beni gaza getircek bişeyler lazım bi ara ne güzel herkesin rakibi vardı gel brose sen benim rakibem ol kilolar da yakın nasılsa..
ya ben geçen seneki topiğimizi çok özledim yanlış anlamayın kişilerle alakası yok ama çok disiplin vardı herkes her gün girdimi ne yedi vs..hepimiz birbirimizi kontrol ediyorduk valla korkumdan kaçamak yapmaya korkuyordum utanıyordum yazmaya falan..şimdide öyle olsun ya herkes her gün düzenli girsin yediklerini yazsın yorum yapalım yoksa olmuyor böyle gerçekten..
ben de aynı şekildeyim canım ben aldım şimdi onları vermeye çalışıyorum..1 günlük şok yap istersen ..ya da pirinç lapası sonra normal diyetle devam et...
diyetisyenimin verdiği bir şok diyet vardı kilo vermeediğim zamanlarda verirdi..2 gün yapılıyor...sabah normal kahvaltı yani 2 dilim ekmek peynir domates şekersiz çay..
7 baget hakkın var ister 3 öğle 4 akşam ister tersi bol salatayla ekmeksiz yiyorsun..ben yaptığımda en az 1 kg veriyordum..ama sürekli yapmıyorsun tabi..kilo takılınca..bir dene istersen..
sağol canım deneyeceğima.s.
arkadaslar yardım edin 3 aylık bebegım var 80 kiloyum sut olsun dıye yedım kılo aldım desdeklerınızı beklıyorum lütfen
arkadaslar yardım edin 3 aylık bebegım var 80 kiloyum sut olsun dıye yedım kılo aldım desdeklerınızı beklıyorum lütfen
merhaba herkese
ben geldim
kusura bakmayin bu düzensiz girislerim 1 aay sürücek, secimlerde yardim ettigim icin.
cok yoruldum bugün, 3 dilim ekmek, 4 kücük cikolata bisküve, valla ihtiyacim vardi okadar tempo calismaya. ve 4 kasik fasulye, ayran.
oruc tutamiyorumn yaaaaaaaaa, konsantre olmam ghereken bir ise soktular beni, bi hata yaparsam gece sabahlayabilirmisiz, o sekil yani, ve o stresde tutamiyom, cok üzülüyom yaaa.......
umarim 84 e düserim......
sizleri özledim
kaydirigubbakcemile3
bizimki özel şirket olduğundan ramazanda çıkış saatime bişey demiyolar sağolsunlar evimin uzak olduğunu biliyolar aile şirketi gibi burasıgüle güle canım..kendine dikkat et ne güzel ya bizde bir dğeişiklik yok çıkış saatlerinde..18.00 paydos..
sendemi bendensin canım ahhhhhhh ahhhhhh o tatlı isteği yokmuKizlar ben iyice cosuyorum aksamlari yaa. en cok tatli ve ekmege dikkat edicem dedim bu ramazan.. ama dun aksam 2 cesit tatli ve pismaniye yedim .. sabah sahurda da bir buyuk parca borek(
ilk baslarda neguzel gidiyodu niye boyle oldum yaa :sinifsinif:
hele ben canım fazlasıyla hakettim oklavayı:mymeka::mymeka:valla canım liste mi güncelleriz..oklava mı sallarız başka bişi mi yaparız bilmiyorum da bişiler yapalım..fena dağıldık..klava:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3başarılar canımherkesin önünde söz veriyorum bi daha eski günlerime dönmeyeceğim başladım gene diyetime bi daha üzülmek dalga geçilen taraf olmak istemiyorum şu çizelge artıya doğru giderse bi daha girmeyeceğim topiğe 2 hafta yazmıycam kendimi cezalandıracağım .bayrama kadar yok kaçamak
kahvaltı ; elma sirkeli ballı ılık su
domates salatalık 1 dilim kepek ekmeği
ara : 1 elma
öğle : 1 porsiyn yağsız makarna salata
akşam :1 elma
dün mısır yediğim için bugün akşam yemeği yok bu yöntemi deniycem(öncede denemiştim yararlı oluyor) bi gün çok kaçırırsam ertesi gün az yiyeceğim bakalım 20 gün sonra ne olcak
merhaba herkese
ben geldim
kusura bakmayin bu düzensiz girislerim 1 aay sürücek, secimlerde yardim ettigim icin.
cok yoruldum bugün, 3 dilim ekmek, 4 kücük cikolata bisküve, valla ihtiyacim vardi okadar tempo calismaya. ve 4 kasik fasulye, ayran.
oruc tutamiyorumn yaaaaaaaaa, konsantre olmam ghereken bir ise soktular beni, bi hata yaparsam gece sabahlayabilirmisiz, o sekil yani, ve o stresde tutamiyom, cok üzülüyom yaaa.......
umarim 84 e düserim......
sizleri özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?