olsun ablacim giden gitmistir.. her hafta boyle verseniz bayrama kadar baya fark eder
artik gelenleri dusunerek morelimizi bozmayalim ... gidecek olanlara bakalim
geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumopuyorumnanaktanhanderya eline saglık canım ben bu hafta hastalıkla uğraştığımdan yeni girebildim geçen hafta 80 bu hafta 79 giden kilo 1000 gr.çok kötü hastayım kızlar tonsilit olmuşum ayakta zor duruyorum.gelişmeleri takip edemiyorum özür dilerim.herkese iyi akşamlar.öptüm
ALLLLAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH TUTMAYIN BENI ÖPÜCEM HEPINIZII
AZ ÖNCE TARTILDIMMMM BISMILLAHLA CIKTIMMM
BIDE NE GÖREYIMMM
.....
......:
..... *****85,2************
BEN 90 BEKLIYORDUM YAAAAAAA
AY COK MUTLUYUMMMMMMMMM
bu hafta ben cok kötüydüm, 4 gün yataktan cikmadim, bas agrisi felan, yaedigime ragmen vücudum atmis demekki, ve asigim ya kelebekcikler eritti :kedipuyorumnanaktan
ay inanamiyom halen opuyorumnanaktan
simdi tam AZIMMM GELDIIIIII
bugün tam 200 kere karin kas aletinde yaptim, nasil diyecegimide bilemedim, yani karin kas aletinde 200 kere cektim, cok aciyo karnim....
dün de azicik spor kulubune gitmistim, bir haftada 4 kilo nasil gidiyor bayanlar??????
askim sagolopuyorumnanaktan hahakaydirigubbakcemile3
baslangic kilo 92
simdiki kilo 85,2
hedef 78
nasilsin serradenizcim .. sende nasil durumlar
kızlar size bir şey itiraf edicem ben şimdi 4 dilim baklava yedimmm iftardan sonrada dondurma yemiştim kkülahtaaa çokk fazla olduu şimdi vicdan azabı çekiyorummmm ama acaip tatlı krizine girdim valla
Bende her aksam dondurma yiyorum az da olsa .. iyice aliskanlik oldu yemeden rahat edemiyorum. ama yemekten sonra guzel gidiyo yaa -tatlicadiarzu-
valla iyi sayılırım az önceki kaçamaklar dışında çok güzel gidiyorduuda senden naber nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?