80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlısı olsun canım ALLAH damatlıklarınıda görmek nasip etsin tatlı telaşlar bunlar kolay gelsinopuyorumnanaktan

merhaba

günaydııınnn kızlar

nasıl gdiyor diyetler ?

dün reglim başladı tatlı istediğim azaldı. geçen ayda reglim başlamıştı isveç diyetine aynı zamanda başlamıştım 2 haftada 4- 5 kilo verdim. Pek zorlanmadım ilk başlar zordu 3 günden sonra gayet iyi gitti.
Reglim btince oruç tutmaya başlayacağım. Kilo almamak için ne yapmalı oruç tutarken acaba ? Yediklerime yine dikkat edicem. Oruç tutmak istiyorum artık.

günäÿdìn ä®kädä§lä® näsìlsìnìz ßen îÿ©ene dîîÿe† mõdundän ©ìkmì§ du®umdäÿìm

kızlar bir şey sorucam yaptığım diyette 180gr köfte ve salata vardı kıymayı çıkarmayı unuttum buzluktan bende 2 tane orta büyüklükte biber dolması yedim:kedi:sonrada moralim bozuldu kalorisi aynı değilmidir ya
çok pişman oldum

sıkma canını canım o kadar da sorun değil akşama telafi edersin ki normal diyetlerde orta boy 3 biber dolma veriliyor zaten..

hayırlı olsun canım..güzel dileklerin için teşekkür ederim...opuyorumnanaktan

kızlar herkese iyi akşamlar niyetli olanlara hayırlı iftarlar ben erken çıkıyorum ramazan boyunca böyleopuyorumnanaktan

ya ben hala kilo veremedim 4 kilo vermiştim hala öyle kaldım veremiyorum

ben de aynı şekildeyim canım ben aldım şimdi onları vermeye çalışıyorum..1 günlük şok yap istersen ..ya da pirinç lapası sonra normal diyetle devam et...
diyetisyenimin verdiği bir şok diyet vardı kilo vermeediğim zamanlarda verirdi..2 gün yapılıyor...sabah normal kahvaltı yani 2 dilim ekmek peynir domates şekersiz çay..
7 baget hakkın var ister 3 öğle 4 akşam ister tersi bol salatayla ekmeksiz yiyorsun..ben yaptığımda en az 1 kg veriyordum..ama sürekli yapmıyorsun tabi..kilo takılınca..bir dene istersen..

slm arkadaşlar aranızda yeniyim hepiniz çok güzel gideiyosunuz ben şuan 86 kiloyum hilk hedefim 70 dasha sonrada 65 olabilir fikirler güzel bide bana kim bu imza linki konusunda yardımcı olacak bekliyorum lütfennnnnnnnnnnnnn:1no2:

neguzel.. sevindim adina canim.
ramazanda bi duzen tutturmak cok zor oluyor bunu basardiysan ne mutlu sana.. insallah bende toparlanirim

Kizlar ben iyice cosuyorum aksamlari yaa. en cok tatli ve ekmege dikkat edicem dedim bu ramazan.. ama dun aksam 2 cesit tatli ve pismaniye yedim .. sabah sahurda da bir buyuk parca borek (
ilk baslarda neguzel gidiyodu niye boyle oldum yaa :sinifsinif:

ya ben geçen seneki topiğimizi çok özledim yanlış anlamayın kişilerle alakası yok ama çok disiplin vardı herkes her gün girdimi ne yedi vs..hepimiz birbirimizi kontrol ediyorduk valla korkumdan kaçamak yapmaya korkuyordum utanıyordum yazmaya falan..şimdide öyle olsun ya herkes her gün düzenli girsin yediklerini yazsın yorum yapalım yoksa olmuyor böyle gerçekten..

ben oruç tutmuyorum canım emzirdiğim için o yüzden gece yiyip yatmıyorum ama tatilde alınan kilolar hala gitmedi ve iştahım çok açık..kaçamak falan oluyor malesef..şimdi oğluşum uyansın onu alıp dışarı parka götüreyim bari evde otur otur..akşamda yürüyüş yapabilirim umarım olmazsa olmuyor ama fırsat da olmuyor..

beni gaza getircek bişeyler lazım bi ara ne güzel herkesin rakibi vardı gel brose sen benim rakibem ol kilolar da yakın nasılsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…