80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

halimeseka cım dediğim gibi istisnalar hariç. Ay kızlar öncelikle gunaydın. Ama bir zorunluluğumuz olması lazım haksız mıyım? Ceren cim buralardayım istediğini sorabilirsin. Handerya cım fikirlerin çok hoş değerlendirelim kaçamak listesi de olsun ve cezası olsun. puanlamayı ve haftanın istikrarlısını da buna göre belirleyelim en çok kilo veren + kaçamak yapmayan veya en az yapan gibi kriterler olsun. Kendimizi sıkmamız lazım kızlar gerçekten çok gevşedik. Ben kendi adıma yazıyorum. Tabi ki girebilen 6 kere yazsın ama hiçe girememeyi kaldıralım. Sonra serra nın dediği gibi cuma gunu herkes sabahtan yazsın kilolarını ki handerya ona göre listeyi düzenleyebilsin. Aramızda eğitimciler var sabahtan dersi olan olur onlar da müsait olunca yazar ama çoğunluğu oluşturalım istiyorum. Bir disiplin olsun. Bir fikirdir. Her türlü eklemeye-çıkarmaya açığız.. Evet kızlar tekrar günaydınnn öptüm kocaman hepinizi

bu arada akşam lapa (bu arada sırf bunu yer oldum bu hafta sıkmam lazım kendimi) ve turp otu haşlama yedim. (az z.yağlı,limonlu) sabah : 2 dilim peksimet, 3ad. y.zeytin, az peynir, çay. Ara öğün 4 adet Altınbaşak biskivi yiyeceğim. Öğlen lahana salatası ve çorba yemeyi düşünüyorum. Tabi şimdilik ufak tefek değişiklikler olabilir.

canım aramıza hoşgeldin. Benim de oğlum doğduğunda eşim oğlumuzu kıskanıp bana hayatı dar etmişti. Maalesef erkekleri bazen anlamak zor. Kendileri yeni bebişten daha bebiş oluveriyorlar. Açık açık bana " onu benden daha çok seviyorsun. ona benden daha çok ilgi gösteriyorsun" gibi laflar bile söylemişti. Ne kadar saçma olduğunu biliyorum ama işte böyle. Şimdi oğluşum 10 yaşında ve aralarına beni almıyorlar desem yeri. Artık ben kıskanıyorum. Ama geçici merak etme.. ılginin üzerlerinden azıcık eksilmesi onları çocuklaştırıyor. Sinirine gelince lahusanın daha bitanem.. Bunlar normal. Hepimiz atlatık. Darısı başına.. Ama yalnız değilsin kocaman bir ailen oldu artık. Tekrar hoşgeldin..

Son düzenleme:
günaydın kızlar takım cok güzel böyle sürekli diyalok halinde olmak devam edelim bu şekilde yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniza.s.

bu gün kahvaltıda patatesli yumurta.3 zetin,birazcık peynir ve pekmez yedim.benim derdim sabah değil de akşam olunca iştahım daha bi artıyor.mümkün olduğunca engellemeye çalışıyorum kendimi.kızlar pirinç lapası yediğinizi yazmışsınız kilo yapmıyor mu?

Bölgesel kilo vermek için karboksi terapi müthiş işe yarıyo.cok cabuk inceliyosunuz.ben denemiştim 3sene önce 5kılo vedim ama sanki15 kılo vemiş gıbı oldum..müthiş inceltiyo kızlar

serra nerdesin? yoklamacı seçtik seni bugün sen kayıpsın. ben prinç lapasını yiyorum halimeseka cım. Aldırmıyor. Ama ekmek tarzı hiçbirşey yemiyorum yoğurtla yiyorum. Hoş kiloyu alacak olsa zaten alsa çinliler almaz mı? yedikleri şeyin başı prinç lapası. herşeyin yanında yiyorlar. Sokakalarda pişiyor yemekleri zaten. Geçerken görüyorsun kaynayan yemek kazanlarını. çorbalarını içmeden önce lapalarını yiyorlar. Ekmek niyetine yiyorlarmış. Zaten ekmek diye birşey yok.

