beni de alın aranıza:) 3 hafta önce doğum yaptım, tam 28 kilo aldım hamileliğimde(( 95le doğuma girdim, şimdi 86 kiloyum, dün eşim artık egzersiz yapmaya başlamalısın bence dedi!! yaza kadar kiloları vermeliyim ama emzirdiğim için diyet yapamıyorum, kocaman bir göbekle kaldım böyle (( dün eczaneye gitmiştim adam hamilemisiniz diye sordu!!! dışarı çıkmak bile istemiyorum... sütüm az mamayla takviye ediyorum, eşim son derece efendi, kibar, asla sesini yükseltmeyen, annesinin sürekli pohpohladığı biri.. ne güzel diyosunuz di mi? peki böyle birine biraz sesinizi yükselttiğinizde ne oluyo dersiniz, saatlerce suratını asıp tek kelime etmeden oturuyo, arada bir usulcacık 'hayatım bebeğimizin gaz damlasını verdin mi?' gibi bişey söleyip yine saatlerce susuyo... benim hiç mi sesimi yükseltme hakkım yok, inanın bağırmaktan bahsetmiyorum sadece sesimi yükseltmek...şuan çok sinirliyim, hala geçmedi sinirim!!! yazınca azalır belki dedim...
merhaba... cok aci bir durum evet ama ben hala ayni yerdeyim...2 sene olacak bu siteye uye olali,surekli bir kilo alip verme durumu yasiyorum 2 senedir.basima ne geldiyse diyetler yuzunden geldi zaten..benden sonra uye olup kilo veren arkadaslarima gipta ile bakiyorum,ben ne zaman basarilarimi paylasacagim,cok mu iradesizim acaba diyebahaneler bitmez arkadaslar ama bu isi er ya da gec halletmek istiyorum ve ben de uzun zaman sonra bu gruba katiliyorum musadenizle...
sevgili puskuute tesekkur ederiz,yine guzel bir paylasim ortami yaratmis bizlere a.s.
boy : 1.64
kilo : 84 :çok üzgünüm:
ne dersiniz artik basarabilir miyim kizlar?
günaydın arkadaşlarr..off çok moralim bozuk 2 gündür kendimi tutamıyorum.alnagmecim bu pirinç lapası diyetini nasıl yapıyorsunuz biraz açıklayabilirmisin
tabi ki başaracaksın.ben de uzun zamandır kilo problemiyle uğraşıyodum.özellikle geçen sene doğum sonrası bu sorunum daha da canımı sıkmaya başladı.bi komşumuz var.kadın ayağından ameliyat olmak zorunda ve kilosu çok fazla.doktor kilo vermeden yapamayız demiş.zayıflamasını bekliyorlar.ve o kadar zor ki.çünkü kadının yaşı 50 üzeri,belinden rahatsız spor falan yapamıyor.ne sporu hatta evinin işini bile yapmaktan aciz.diyete başlamış.ben de dedim ki kendime hem gencim hem spor yapma imkanım var sağlığım yerinde çok şükür.o kadın gibi de olabilirdim dedim.halime şükrettim ve bugün 3. günüm başladım diyete.ilerde belki spor yapamayacak hale gelicez belki hastalıklar başlıycak kilo yüzünden.o yüzden şimdi imkanlarımız varken biraz tutucaz boğazımızı.şimdiye kadar yedik de ne oldu.biraz da yemeyiverelim.yaa tabiki yiycez ama doyana kadar değil.tadımlık..başarıcaz arkadaşlar...hep beraber....syazın sonunda hepimiz hedeflerimize ulaşmış olucaz..yeter ki isteyelim..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?