80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabaaa ablalarin en güzelleriiiiiiii özledim siziiii, zayiflama tablosunu özledimmm, yedigimiz ictigimiz yazdigimiz listeleri özledimmm, sizleri cok özledimmm...

cok mutluyum, bu aksam spor kulubune gidiyorum komsumla, kendisi yazilicak oraya. ve insallah nerdeyse her aksam gidicez onunla.
iftardan sonra giderim hep. ben sadece 1 gün tutabildim, dün reglm bitti, bugün tutacaktim ama aptal kafam uyku sersemi saati yanlis görmüsüm su ictim 4 dk gecmisti niyetlenemedim. yarin kilomu bildirip geliyorummm. ve birakmicam artikkk...
sisko diyen sahisada kapak olsun :) tabiki saka yapiyo :)

beni motive edin nolur, tekrar birakmiymmm......
bu aksam hafif yicem ki sabah iyi kilo ciksin, insallah 90 olmamisimdir, valla düsüp bayilirim yaa...........

handerya ablam geri dönmene cok sevindim, burayi adam et nolur :)))
selma ablammmm senide cok özledim yaa nasilsin?
baharnaz nerdesin
elayy flekss

yeni gelenler hosgeldiniz

vereliniortak

Kumdeniz hsg canim.

Evet nezaman tartiliyosunuz? Bende merak ediyorum.
Iftardan sonra ben bazen dikkat edebiliyorum bazende kaciyor. bu hafta nekadar verdim veya aldimmi cok merak ediyorum.

Gecici olarak apartmanda kaldigimz icin iftardan sonra 0 dan 5. kata kadar merdivenle inip cikiyorum. 2 kere. yediklerim eriyor en azindan, sonrasinda magrifet bugazi tutmakta cunku rahatlayan migde buseferde seker cikolata istiyo :kedi:

hosgeldin cnmm
nasilsin?

bende yarin basliyorum. oruc tutamadim regl yüzünden.
ins iyi gecicek

kızlar oruç tutanlar iftara 10 dk kala tartılıyorlar..ben reglim oruçlu değilim sabah tartılıcam o nedenle ama siz o kilonuzu yazmalısınız..

kızlar oruç tutanlar iftara 10 dk kala tartılıyorlar..ben reglim oruçlu değilim sabah tartılıcam o nedenle ama siz o kilonuzu yazmalısınız..

hmmmmmm yani aksam tartilcam........
iftar 20.30 ise ben 20.15 felan
anladim
tok karin

aylın nasılsın hıç grüşemyoruz
ha bu arada demek :asigim::asigim::asigim: yerimseniben

iyiyim ablammm sen nasilsin

iyi olmaya calisiyoruz iste :)

bu arada ben 1 ay boyunca SIK SIK giremicem ( anca geceleri yazabilirim size, cünkü büroda pc basinda olmicam, pc siz bir büroya secimler icin yardimci olucam.
pazartesiden itibaren hafta ici zor girerim. ama rejim devam edicek

:asigim: tsk ederim ablam, hayirlisi olsun, hep derim allahim hayirliysa yaklastir bana, hayirsizca uzaklastir.......... öptüm seni

spora gidicem 2 saat sonra
yarin grs ablalarim

hosgeldin cnmm
nasilsin?

bende yarin basliyorum. oruc tutamadim regl yüzünden.
ins iyi gecicek

tsk iyiyim cnm , kusura bakma cikmistim gormemistim iletini. Sen nasilsin bakalim ?

insallah cnm. simdi vucuttaki odemde gitmistir, iftarlarda da dikkat edersen bikac kilo fark edebilir

Son düzenleme:
kizlar ben yarin aksam tartilsam nasil olur ? benim tartim diger evimizde simdi oraya oruclu oruclu gitmeyide gozum hic yemiyor mirmirmirmir

yarin (cuma) aksama kadar kilo bildirimi yapabiliyoruz degilmi ?

kizlar ben yarin aksam tartilsam nasil olur ? benim tartim diger evimizde simdi oraya oruclu oruclu gitmeyide gozum hic yemiyor mirmirmirmir

yarin (cuma) aksama kadar kilo bildirimi yapabiliyoruz degilmi ?

abla zaten bu aksam tartilicaz, iftarimizi acmadan 15 dk önce.
bildirimi de sahura kadar yapabiliriz sanirim

bu arada iyiyim sagol, bugün orucluyum, ve rejime basladim, dün spora gittim. ve annem karin kas calistirma yerde spor aleti almis, hergün 100 kere cekiyorum :)

teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor diyet

daha bugün basladim hehe
iyiyim su an, orucluyum, 2. orucum bu sene, reglm vardi.
siskinlik var karnimda halen
idda ediyorum 90 olmusumdur :((( kafamçokkarıştı :kedi: lmaz: :gitme: :gitme:

kıslar gnydn
naslsınz baklım bu tkmın kaptnı kim kızsın braz bize doğru drst paylasm ypılmıyor 9. tkmdaydm ordada paylasım olmadgı için kaptn takımı kitlmiş lütfen biri bizi toprlasın kmler burda listelesn olmuyo böle nasl motvasyon saglayacağız nolr yrdım edin öptm sizi

arkadaşlar benide aranıza alırsanız çok sevinirim[ benim hikayeme gelince 3 tane dünya güzeli çocuğum var eee tabi bunlar dünyaya kilosuz pat diye gelmiyor her doğumda 60 kilodan 80 kiloya ulaştım tabi 1 sene uğraştım tekrar vermek için mayıs 23 de 2009 doğum yaptım ve 2 doğumumdan fazla kilo aldım tam 88 kiloyum ve çok mutsuzum çevremdeki insanları bırakın evde kızlarıma laf anlatmaktan bıktım anne zayıflaaa diyip duruyorlar emziriyorum bebeğimi ama mamada içiyor o yüzden pek sorun olmayacak ve ben klasik pazartesi ama diyete başlamaya karar verdim bayrama kadar 5 kilooo lafın kaısası sizin takımınıza üye olmak istiyorum hepbirlikte şu kilolara elvada diyelim hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…