arkadaşlar elma sirkesi içmeyi planlıyorum ama emziriyorum süte geçermi acaba bilen varsa cevap yazsın lütfen sevgiler
Selam kızlar kaç gündür paylaşımda bulunamıyordum telaşem çoktu aranızdan geçici olarak ayrılmak zorundayım arkadaşlar oğullarımı ikisinide sünnet olucak yarın allah nasip ederse şimdiden heycan bastı beni sormayın ramazandan sonrada mevlid telaşı olucak kızlar kendinize iyi bakın iyi kilo vermeler sizlere bebeg veeflatuninş bebekleriniz erkek olur ve bu tatlı heyecanı sizlerde yaşarsınız hayırlısıyla inş hepinizi öpüyorum hoşçakalın
Selam kızlar kaç gündür paylaşımda bulunamıyordum telaşem çoktu aranızdan geçici olarak ayrılmak zorundayım arkadaşlar oğullarımı ikisinide sünnet olucak yarın allah nasip ederse şimdiden heycan bastı beni sormayın ramazandan sonrada mevlid telaşı olucak kızlar kendinize iyi bakın iyi kilo vermeler sizlere bebeg veeflatuninş bebekleriniz erkek olur ve bu tatlı heyecanı sizlerde yaşarsınız hayırlısıyla inş hepinizi öpüyorum hoşçakalın
merhaba kızlarr. aranızda dietisyene yada akaupunktura giden var mı?
yoksa hep kendinizmi yapıosunuz??
benim bildiğim yok canım..ya da eski listelerini takip eden arkadaşlar olabilir..
ben geçmişte çok gittim ne yapmam gerektiğini biliyorum...ben genelde diyetisyene kontol altına alınıp motivasyon sağlamak için gitmiştim şimdi de o eksiği kkdan karşılıyorum canım...
bizim işyerinde bir arkadaş akupunktura gitti canım çok da güzel kilo verdi ama sonrasında fazlasıyla aldı..en güzeli yavaş yavaş ama istikrarlı vermek...
günaydın yağmurgözlü nasılsın..
eflatun çok tebrik ederim canım ..Allah hayırlısıyla kucaına almayı nasip etsin işallah..
:roflol:
günaydın canım nasılsın ben çok şükür dün işe başladım ayağımda gün geçtikçe iyiye gidiyor inş düzelecek 2 hafta mecburen evde kalınca dün çok zor geçti tek tek sekerek çalıştım:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?