80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn ;elimphia rica edrm sonuçda biz bi takımız, yagmurgozlu desteğin için tşkr ederim

şimdi kızlar bana fikrinizi söyleyin şu diyet mantıklı mı sizce söylenilen rakamlar verilebilinir mi; lütfen bi bakın ve fikirlerini paylaşın arkdaş 6 tane liste vermiş birini kopyladım diğerleri için linki veriyorum http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/178521-diyetisyenden-saglikli-diyet.html

diyetisyenden sağlılıklı diyet yazanda;chocolategirl
merhaba arkadaşlar,
uzun zaman sonra aranıza bir diyet listesi ile tekrar döndüm
klasik hikaye ; uzun zaman sonra eski bir arkadaşımla karşılaştım.her zaman çok kilolu bir kız olmuştu,hep birşeyler yapardı ama bir türlü veremez,hatta geri alırdı...heralde bu sefer tak etmiş olacak ki,yaklaşık 6 ay önce çok ünlü bir diyetisyene gitmiş(ismini vermeyeceğim,sadece şunu söyleyebilirim,bu doktor seren serengile düşük doğumundan sonra 1 ayda 10 kilo verdirmiş)her neyse,arkadaşım 40 günde bu diyetle 18 kilo vermiş...evet çok fazla,biliyorum.diyet kolay gibi görünüyor,fakat zor...benden buraya yazması,dileyenden denemesi...
6 adet liste var elimde,her biri 3 er günlük ve bir liste 2 kere tekrar ediliyor.bugün sizlere 1 liste yazacağım.yani toplam 6 günlük..tek bir listeyi 2 kere yapacaksınız...( el emeği,yani kağıda bakarak yazıyorum,hepsini şimdi yazamayacağım. bugün başlayan olmaz ama salı gününden hesap edersek pazar akşamı diğer listeyi yazarım)
başlayacak olanlara şimdiden başarılar dilerim
not: doktordan imzalı bir diyettir,ilgilenenlere duyurulur...

- LıSTE 1-

1. ve 4. gün : Sabah : 1 dilim kızarmış ekmek,3-4 dilim macar salam,(kolestrolünden çekinenler hindi salam kullanabilir)

Öğle : 1 su bardağı yoğurt,1 salatalık,2 grissini
ıkindi : 2 grissini,çay veya nescafe
Akşam:1 tabak bulyon çorba,1 haşlama kabak,3-4 ızgara köfte,1 kase mevsim salata
Yatarken: 1 elma

2. ve 5. gün : Sabah : 1 dilim kızarmış ekmek,40 gr.beyaz peynir, çay kahve
Öğle : 2 katı yumurta,1 salatalık,1 domates
ıkindi : 2 grissini,çay kahve
Akşam : 1 tabak domates çorba,1 haşlama orta boy patates,3-4 ızgara köfte,1 kase yağsız cacık
Yatarken : 1 ince dilim karpuz veya 1 elma

3. ve 6. gün : Sabah : 1dilim ekmek üzerine 2-3 kibrit kutusu kaşar fırında,çay kahve
Öğle : 2 şişe ayran,1 salatalık,2 grissini
ıkindi : 2 grissini,çay kahve
Akşam : 1 tabak bulyon çorba,1 tabak kıymalı taze fasulye veya semizotu,1 tabak kıvırcık
Yatarken : 1 elma

NOTLAR: 1.yoğurt yerine ayran,ayran yerine yoğurt olabilir
2.köfte,biftek,bonfile gibi etlerden 1 porsiyon (ortalama)100-120gr. olarak(çiğ miktar) hesaplanacak.
3.bulyon çorba,1-1/2 bardak suya 1/2 küpçük konsantre et yada tavuk tablet konularak yapılacak.
4. kıymalı sebze yemeklerinde kıyma 60 gr dır. sebzenin çiğ miktarı 250 gr dır. ıspanak ve semizotu,sapları temizleneceğinden 1/2 kg. olarak hesaplanmalıdır.
GENEL NOTLAR

1.hergün en az 2 litre su tüketilecek
2.günlük 1 saat yürüyüş yapılacak
3.her öğün sonrası soda içilecek

arkdaş 6 tane liste vermiş birini kopyladım diğerleri için linki veriyorum http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/178521-diyetisyenden-saglikli-diyet.html

Son düzenleme:
Merhaba geçen sene ayağımı kırdım depresyon bilmem ne derken tam 30 kilo aldım.. boyum 172 kilom ise 100 kg oldu şu an 89 oldum ama o kadar zor verdim ki Benim sorunum hiç bri şeye sebat edememek. sonuçta diyet ve spor yaparak vermek istiyorum. 11 kiloyu da diyetisyenden aldığım diyet lsitesine ancak 1 ay uyarak verdim... Kilo vermek gerçekten çok sabır gerektiriyor.