gunaydın arkadaslar

akşam

1 tabak corba
yarım tabak bulgur pılavı
2 bardak ayran

2 saat sonra 20 dk bısıklet
100 mekik
15 dk gögüs kaldırmaca

yatarken

bir kahve fıncanı kekik suyu

sabahki menumu yazıyorum

1 adet haslanmıs yumurta
domates salatalık
tuzu alınmıs peynır
galete
yeşil çay

günayıdın..dün akşam halamlara gittim ziyarete.çerezler pastalar getirdiler.hiiiçç birini tatmadım.sadece 1 bardak çay içtim.sabah akşam da sirkeli karışımdan içiyorum.bu sabah 1 yumurta biraz beyaz peynir yedim.ekmeğin ucundan aldım azıcık. inanın buraya yazacağım için daha iyi tutuyorum kendimi..

günaydın arkadaşlarr..off çok moralim bozuk 2 gündür kendimi tutamıyorum.alnagmecim bu pirinç lapası diyetini nasıl yapıyorsunuz biraz açıklayabilirmisin

merhaba... cok aci bir durum evet ama ben hala ayni yerdeyim...2 sene olacak bu siteye uye olali,surekli bir kilo alip verme durumu yasiyorum 2 senedir.basima ne geldiyse diyetler yuzunden geldi zaten..benden sonra uye olup kilo veren arkadaslarima gipta ile bakiyorum,ben ne zaman basarilarimi paylasacagim,cok mu iradesizim acaba diye bahaneler bitmez arkadaslar ama bu isi er ya da gec halletmek istiyorum ve ben de uzun zaman sonra bu gruba katiliyorum musadenizle...
sevgili puskuute tesekkur ederiz,yine guzel bir paylasim ortami yaratmis bizlere a.s.

boy : 1.64
kilo : 84 :çok üzgünüm:

ne dersiniz artik basarabilir miyim kizlar?

tabi ki başaracaksın.ben de uzun zamandır kilo problemiyle uğraşıyodum.özellikle geçen sene doğum sonrası bu sorunum daha da canımı sıkmaya başladı.bi komşumuz var.kadın ayağından ameliyat olmak zorunda ve kilosu çok fazla.doktor kilo vermeden yapamayız demiş.zayıflamasını bekliyorlar.ve o kadar zor ki.çünkü kadının yaşı 50 üzeri,belinden rahatsız spor falan yapamıyor.ne sporu hatta evinin işini bile yapmaktan aciz.diyete başlamış.ben de dedim ki kendime hem gencim hem spor yapma imkanım var sağlığım yerinde çok şükür.o kadın gibi de olabilirdim dedim.halime şükrettim ve bugün 3. günüm başladım diyete.ilerde belki spor yapamayacak hale gelicez belki hastalıklar başlıycak kilo yüzünden.o yüzden şimdi imkanlarımız varken biraz tutucaz boğazımızı.şimdiye kadar yedik de ne oldu.biraz da yemeyiverelim.yaa tabiki yiycez ama doyana kadar değil.tadımlık..başarıcaz arkadaşlar...hep beraber....syazın sonunda hepimiz hedeflerimize ulaşmış olucaz..yeter ki isteyelim..:1hug:

günaydın arkadaşlarr..off çok moralim bozuk 2 gündür kendimi tutamıyorum.alnagmecim bu pirinç lapası diyetini nasıl yapıyorsunuz biraz açıklayabilirmisin

canım özel bir şey yapmıyorum. Sadece kendime göre yiyecek birşey yok ise hemen princi yıkayıp haşlıyorum. Yağsız tuzsuz yanına da 3 kaşık yoğurt koyup onu yiyorum. Kızlar öğlen menüm değişti. patates haşlaması ve çökeleği karıştırdım. Üstüne de kuru nane döküp kaşıkla yedim. yediğimde 2 börek içi falandı. Öğlen yemeğinde işyerinde börek vardı da. Ben hazırlanırken içinden çaldım..Onu yedim. yalnız acayip tok hissediyorum kendimi. Yine dar pantalon giydim.O da mide baskı yaptığı için çok yemişim hissi var.

ahh canim ne guzel moral verdin sen bana... ben de senin gibi dusunuyorum insallah bu sefer basarabilirim. ya sorun su ki, o kadar cok denedim ki,olmadi diyemem,verdim ama hep geri aldim hayat sekline donusturemedigm icin... bu denemeler sonucunda da insan kendine guvenini kaybediyor.zor gelmiyor bana az yemek ve spor yapmak,zor gelen bu disiplini surdurebilmek... iste o cok zor.. yine baslayip 1 aysonra birakmak istemiyorum:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…