- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
canım kusura bakma yeni gördüm ben tam bakmadım ama olabilir ramazandan hemen sonra şöyle hep beraber başlarsak başarırız birbirimize desetek oluruz herkes aynı diyeti yaparsa daha bir hoş olur gibi sankii daha motive edicii ben varımm yani:lepi:
brose, sunshine78, yagmurgozlu nasılsınız arkadaşlarrrrrrrrr
brose, sunshine78, yagmurgozlu nasılsınız arkadaşlarrrrrrrrr
öyle ya da böyle zayıflamamız lazım kızlar...herkesin yöntemi farklı ben ne bileyim ya ne listeye geliyorum ne başıboşluğa:)ilk başta kendi kafama göre yapıyordum ama şimdi savsaklamaya başladım motivasyonum düştü kendimi yeniden disipline sokmak için istiyorum böyle bir listeyi..bakalım..
sahuru yazabilirim
2 kaşık kıymalı yumurta
1 dilim peynir
2 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
içtiğim suyun hesabı yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ramazan başladığından bugüne 2 gün evde iftar yaptım saolsunlar ayağımı incittim diye akrabalarım kardeşlerim yemek yaptırmadılar hep misafir oldum oğlum işyerinde yapıyor iftarını saolsunlar hiç yalnız bırakmadılar benizemuszemusboşuna +1 kg olmadım yani ayak sakat spor yok her iftar davette al işte sonuç ortada:))
öyle ya da böyle zayıflamamız lazım kızlar...herkesin yöntemi farklı ben ne bileyim ya ne listeye geliyorum ne başıboşluğa:)ilk başta kendi kafama göre yapıyordum ama şimdi savsaklamaya başladım motivasyonum düştü kendimi yeniden disipline sokmak için istiyorum böyle bir listeyi..bakalım..
HADİ ARKADASLAR SİLKİNİP KENDİMİZE GELELİM.sadece birkac ay sabredecegiz sonra kacırmadan herseyden yeriz lutfen bırakmayalım ben bugun bıraz dıkkat ettim 300 gr eksik cıktı mutlu oldum bu bana yetti.hadi hep beraber yapalım birbirimizi motıve edelım LÜTFEN LÜTFEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?