80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm slm slm tatil bitti (gerçi çalışmadığım için bana hep tatildi ama eve döniş üff) herkesi çook özzledim

eflatun bende tebrik ederim seni
azminden hiç bişey kaybetmeyen arkadaşlarımın önündede saygıyla eğiliyorum ben 81 olarak döndüm ama sanırım tartıda bi prblem var 1 kilo almışımdır alsam alsam neyse vercez artık.

ya benddddddddddeeeee spor özürlüsüyüm çoooook sıkılıyorummm evn içinde yapınca. yürüyüş de yapamıyorum çünkü ondada tek sıkılıyorum benm çevremde herkes zayıf ve çok meşgul bi ben böyleyim. YA biri beni silkelesin zaytıflama hırsım eriyo gittikce bi tembellik çöktü üzerime oysa beni görenler çok şaşırdı nasıl zayıfladın die iyice azim yapcağıma kaybaoldum kendi içimde

arkadaşlar elma sirkesi içmeyi planlıyorum ama emziriyorum süte geçermi acaba bilen varsa cevap yazsın lütfen sevgiler

arkadaşlar elma sirkesi içmeyi planlıyorum ama emziriyorum süte geçermi acaba bilen varsa cevap yazsın lütfen sevgiler

hayır canım ben epey bi dönem içtim emzirirken hiç bi zararını görmedim,tabi midenden bi şikayetin yoksa..içine bal ve tarçın koyup içiyorum ben tarçın tatlı isteğini bastırıyor

o zaman ben başlayayım canım umarım faydasını görürüm sütün kalitesini bozar diye düşündüm madem kullandın şükür miğdemde sorun yok

Selam kızlar kaç gündür paylaşımda bulunamıyordum telaşem çoktu aranızdan geçici olarak ayrılmak zorundayım arkadaşlar oğullarımı ikisinide sünnet olucak yarın allah nasip ederse şimdiden heycan bastı beni sormayın ramazandan sonrada mevlid telaşı olucak kızlar kendinize iyi bakın iyi kilo vermeler sizlere bebeg veeflatuninş bebekleriniz erkek olur ve bu tatlı heyecanı sizlerde yaşarsınız hayırlısıyla inş hepinizi öpüyorum hoşçakalın

İyi öğlenler arkadaşlar

Nasılsınız? Ben iyiyim. Sağolun.

Hergün yediklerimizi yazmıyormuyuz kurallarda öyle okuduğumu hatırlıyorum.

Dün yediklerim

Sabah: Yumurta, domates, peynir, pide

Öğlen: Patatesli et

Akşam: Barbunya

Aralarda meyve yedim.

Beyaz leblebi dişimi kırdı.

Emzirenler ve Hamileler herşeyi kullanırken doktorlarına danışsınlar lütfen. Zaten danışıyorsunuzdur. Yediklerinize dikkat edin emzirirken de aburcuburdan uzak durup spor yapın daha çok orantılı şekilde sebze meyve eti yiyin.
Bebeği olanları, hamileleri çocuğunu yetiştirenleri yani tüm anne ve anne adaylarını tebrik ediyorum. Annelik, doktorluk ve öğretmenlik çok kutsal.

Şeker krizi tutanlara hafif sütlü tatlıları öneriyorum. Canınızın istediğini yiyin ama abartmadan bir parça çikolata birşey yapmaz.

hayırlı olsun canım... Allah damatlıklarını göstersin inşallah

hayırlı olsun fleks cim ve kolay gelsin elbette..hoş telaşlar bunlar:)

merhaba kızlarr. aranızda dietisyene yada akaupunktura giden var mı?
yoksa hep kendinizmi yapıosunuz??

benim bildiğim yok canım..ya da eski listelerini takip eden arkadaşlar olabilir..
ben geçmişte çok gittim ne yapmam gerektiğini biliyorum...ben genelde diyetisyene kontol altına alınıp motivasyon sağlamak için gitmiştim şimdi de o eksiği kkdan karşılıyorum canım...

selam arkadaşlar nasılsınızzz benimm süper diyebilirim bir düzene koydum sonunda spor yok ama oda olur inş toparlandımm arkadaşlarrrrr hadi herkes kendinee gelsinnn kızlar umudumuzu yitirmek yokkkkkkkk
eflatun canım hayırlı olsunn bebişin

evet bende en çok nun için gitmek istiorum.gittim 3 ay çokta memnundum aslında ama accuk pahalı gelio artık ii ve hesaplı bi akapunktur yapan bi yer istiorum şimdi.kızılayda yapıolar ama memnun değiller genelde çevrenizde yada aranızda giden varmı kızlar

bizim işyerinde bir arkadaş akupunktura gitti canım çok da güzel kilo verdi ama sonrasında fazlasıyla aldı..en güzeli yavaş yavaş ama istikrarlı vermek...

bizim işyerinde bir arkadaş akupunktura gitti canım çok da güzel kilo verdi ama sonrasında fazlasıyla aldı..en güzeli yavaş yavaş ama istikrarlı vermek...

ya canım herkes öle sölüo ama bende murat topoğluna gittim ve çook memnun kaldım 9 kilo verdim onla ve hazirandan bu yana yazlıktayım rejim falanda yapmıorum yapamıorum çok yememe rağmen 1.kilosunu bile geri almadım.lw6090 kullandım ara ara verdim 2-3 kilo onları geri aldım hep.hapın en sevdiğim yanı çok dinç tutuo enerjik oluorum.
şimdi yine başkasını bulamazsam murat t. gidicem ama çok pahalı işte seansı 100 her hafta gidiosun.bende 2 haftada 1 gitmeyi düşünüorum..

ben geldım arkadaşlar ne zamandır gıremıyordum net yoktu o yüzden nasılsınız
BEBEG tebrıkler canım allah tamamına erdirsin

EFLATUN hayırlısı olsun canım belkide bir oglun olur bellim olur tabıkı önçelıkle herşeyın hayırlısı

FILEKSI sende sünnet yapıyorsun demek hayırlı olsun canım

:roflol:
günaydın yağmurgözlü nasılsın..
eflatun çok tebrik ederim canım ..Allah hayırlısıyla kucaına almayı nasip etsin işallah..

günaydın canım nasılsın ben çok şükür dün işe başladım ayağımda gün geçtikçe iyiye gidiyor inş düzelecek 2 hafta mecburen evde kalınca dün çok zor geçti tek tek sekerek çalıştım:roflol::roflol::roflol:

günaydın kızlarrrrr..nasılsınız..ben dökülüyorum bana yine misafir geliyor dün akşam iişten son mutfakta paaladım kendimi..çok kötü oldum bir ara ben de 23.00 de yattım sbah erken kalkıp işlere devam ettim ama bugün naısl geçcek bilmiyorum...

canım çok çok geçmiş olsun yeniden..dikkat et de yeniden sorun yaşama canım..kolay gelsin..özledim seni canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…