yoğunluktan çok inceleyemedim ama ypılabilir bir diyet gibi göründü gözüme yalnız bir liste kaç kere uygulancak ve naısl dönecek o kısma pek kafa yoramadım çokbilmiş..
paylaşımın için tşk ler bu arada..bana sağlıklı gibi geldi ya mesela elma diyetiyle kızlar çok kilollar verdiler takip ediyorum ama bana o çok sağlıklı gelmiyor..

merhabaa çook geçmiş olsun öncelikle..evet diyet uzun bir maraton gibi hemen rehavete kapılmadna aynı hızla devam etmek gerekiyor canım..bunun için burdayız ya zaten..uzun soluklu birbirimize destek olmak için..kolay gelsin şimdiden...

liste için teşekkürler çokbilmiş liste uygulanmayacak bir liste değil ama ben yapabilirmiyim bilmiyorum hiçbir listeyi harfiyen uygulayamadım şu ana kadar :kedi:

İyi öğlenler arkadaşlar
Nasılsınız?

"Cokbilmis" diyet listeleri için teşekkür ederim. Listeler güzel. uygulayabiliriz. Bu diyet için başka bir konu başlatabilirsin istersen. ''Doktor tavsiyesi diyet ile zayıflayanlar" gibi bir konu ismi olabilir.

Bugün Kahvaltıda soyalı çıtır musli yedim. Daha acıkmadım.

äslìndä män†ìklì ßì® lîs†e 䮆ìk ®ämäzän dönü§ü ßäkä®ìz denìÿe©egìm

şöylebir göz gezdirdim canım hepsine yapılmayacak bişey değil gibi ama uygulama ramazandan sonra olurkaydirigubbakcemile3birde şunu diyeyim diyet listeleri pek bana göre değil hergün ne yiyeceğimi ayarlamak ölçmek tartmak falan hele çalışan biri için çok zor ben herşeyden yemek ama ölçülü yiyip sporla vermekten yanayım bu listeleri uygulayıp veriliyor ama normal yemeğe geçildiğinde verilenin birkaç katı kilo alınıyor emeğine sağlık canım paylaşımın için çok teşekkürleropuyorumnanaktan

valla kızlar ben de normalde yağmurgözlü gibi düşünüyorum az ve sık ye ve spor yap zayıfla diye ama böyle bir disipline de ihtiyacım var aslında en azından 1 ay yapıp denemk istiyorum sonra da her zmanaki gibi az ye sık ye spor yap durumna dönebilirim gibime geldi..elbette ramazandan sonra..

al benden de o kadar ben de senin gibi herşeyden ye az ye taraftarıyım ve illaki spor yapmak lazım yoksa olmuyor. ben okulu bitirdiğim yılklarda bu yöntemle 18 kilo vermiştim 6 ayda ve 6-7 yıl hiç almadım taki hamileliğe kadar

Aslında ramazanda da aynı yöntemle kilo verebiliriz. 2001 yılında ramazanda başlamıştım ben diyete ve 4 kilo gitmişti ama şimdi iftarda resmen saldırıyorum yemeklere cokacimcoook gözüm dönüyo kendime gelediğimde olan olmuş yemiş oluyorum tıka basa kafamçokkarıştı

günaydın serradeniz ve selma hoşgeldiniz..çokbilmiş bir diyet söylüyordu onun üzerine konuşuyorduk siz ne dersiniz kılzar sizce nasıl bu diyet??

canım kusura bakma yeni gördüm ben tam bakmadım ama olabilir ramazandan hemen sonra şöyle hep beraber başlarsak başarırız birbirimize desetek oluruz herkes aynı diyeti yaparsa daha bir hoş olur gibi sankii daha motive edicii ben varımm yani:lepi:

yaa arkadaşlar ben okadar kilo verdim her şeyden yedimm ama sınırlı tabi ayarladaım günlük kalorimi 1000 geçmedi böylede hesaplayınca güzel oluyo tavsiye ederim
listeye gelince benim mesela durdu kilo vermem belki farklı bir diyetle şöyle bi kendime gelirim de vermeye devam ederim kilolarımı hımm bide ben her gün 1 saat yürüyüş yapıyordum kesinlikle egsersizlerin en iyisi yürüyüş ben mesela 16 kilo verdim vucudum hiç sarkmadı az göbek var oda 2 çocuktan sonra normaldir diye düşünüyorum

öyle ya da böyle zayıflamamız lazım kızlar...herkesin yöntemi farklı ben ne bileyim ya ne listeye geliyorum ne başıboşluğa:)ilk başta kendi kafama göre yapıyordum ama şimdi savsaklamaya başladım motivasyonum düştü kendimi yeniden disipline sokmak için istiyorum böyle bir listeyi..bakalım..

canım bende aynı evde olunca çorba salata az pide kendimi frenleyebiliyorum ama misafirlikte olmuyor malesef ve yedikten sonraki pişmanlık fayda etmiyor:1no2::1no2: eskiden tatlıya fazla bir düşkünlüğüm yoktu bu ramazan kendime şaşıyorum tatlı yeme isteğim çok napıcam bilmiyorum:1no2::1no2:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…