Selam kızlar kaç gündür paylaşımda bulunamıyordum telaşem çoktu aranızdan geçici olarak ayrılmak zorundayım arkadaşlar oğullarımı ikisinide sünnet olucak yarın allah nasip ederse şimdiden heycan bastı beni sormayın ramazandan sonrada mevlid telaşı olucak kızlar kendinize iyi bakın iyi kilo vermeler sizlere bebeg veeflatuninş bebekleriniz erkek olur ve bu tatlı heyecanı sizlerde yaşarsınız hayırlısıyla inş hepinizi öpüyorum hoşçakalın
canım çok çok geçmiş olsun yeniden..dikkat et de yeniden sorun yaşama canım..kolay gelsin..özledim seni canım ya..
selam neskar nasılsın
kızlar bir şey sorucam yaptığım diyette 180gr köfte ve salata vardı kıymayı çıkarmayı unuttum buzluktan bende 2 tane orta büyüklükte biber dolması yedim:kedi:sonrada moralim bozuldu kalorisi aynı değilmidir ya
çok pişman oldum
Selam kızlar kaç gündür paylaşımda bulunamıyordum telaşem çoktu aranızdan geçici olarak ayrılmak zorundayım arkadaşlar oğullarımı ikisinide sünnet olucak yarın allah nasip ederse şimdiden heycan bastı beni sormayın ramazandan sonrada mevlid telaşı olucak kızlar kendinize iyi bakın iyi kilo vermeler sizlere bebeg veeflatuninş bebekleriniz erkek olur ve bu tatlı heyecanı sizlerde yaşarsınız hayırlısıyla inş hepinizi öpüyorum hoşçakalın
ya ben hala kilo veremedim 4 kilo vermiştim hala öyle kaldım veremiyorum
selam arkadaşlar nasılsınızzz benimm süper diyebilirim bir düzene koydum sonunda spor yok ama oda olur inş toparlandımm arkadaşlarrrrr hadi herkes kendinee gelsinnn kızlar umudumuzu yitirmek yokkkkkkkk
eflatun canım hayırlı olsunn bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?