aferin aylinim süpersin aynen devam bak aşık da oldun artık seni kimse tutamazzzzzzzzALLLLAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH TUTMAYIN BENI ÖPÜCEM HEPINIZII
AZ ÖNCE TARTILDIMMMM BISMILLAHLA CIKTIMMM
BIDE NE GÖREYIMMM
.....
..
......:
..... *****85,2************
BEN 90 BEKLIYORDUM YAAAAAAA
AY COK MUTLUYUMMMMMMMMM
bu hafta ben cok kötüydüm, 4 gün yataktan cikmadim, bas agrisi felan, yaedigime ragmen vücudum atmis demekki, ve asigim ya kelebekcikler eritti :kedipuyorumnanaktan
ay inanamiyom halen opuyorumnanaktan
simdi tam AZIMMM GELDIIIIII
bugün tam 200 kere karin kas aletinde yaptim, nasil diyecegimide bilemedim, yani karin kas aletinde 200 kere cektim, cok aciyo karnim....
dün de azicik spor kulubune gitmistim, bir haftada 4 kilo nasil gidiyor bayanlar??????
askim sagolopuyorumnanaktan hahakaydirigubbakcemile3
baslangic kilo 92
simdiki kilo 85,2
hedef 78
Slmmm kızlar gece gece uykum kaçtı (bugün çok kaçırdım daklava:)
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
kızlar sporu asla ihmal etmeyin ben çok boğazımı tutamıyorum malesef kaçamaklarım oluyor ama inanın ne zaman düzenli spor yapsam(yani benim sporum 1 saat tempolu yürüyüş) o zaman kilo veriyorum ve küçük bir not yürürken ilk yarım saat o gün yediklerimizi yakıyormuşuz bi yarım saat daha yürürseniz de yağlar yanıyormuş yani mutlaka en az 1 saat yürüyün diyorlar yağlar ancak ısınıp hareket ediyormuş sizde oluyormu bilmem ama benim yağlar resmen hareket ediyor yürüdükten sonra pıtır pıtır atıyorlar oturunca falan acayip hissediliyor..
selam arkadaşlar ben bügün katıldım herkese merhaba acaba lahana yağı kullanan varmı????
handerya eline saglık canım ben bu hafta hastalıkla uğraştığımdan yeni girebildim geçen hafta 80 bu hafta 79 giden kilo 1000 gr.çok kötü hastayım kızlar tonsilit olmuşum ayakta zor duruyorum.gelişmeleri takip edemiyorum özür dilerim.herkese iyi akşamlar.öptüm
günaydınlar sevgili topiğimin güzel insanları ketifler nasıl bakalım
eflatun tebrik ederim canım .hayırlı uğurlu olsun .Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..:Saruboceq:
selam rakibem nasılsın..ben kaçaklarla dolu bir haftasonu geçirdim valla..eski azmimden eser yok yarından itibaren orucuma dönüyorum işallah..senden ne haber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?