80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alnagme yoklamayı sen yap canım sen burdasın..serraya yardımcı olmus olursun.arkadasların yedıklerıne bak..ona gore degerlendırme yap..ne bılım baskan yardımcılıgı yap..

yok özel bir saatimiz yok. Sadece şartımız üç öğün yediklerimizi yazacağız ve gun içinde en az 3 kere burayı ziyaret edeceğiz. Kaçamaklarıda yazmaya karar verdik. Kaçamak yapan yazacak ve onun da listesi olacak. Puanlama yapacağız. Cuma günü kaçamak yapmayan ya da en az yapan+kiloyu en çok veren haftanın 1.si olacak.

kızlar şimdi eve geldim hemen çıkmam lazım tekrar...bugün pirinç lapası yiyorum iki gün deniycem bakalım ne olacak hafta sonu kaçamağının cezası....öpüyorum hepinizi

saat14.45 itibari ile alınan yoklamadır.

YOKLAMAYA GELENLER
Güzelresim, selma12, helikaz, alnagme, handerya, ceren16, halimeseka, nidam34, eflatun24, boncukoyunu, chocolategirl, paresnamka

YOKLAMAYA GELEMEYENLER
Serradeniz, sanal79, yumukum, eylülce, arzu7474, lavita, burcu1507, blacksıya, eminebeyza, flatliners, gulçelik, raebzeh, sevilay36, vuslat2008, zeynep2630, 543403a

anladim alnagme cgm... ben yarindan itibaren yediklerimi yazmak istiyorum..gorusmek uzere,herkese kolay gelsin..hep beraber basaracagiz insallah yerimseniben

herkese mrb ! aranıza bende katılmak istiyorum. bu kez kararlıyım vericem bu kiloları ve öyle de kalıcam.86 kiloyum bu arada

MRB kızlar yoklamayı kacırdımben de burdayım sabah 1 dilim kepek ekmeğiyle beyaz peynir 2 zeytin 2.ilim kepek ekmeğile bal 1 tane cok acık cay daha sonra bir tane elma henüz kacamak yok akşamada bol salata ve corba var ve tze sıkılmıs meyvesuyu insallah sadık kalırım bunlara:Saruboceq:

bu günkü menüm
SABAK
2 kaysı 1 barak su ılık sirkeli suyum ayrıyeten 2 yumurta ile omlef
ÖGLEN
kapuska yemegi akşamda aynı

nidam aynı kiloda başlamış ve aynı kiloya gelmişiz. ben başlayalı 2 hafta oldu yaklaşık.diyetin yanında elma sirkesi de içiyorum sabahları.sen neler yapıyosun

ben geldim kızlar yoklamayı kaçırdım
sabah arkadaşımdaydım ama çok dikkatli yedim tam buğday unundan yapılmış incecik bir krep ve çeyrek simit 4 tane yeşil zeytin ve beyez peynir artık bu tip toplantılarda yavaş yavaş yiyorum bol bo çay içiyorum.
Öğlende salata 2 tana zeytinyğlı dolma 2 tanede köfte yedim spor yapamadım ama evi süpürüp sildim o da bişey dimi ama yalnız kızlar bugün türk kahvasi yanunda 1 ısırık çikolata yedim benim de zaafım bu klava:

nidam aynı kiloda başlamış ve aynı kiloya gelmişiz. ben başlayalı 2 hafta oldu yaklaşık.diyetin yanında elma sirkesi de içiyorum sabahları.sen neler yapıyosun

canım ben ekmegi ve sekerı hayatımdan tamamen cıkardım..yemekleri hep birer tabak yıyorum.pılav olursa yarım tabak yıyorum..salata yıyorum ayran ıcıyorum..asitlı hıc bır ıcecek tuketmıyorum aksamaları bısıklete bınıyorum 20 dk mekık cekıyorum

yatmadan once kekık suyu ıcıyorum..ben rejıme baslayalı 1 hafta oldu ınsallah verırız bır an once.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…