80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydinnnnn

kumdeniz, tsk ederim valla 4 kilo gitmis... valla 250 cektim dün.... incinmedim, alisti karnim, acimiyor artik, ama fayda ediyo...
yagmurgozlu bende cok sevindim verdigime.....
serradeniz benozlem (gecmis olsun cnm') brose, sonuyok hosgeldiniz

bebeg abla yine yok ortalikta

ben iftara 1 tabak az yagli domatesli diyete uygun bulgur pilavi yaptim
bi pirzola et 5 cm büyüklügünde kücüktü, yaninda biber
salata, 3 bardak elma suyu (normal su olsaydi daha iyi olcakti tabide, buda vitamin iste=)

gece 1 kadar 3-4 kasik bulgur pilavi daha otlamisimdir
gece 2 dede 1 tabak daha yedim yogurtla. su, ve sabah niyetlendim.

ya birsey sorucam ben, sahurda yersem mi sismanlarim yoksa gece yatmadan mi?

Son düzenleme:
selam kızlar..daha önce dediğim gibi artık başka topiklere yelken açıyorum..sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum..hamileyim dua edin bana..

selam kızlar..daha önce dediğim gibi artık başka topiklere yelken açıyorum..sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum..hamileyim dua edin bana..

ay sendemi hamilesin ayy negüzellllll
kac kisi hamile negüzel yaaakaydirigubbakcemile2

hayirli olsun ablam benimm
umarim fazla kilo almazsin
iyi doyur bebisi

ay kızlar bu ne güzel bir topikmiş ben 89 kilo idim 4 kilo verdim şuan 85im ben bundan sonra burdayım zayıflayana kadar
ama nerden başlamalıyım ki

handerya ablaa gördünmüüü 4 kilo vermisim 6 günde......

Ayyy şokkkk oldum canım yaaa..senin zaten bebişin ve oğlun vardı dimi? ne diyelim hayırlı olsun ,Allah sana sabır versin ,sağlıkla kucağına al inşallah..neyseki kilolar gitmişti..
handerya ablaa gördünmüüü 4 kilo vermisim 6 günde......

görmezmiyim tatlım,gördümmm süperrrrr! listeyle uğraşıyordum gece hazırlayamadım şimdide zor şartlarda yaptım bi böcük var yanımda rahat vermiyoooo..
şimdilik listemiz bu şekilde eksikler ve hatalar varsa sonra düzeltirim artık hadi bakalım start tuşuna bastıkkkkk...

ellerine saglik ablammm

kızlar size birşey itiraf edicem doğumdan beri ilk diyetim olacak bozmamak için( kurana )el bastım bakalım bir haftada ne kadar kilo vericem bide bu 1 haftada 15 kilo diyeti var ne kadar doğru acaba sanki o listeyle 5 kilo bile verilmez geldi bana ama onu uyguluycam deneyen varmı acaba aslında iradesiz biri değilim ama birdaha çocuk doğurmuycam hamileliğin tadını çıkarayım diye istediğim herşeyi yedim sonra başıma bu kiloların bela açacağını biliyordum ama olsun sizin sayenizde motive olarak bu kiloları vereceğime inanıyorum hepinizi öpüyorum

Merhaba inşallah sağlıkla verirsin.
O diyet 1 hatada 15 kilo değil 1 ayda 15 kiloymuş bende o konuyu takip ediyorum.
Arkadaşlar diyetisyenlerinde tavsiyesi olan bir yiyecek var. Beyaz leblebi tok tutuyormuş. Beyaz leblebi sert olduğundan pek yemezdim özellikle bazıları çok sert olurdu dişimi kıracağım korkusuyla pek yemiyordum. Dün beyaz leblebi aldım hem doğal.
Zencefil çayı da çok iyiymiş. Bardak poşet çaylardan limonlu zencefil çayı aldım. Tadını beğendim.

Dün yediklerim

Sabah: pide domates diyet peynir

Öğlen : Lahana çorbası, Salatalık, siyah kuru üzüm, 2 tane Hurma,Barbunya

Akşam: Barbunya.Lahana çorbası

Bugün

Uyanınca aç karnına 1 - 2 bardak su her gün içiyorum.
Kahvaltıdan yarım saat evvel beşi bir yerde çay
Kahvaltıdan 5 dakika evvel Krom Kapsülü

Kahvaltıda: 1 Yumurta, Biraz pide, Domates, Peynir

Kahvaltıdan yarım saat sonra limonlu zencefilli çay içtim.

Aralarda leblebi meyve özellikle öğle ve akşam arası.

Sizin diyetleriniz nasıl gidiyor? :teytey:a.s.

Güüüünnnnaaaayyydddınnn heeeeppiiiinniiizzzeee hihoyyyt

Sabah sporunuzu yaptınızmı? Hergün sabah kahvaltıdan evvel egzeriz yapıyorum sizde yapın harika hissettiriyor. Veee zayıflıyorsunuzzz :teytey:

Oruç tutan arkadaşlara sabırlı sağlıklı güzel oruç tutmalar diliyorum. Allah kabul etsin.

yaa arkadaşlarr çok bunaldım ben yaaaa ne yapıcam gr olarak artıdayım ramazanda nasıl bir diyet uyguluyacağımı çözemedim ve tatlı krizlerimi bana bir çare gösterinnn

@ handerya : Liste icin tskler .. emegine saglik canim.
@ Eflatun : tebrikler canim .. insallah mutlu ve saglikli bir sekilde alirsin bebisi kucagina.

Bana gelince .. benim bu davetlerle basim fena dertte.. arkdaslar akrabalar derken evde iftar yapamiyorum az yemeye ozen gosteriyorum ama herzaman basarili oldugum soylenemez.
Ne yapsam yaa :uhm:

merhabaalarrrr

tskler ederim :)

dün kacirdim yaa, 2 pudding yogurt ve dondurma yedim, tatli krizim tuttu.
bidaha töbe yapmicam.

ablam ben o 4 kiloyu rejimle vermedim, bazi nedenlerden dolayi verdim, üzüntü ve hastalik diyelim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…