80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bego ve ela hosgeldiniz öncelikle
bu takim anca ramazandan sonra toparlanir diye düsünüyorum ama BASLAMAK ISTEYEN BU AKSAM IFTARDAN 10 dk ÖNCE TARTILSIN VE KILOSUNU YAZSIN, bugün basliyoruz!!!!!

bego öncelikle allah anali babali büyütsün allah bagislasin.
RAMAZANDA her cuma aksam iftardan önce tartilip kilo bildirimi yapiliyo.
sahurda ve aksam neler yedin yazicaksin buraya. ve spor yapamiyorsak bile iftardan sonra yürüyüs veya orucluyken gün boyunca hareket, susamicak kadar....
simdilik bukadar diyebilcem

kaptanimiz HANDERYA

Slmmmmm fıstıklarrrrr...

Kaptan-ı derya geldiiiii...hihoyyythihoyyythihoyyyt topiğimize hareket lazımmmm,canlanın hadi...

Bugün itibarıyla başladım yine 78.3 kiloyla mafoldumben tahmin ettiğim gibi tatilde 2.3 kg almışım malesef ama hepsini ve daha fazlasını verip hedefe ulaşacağız hep beraber inşallah..:lepi:

Kızlar bugün cuma yeni bir başlangıç,yeni bir liste yapalım istiyorum aramıza katılmak isteyen herkes gece 00.00 kadar başlangıç kilo-şimdiki kilo ve hedef kilosunu yazsın lütfen..

tamam ablam BASLIYORUUUUUUUUUUUUUUUZ :lepi:

Grubumuz kalabaliklasiyor hosgeldiniz yeni gelen arkadaslar opuyorumnanaktan

Kaptanimizda gelmis hsg canim .. kilo vermemek icin hic bir bahanemiz kalmadi artik :))
Bu hafta itibari ile hepimiz ekside olalim insallah. Ben sahsen cok merak ediyorum ramazanda kilo durumumun neoldugunu aksam yemekleri gayet guzel indirdigim icin kestiremiyorum kilo verip vermedigimi.. diger taraftan gunler uzun cok ac duruyoruz. neyse aksam zaten hersey belli olacak :)
Aksama grsrz

kaptanım hele şükür ya hoşgeldin...
ben bu hafta 1.100 gr vermişim..
ama bunlar tatilde aldığım kilonun bir kısmı ondna çok sevinemiyorum kızlar hızlanmamlazım
83.4 üm
başlangıç kilom 87.4
hedefim:65

olsun ablacim giden gitmistir.. her hafta boyle verseniz bayrama kadar baya fark eder
artik gelenleri dusunerek morelimizi bozmayalim ... gidecek olanlara bakalim

Merhaba 29 yaşımda 83 Kiloyum 1.70 boyum. Bu akşam tekrar tartılacağım. Sizlere bildireceğim.

Hepbirlikte zayıflayacağız. Fıstık gibi afet olacağız :)

Son düzenleme:
hoşbulduk kıslar 1.70 boyum vr 86,2 kloyum sabah trtıldım 2 hfta oldu rejme baslayalı 88 dim daha önce hdefim hafta 1 kilo vermek inş 60 kg olcm öptüm sizi opuyorumnanaktan

oh ohhh masallaaah nazar deymesinnn gel vatandas geeeeel :)))

bende hikayemi söylyim.....
168 boy. 19 bucuk yas. 24 nisan basladim, haziranin sonuna kadar 9 kilo vererek 83 olmustum, malesef 1 temmuzdan beri rejim kalmadi ve 89 belkide 90 oldum (((( baslangis kilom 92 idi (( nekadar aptalim demi, spora gitmedim aksattim sicak havalarda dondurma yiye yiye kilo aldim (((

simdi karin kas calistirma aleti aldim onu yapicam hergün 100 kere. ve spora iftardan sonra, insallahhh

secim yardimcisi oldum 1 ayligina, aksamlari gec gelicem eve, KK ya ugrayamicam. HABERINIZ OLSUN.

Kızlar aslında kırıldım size o kadar emek verdim okuduğum kitaptan sizler için not aldım hiç üşenmedim size yazdım bi kaç kişi dışında kimse yorum bile yapmamış oysaki biraz canlansın ortalık,motive olalım diye veeee çok güzel uygulanabilir bilgiler olduğu için paylaşmıştım..öyle başka sitelerden alıntı falan değil bizzat kendim yazdım ,zaman ayırdım gece gece ondan kırıldım sanırım birazda neyse yine paylaşıyım okumak isteyenler için..ama devamı yok yazmıycammmm :umursamaz:

akşama yeni listemiz yapılacakkkkk bize katılmak isteyen herkese duyurulurrrrrr...istiyorsanız bu geceye kadar hbr verinnnnn...

hoşbulduk arkadaşlar başlangıç kilo:88 hedef kilom:60 umarım hepberaber birbirimizi motive ederek zayıflarız bebeğim 3 aylık yürüyüş yapamıyorum ama yeteri kadar hareketliyim malum 3 çocuk birdr eş akşama kadar sırtımdan ter atıyorum valla çok sitiyorum zayıflamayıııı:teytey:

Kaptanım hoşgeldin çok teşekkürler kitaptan notların devamını bekliyordum ama yazmayacağınızı belirtmişsiniz üzüldüm :1no2:

Merhaba Handerya

Ben aranıza yeni katıldım.

Şu anki kilom 83
Boyum 1.70
ıdeal kilom:62 ( hesapta öyle çıktı)
öncelikle 70 kilo olmak istiyorum.

Hergün genelde akşam en az bir saat yürüyorum
Sabah akşam yarım saat egzersiz yapıyorum.

Şimdilik oruç tutmuyorum. Haftaya tutmak istiyorum. Devamlı tutanlardan değilim tutabildiğim kadar tutuyorum.

Öğünlerden yarım saat evvel beşi bir yerde çay içiyorum.
Öğlen ve akşam yemeklerinden önce lahana çorbası içiyorum.
Solgar Krom Kapsülün edün başladım. Krom, şeker ve hamur işi isteğini azaltıyor. Kahvaltıdan yarım saat evvel, beşi bir yerde çaydan yarım saat sonra 1 kapsül içmeye başladım. Tok tuttu.
Akşamları 17.30 gibi yemeğimi yiyorum. Mümkün olduğunca erken ve hafif yiyorum.
Akşam yemeklerinden 1 - 1,5 saat sonra yürüyüşe çıkıyorum.
Yürüyüşten geldiğimde acıkmışsam meyve yiyorum.

Akşam yürüyüşten sonra tartılıp kilomu bildireceğim.

Benim programım bu şekilde.

Handerya kitap özet bilgilerini okuyacağım teşekkür ederim çok faydalı.

Herkese merhabaaaaa:1hug: a.s.

Son düzenleme:
merhaba bu hafta aynıyım ama bellıydı ramazan mısafırler enfes yemekler derken boyle oldu

88.5 yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…