80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaptanım üzme bizi..özür dileriz inanın ben ilk yazdığınızda aa ne güzel şeyler birgün akşam sakin kafayla okuyayyım diye saklıyordum ama evde hiç vaktim olmadı nete girmeye bikaç haftadır..biraz daha toparlanalım..emeğe saygımız hep sonsuzzzzzz

ALLLLAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH TUTMAYIN BENI ÖPÜCEM HEPINIZII

AZ ÖNCE TARTILDIMMMM BISMILLAHLA CIKTIMMM

BIDE NE GÖREYIMMM

.....

......:

..... *****85,2************

BEN 90 BEKLIYORDUM YAAAAAAA

AY COK MUTLUYUMMMMMMMMM

bu hafta ben cok kötüydüm, 4 gün yataktan cikmadim, bas agrisi felan, yaedigime ragmen vücudum atmis demekki, ve asigim ya kelebekcikler eritti :kedipuyorumnanaktan

ay inanamiyom halen opuyorumnanaktan
simdi tam AZIMMM GELDIIIIII

bugün tam 200 kere karin kas aletinde yaptim, nasil diyecegimide bilemedim, yani karin kas aletinde 200 kere cektim, cok aciyo karnim....

dün de azicik spor kulubune gitmistim, bir haftada 4 kilo nasil gidiyor bayanlar??????
askim sagolopuyorumnanaktan hahakaydirigubbakcemile3

baslangic kilo 92
simdiki kilo 85,2
hedef 78

handerya eline saglık canım ben bu hafta hastalıkla uğraştığımdan yeni girebildim geçen hafta 80 bu hafta 79 giden kilo 1000 gr.çok kötü hastayım kızlar tonsilit olmuşum ayakta zor duruyorum.gelişmeleri takip edemiyorum özür dilerim.herkese iyi akşamlar.öptüm

slm kızlar iyi akşamlar kilo bildirimi yapıp kaçıyorum dizi izliyorum melekler korusunkaydirigubbakcemile3ben uzun zaman sonra artıdayım çok üzgünüm hem ramazan hemde dizimdeki rahatsızlık neeniyle hareketsiz kalmam sonucu 1 kilo almışım üzüldüm ama önce sağlık napayım dizim iyileşince veririm
başlangıç...117
geçen hafta...110.
bu hafta...111..((
hedef..90
kaptanım benim durum bumafoldumben

benozlem geçmiş olsun.

Şu anda zayıflamak isteyen kaç kişi var bu grupta?

Tartıldım. Benim tartım eski tip dijital değil. Tartıda çıkan sayı 453 ile çarpılıyor :)

Kilom: 83,805

geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumopuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkistebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayyy kendim vermiş kadar çok sevindimmm canımmm kutlarımmzemuszemus

İlk kilom: 95
Şimdiki kilom: 83,805
Hedef kilom: 70

Bugün yediklerim:

Sabah
Sütle birlikte gevrek

Öğlen:
Barbunya

Akşam
Lahana çorbası
Pide peynir

Aralarda Meyve

aylin 90 kilo vermene sevindim yola devam

200 karın hareketi bir güne çok değilmi? 50 tane gibi yapsan daha iyi olur sonra incinirsin.

selam kızlar eskiler beni tanır ben bırakmıştım diyeti 2 ay oldu ama aynı kilomdayım yani hiç almadım 83 hala
pazartesi tekrar başlıyorum şu kış gelmeden gitsin bi 10 kilo daha yoksa çok şişerim kışın
ayrıca yediklerimede hiç dikkat etmedim ama nasıl da kilo almadım çok şaşkınım inş bir an önce 10 kilo daha vericem burda sizlerle beraber

herkese iyi geceler şöyle topğii bir gezdimm yine eski haline döndüğüne sevindimm vallaarkadaşlar tabikii bende varımm kaptanımızz handeryaaa beniidee alınn aranızaa tamammı yoksa küserimm ya bişey söyliycem şimdi ramazan olduğu için biraz zor kilo vermek çünkü metebolizma çalışmıyooo neyse almıyayımda vermesemde önemli değil benim için bende bilgilerimi gireyim kısaca
başlangıç:82
şimdiki.66 bi türlü aşağı inemediğim kilom
hedef.60 58 de olabilir
boy:1,64

Son düzenleme:
kızlar size bir şey itiraf edicem ben şimdi 4 dilim baklava yedimmm iftardan sonrada dondurma yemiştim kkülahtaaa çokk fazla olduu şimdi vicdan azabı çekiyorummmm ama acaip tatlı krizine girdim valla

kızlar size bir şey itiraf edicem ben şimdi 4 dilim baklava yedimmm iftardan sonrada dondurma yemiştim kkülahtaaa çokk fazla olduu şimdi vicdan azabı çekiyorummmm ama acaip tatlı krizine girdim valla

Bende her aksam dondurma yiyorum az da olsa .. iyice aliskanlik oldu yemeden rahat edemiyorum. ama yemekten sonra guzel gidiyo yaa -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…