80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

serradenizcim aslında güzel bir fikir hep birlikte yaparsak birbirimizi kontrol ederiz daha az kaçamak olur böylece olabilir ben de varım :lepi:

bayramdan sonra yaparız canım olurmu?opuyorumnanaktan

maşallah topiğimiz canlanmaya başladı neydi o halimiz ya bi ara kimseler uğramıyordu
aynen böyle devam arkadaşlar.
handeryanın dediği gibi artık ne yedik ne içtik yazalım

sahuru yazabilirim
2 kaşık kıymalı yumurta
1 dilim peynir
2 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
içtiğim suyun hesabı yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ramazan başladığından bugüne 2 gün evde iftar yaptım saolsunlar ayağımı incittim diye akrabalarım kardeşlerim yemek yaptırmadılar hep misafir oldum oğlum işyerinde yapıyor iftarını saolsunlar hiç yalnız bırakmadılar benizemuszemusboşuna +1 kg olmadım yani ayak sakat spor yok her iftar davette al işte sonuç ortada:))

Son düzenleme:

ahh o davetler benide mahfetti , gidince kendimi tutamiyorum... kesin bu hafta artida olacagim mafoldumben

eee bende yazayım diyeceğim ama ben bu gece sahura kalkamadım
dün iftarda yediklerimi yazayım
avuç içi kadar pide
4-5 çatal karışık kızartma (bunu yazarken çok utanıyorum :kedi: )
şekersiz çay
yemekten 1 saat sonra bir küçük kase puding
benim de içtiğim suyun hesabı yok kaydirigubbakcemile3

ya aynı prblem bende de var oyüzden listeye yöneldim . bide işin gerçeği sevdiğim bişi olursa kendimi tutamıyorum

bide bu kilo aralığında kaldım inemiyorum liste sahibi 40 gün sonunda baya kilo gittiğini sölemiş. bende harfiyen uymayacağım ama öle bi düzene oturtucağım (işallh yani)

HADİ ARKADASLAR SİLKİNİP KENDİMİZE GELELİM.sadece birkac ay sabredecegiz sonra kacırmadan herseyden yeriz lutfen bırakmayalım ben bugun bıraz dıkkat ettim 300 gr eksik cıktı mutlu oldum bu bana yetti.hadi hep beraber yapalım birbirimizi motıve edelım LÜTFEN LÜTFEN

arkadaşlar bu ticker nasıl yapılıyor beceremedim yaa bana bi yardımcı olursanız sevinirim hatta yaparsanız dahada memnun olurum opuyorumnanaktan bu arada çok ciddi diyete devam ediyorum çokbilmiş arkadaşımızın diyet listesi de bence harika aslında başlamak lazım bu cumayı heycanla bekliyorum bakalım kaç kilo verdim hafiflediğimi hissediyorum umarım vermişimdir öpüyorum hepinizi ama en çok ben verdimm galiba şampiyon ben ikinci kim :lepi:

vericez arkadaşım merak etme geldiği gibi kolay gitmiyor ama gidecekkk başka yolu yok sabırla azimle başaracağız .:enbuyukkk:

merhaba

İşlerimin yoğunluğundan çok sık yazamıyorum.
Bende diyet listesini yapmak istiyorum. Birbirmize destek olmalıyız.

İyi geceler.

kizlar nasilsinniz
almanyaya geldim hasta oldum
yatakdan dogru dürüst kalkmadim
yavas yavas iyi olmaya basladim babama azcik bahcede yardim edim dedim
otlari yolarken egil kalk yapinca hamlamisim simdi bacaklarimi hareket etiremiyorum:)

nasilsiniiiiz

günaydın kızlar..bugün orucuma geri döndüm aradan sonra başlamak daha zor oluyor..bakalım naısl geçcek günüm..
sahurda kepek ekmeği peynir domates ve bir yumurta yedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…