kilolalarını canım..şimdi bu topiğin durumuna bakma herkes gelince şenlenecek topiğimiz..burdaki kaptanımız handerya kendisi bugünlerde aramızda olacak tatildeydi..burda paylaşımda bulunuyoruz ne yedik ne içtik ne yaptık yapmadık..birbirimize destek veriyoruz..yeri gelince kızıyoruz vs..cuma günleri sabah aç karnına tartılıp kilomuzu belirtiyoruz ama şimdi ramazanda oruç tutuyorsan perşembe iftardan önce tartılıp cuma da bildirebilirsin..böyle işte sana da kolay gelsin canım..biraz kendenden bahsedersen seviniriz..
Yanıtın için teşekkür ederim. Hoşbulduk a.s.
Ben 29 yaşımda 6 senelik evli bir bayanım. Henüz çocuğum yok. Web tasarımı yapıyorum. İstanbulda yaşıyorum. Oruç tutmuyorum. Önümüzdeki hafta oruç tutmak istiyorum. Zayıflamak istiyorum.
handerya arkadaşımız ve diğer arkadaşlarımızla hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum.İsveç diyetini yaparken grupla birlikte yapmıştım. Paylaşmak dayanışmak daha güçlü olmamızı sağlıyor. vereliniortak:teselli:
günaydınmlaarrr opuyorumnanaktan
elimphiacım dün mesajını görmemişim arkadaşım şimdi cevap vereyim
iyiyim rakibem ama birinin beni kendime getirmesi gerekiyo bi düzen tutturamadım ben yaa
bir gün dikkat ediyorum ikinci gün kaçıyo motivasyon sıfır nolcak benim bu halim mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?