80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarrrrrrrrr ben tuana diyetime 83 kiloyla baslıyorum.pilates yapmayı cok istiyorum ama pilates topu bulamıyorum bu civarlarda.onuda arastırmaya dewam edicem olmadı internetten sipariş vericem.son 2 gündür acayip doymama ve sürekli yemek yeme isteğim var bunun nedenine anlam veremiyorum:bbo: ve acıkcası nasıl bir program yapıcağımıda bilmiyorum:S şimdi interneti karıstırıp benim için en doğru diyet programının ne olduğuna bakıcam ve yarın sabahtan itibaren başlıyorum.gelişmeleri size yazıcam sizde beni yanlız bırakmayın:kedi:

kumdeniz arkadaşım 1 ayda mı 15 ama 1 hafta diyordu gerçi o diyetle çok zor 15 kilo anlamıştım yanlış bişeyler olduğunu neyse olsun verelimde ayda 15 verelim ama çookkk hırslıyım başaracağıma inanıyorum tabiii hep beraber birbirimize destek olarak bu kilolardan kurtulacağızz iyiki bu topik var birbirimizi motive ediyoruz etrafımdaki insanlar tabi buna 120 kilo olan annemde dahil (kendini manken sanıyor)beni demoralize etmeye çalışıyor ama ben onlara nasıl kilo verilir sağlıklı bir şek,lde ispat edicem:1rolleyes:
bebeğimi emziriyorum ,gerçi pek sütüm yok sütümüde azaltmadan zayıflayacağım

Slmmm kızlar gece gece uykum kaçtı (bugün çok kaçırdım da klava:)
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
kızlar sporu asla ihmal etmeyin ben çok boğazımı tutamıyorum malesef kaçamaklarım oluyor ama inanın ne zaman düzenli spor yapsam(yani benim sporum 1 saat tempolu yürüyüş) o zaman kilo veriyorum ve küçük bir not yürürken ilk yarım saat o gün yediklerimizi yakıyormuşuz bi yarım saat daha yürürseniz de yağlar yanıyormuş yani mutlaka en az 1 saat yürüyün diyorlar yağlar ancak ısınıp hareket ediyormuş sizde oluyormu bilmem ama benim yağlar resmen hareket ediyor yürüdükten sonra pıtır pıtır atıyorlar oturunca falan acayip hissediliyor..

günaydın kızlarr... umarım herkes iyidir... eflatun canım hamileymiş... rabbim inş. hayırlısını versin... siz istemezken gönderdiğine göre rabbimin bi bildiği vardır.. her işte bir hayır vardır canım.. böyle düşün lütfen..

bebek isteyenlerrrr...

ben nisan 2010
eflatun mayıs 2010.... hadi gelim peşimizden :))))

aferin aylinim süpersin aynen devam bak aşık da oldun artık seni kimse tutamazzzzzzzz

çok doğru söylüyorsun kaptanım da daha başlayamadım ben de spora..ben de yürüyüp eve geip oturunca pıtır pıtır bişile oluyordu demek yağlar eriyormuş:)

selam kızlar tebrik edenlere teşekkür ediyorum..
handeryacım oğlum yok iki kızım var..inşallah bu erkek olur diye ümitleniyorum..hayırlısı tabi..

hayırlısı olsun canım.. her işte bir hayır vardır... rabbim kızın da erkeğin de hayırlısını versin cnm..

günaydınlar sevgili topiğimin güzel insanları ketifler nasıl bakalım
eflatun tebrik ederim canım .hayırlı uğurlu olsun .Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. :Saruboceq:

çok geçmiş olsun özlemcim..özledim seni ya hiç denk gelemiyoruz..

günaydınlar sevgili topiğimin güzel insanları ketifler nasıl bakalım
eflatun tebrik ederim canım .hayırlı uğurlu olsun .Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. :Saruboceq:

selam rakibem nasılsın..ben kaçaklarla dolu bir haftasonu geçirdim valla..eski azmimden eser yok yarından itibaren orucuma dönüyorum işallah..senden ne haber?

bu sabah itibariyle spora başladım yürüyuşe çıkamıyorum malum 2 yaşında bi böcek olunca yanında yürüyüş falan da olmuyo lmaz:
ben de evde kendi kendime yapmaya karar verdim
sabah 50 yarım mekik, 50 şer sağa sola arkaya esneme hareketi 20 şer de kol bacak basen çalıştım
ilk gün olduğu için hafif başladım gün gün sayıları artıracağım inşllah devamı gelir :Saruboceq:

selam rakibem nasılsın..ben kaçaklarla dolu bir haftasonu geçirdim valla..eski azmimden eser yok yarından itibaren orucuma dönüyorum işallah..senden ne haber?

sorma rakibem ben o azmi zaten hiç yakalyamadım benim de hafta sonu kaçamaklarla geçti anneye iftara gidince böyle olacağı belliydi zaten

en iyisini yapıyorsun ..ben bi türlü spora başlayamadım ve kilo verme hırsım da hızım da azaldı yine gaza gelmem lazım...kaçak yaptığım günlerin akşam ymeklerini yemeden geçiriyorum kendime ceza olarak ama spora başlayamadım bi türlü..ramazan geçsin de ondan sonra bakıcam artık..

valla benim zayıflayabilmem için eve kimse gelmemesi, benim de biyere gitmemem gerek en azondan bir disipline girene dek..bir tatile gittim düzenim bozuldu tam düzene sokmaya başladım misafirler geldi..ilk başlarda dış şartlardan kesinlikle etkilenmiyordum ama şimdi öyle dğeil işte..bayram planlarımız dğeişti altınoluğa gidicez ve tabi denize giricez en azından bikaç kilo daha verebilirsem iyi olacak hızlanmam lazımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…