selam kızlar..daha önce dediğim gibi artık başka topiklere yelken açıyorum..sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum..hamileyim dua edin bana..
selam kızlar..daha önce dediğim gibi artık başka topiklere yelken açıyorum..sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum..hamileyim dua edin bana..
Ayyy şokkkk oldum canım yaaa..senin zaten bebişin ve oğlun vardı dimi? ne diyelim hayırlı olsun ,Allah sana sabır versin ,sağlıkla kucağına al inşallah..neyseki kilolar gitmişti..selam kızlar..daha önce dediğim gibi artık başka topiklere yelken açıyorum..sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum..hamileyim dua edin bana..
handerya ablaa gördünmüüü 4 kilo vermisim 6 günde......
Ayyy şokkkk oldum canım yaaa..senin zaten bebişin ve oğlun vardı dimi? ne diyelim hayırlı olsun ,Allah sana sabır versin ,sağlıkla kucağına al inşallah..neyseki kilolar gitmişti..
görmezmiyim tatlım,gördümmm süperrrrr! listeyle uğraşıyordum gece hazırlayamadım şimdide zor şartlarda yaptım bi böcük var yanımda rahat vermiyoooo..
şimdilik listemiz bu şekilde eksikler ve hatalar varsa sonra düzeltirim artık hadi bakalım start tuşuna bastıkkkkk...
kızlar size birşey itiraf edicem doğumdan beri ilk diyetim olacak bozmamak için( kurana )el bastım bakalım bir haftada ne kadar kilo vericem bide bu 1 haftada 15 kilo diyeti var ne kadar doğru acaba sanki o listeyle 5 kilo bile verilmez geldi bana ama onu uyguluycam deneyen varmı acaba aslında iradesiz biri değilim ama birdaha çocuk doğurmuycam hamileliğin tadını çıkarayım diye istediğim herşeyi yedim sonra başıma bu kiloların bela açacağını biliyordum ama olsun sizin sayenizde motive olarak bu kiloları vereceğime inanıyorum hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?