80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar
sahurda yediklerimi yazayım
2 dilim çavdar ekmeğinden kaşarlı tost
4 zeytin
1 dilim dil peyniri
şekersiz çay

iftarda fazla kaçırdığım için yediklerimi yazamıyorum:kedi:

Diyet ıçin Motivasyon Gerekir!
ınsanlar diyete başladığında ve devam ederken kendini yalnız hisseder. Yanında hep birisi olsun ister.
Kendisiyle birlikte diyet yapacak, spor yaparken eşlik edecek, diyet yapmanın ne kadar zor olduğunu bilerek ısrar etmeyecek, tam tersi motive edip, diyeti devam ettirmesini sağlayacak güvenilir bir arkadaş, diyet yapanların en büyük isteğidir.
Birçok kişi, tek başına diyete başladıktan sonra, hedefine ulaşamadan bırakmış, hevesi kırılmıştır. Önemli olan size bu konuda kimin eşlik ettiğidir? Kendi branşında uzmanlaşmış birisinden danışmanlık alıyor ve onun verdiği programa uyuyorsanız, genellikle kilo verir ve hedefinize ulaşırsınız.Genellikle haftada 7 kilo verdirdiği iddia edilen diyetleri bulup, onları uygulamaya kalkar, hatta kendimizde uyguladığımız yetmiyormuş gibi, bir de çevremizdekilere bunu ısrarla tavsiye ederiz. Bu tarz diyetlerin sonucunda da birkaç kilo versek dahi, metabolizmamızı bozduğumuz için, hızla daha fazla kiloyu geri alır ve diyet yapamadığımız ve bir türlü zayıflayamadığımız için, motivasyonumuzu kaybederiz.
Peki, neden insanlar diyete başlamak için hep yanında birisini arar? Spor yapmaya kendimizi ikna edemediğimiz için mi, başkalarıyla spor yapmak isteriz? Tek başımıza bir diyet programına uymak bu kadar zor mu? Mutlaka çevremizde bir yandaş bulmak isteğimiz neden bu kadar fazla?Bunun pek çok sebebi olsa da, en önemli nedeni motivasyon. Çünkü motivasyon olmadan diyete başlayamaz ve devam ettiremeyiz. Motivasyon, herhangi bir eylemin hedefe yönelik olarak başlatılması, devam ettirilmesi ve sürdürülüp sonuca ulaşmasını sağlayan bir seri işlemdir. Motivasyonu başlatan ise, ihtiyaçtır.
Bu durumda öncelikle yapılması gereken, ihtiyacın ne olduğunu anlamaktır. Sonraki konu ise, zayıflamaktır. Yani, neden zayıflamak istediğinizi bulmalısınız. Bu gerçek ihtiyacınızı ortaya koyacaktır. Sebebi bulduktan sonra zayıflamaktır.
Eğer diyete başlamakta ve devam ettirmekte güçlük çekiyorsanız, bunun sebebi motivasyondur. Motivasyonunuzun düştüğünü, bu yüzden diyeti bıraktığınızı söylediğiniz zamanlarda, dönüp kendinize şunu sormalısınız: ıhtiyacınız ortadan kalktı mı?
Bu motivasyon ihtiyacı içinde, kişi kendine yandaş olarak aileden veya arkadaşlarından birisini seçer. ışte, tam bu noktada son derece titiz davranmalısınız. Bu kişi, size yol gösterebilecek, kesinlikle uzman biri olmalıdır. Kendinizi mutlaka birilerine mecbur bırakmayın. Karar vermek, yapmanın yarısıdır. Kendinizden daha büyük bir dayanağınız olmayacaktır.
Beraber kilo vermeye başladığınız arkadaşınız, sizden 2 kilo fazla verse, motivasyonunuz kırılacaktır. O diyete ara vermek ister veya vazgeçerse, sizi de yanına çekecektir. Bu konuda destek alacağınız kişi mutlaka, profesyonel bir uzman olmalıdır. O sizi doğru yönlendirecek ve durum değerlendirmelerini doğru yapacaktır. Diyet, motivasyona bağlı ilerler. Motivasyon için ihtiyaçlarınızı belirlemeyi ve kendinizi ehil ellere teslim etmeye önem verin!

günaydın kızlarrrr

bugün şu ayranlı detksu denemeye karar verdim bakalım ne olcak sonucu yazcam sadece 1 gün uygulayacağım bide şu yazıyı buldum ilginizi çeker belki herkese sağlıklı mutlu bi gün diliyorum

Düşünceyle zayıflama

Zayıflamak aldığından daha fala enerji harcamak ve eneji depolamaya gereksinim duymamaktır.
Bir şeyi gerçek olarak yapmakla düşüncede yapmak arasında çok az bir fark olduğu ispatlanmıştır .
Beyin görme ile hatırlama , hayal etme arasındakı farkı ayıramadığı manyetik rezonans aletleri ile tespit edilmiştir.
Düşünce maddeyi etkiler. Suyu dondurma deneyleri ile ispat edilmiştir.
Her düşünce farklı hormon üretir ve hüçre yapısını değiştirir.
Sürükli yoğun üretilen düşünce hüçrenin değişmesine ve bölünmesine sebep olur.
Şişmanlığın , Şeker hastalığın , Ulserin , Kalbın , Klorestrolun , Kanserin vs nedeni yoğun aynı düşüncenin bilinç altı faliyetidir.
Duygu ve düşünce bağımlılık yapar. Uzun süre aynı duygulanım içinde olursanız , o duyguyu yaşamak iştersiniz . İnsan davranışını yönlendirende budur .Yaşlandıkça algı kalıpları değişmesi imkansızlaşır. Pardıgmayı değiştirmek çok zordur . Bu ölüme neden olan şeydir yani rasyonel alanın tükenişi .
Olumsuz düşünce ve duygu ilgi alanına giren herşeye zarar verirken , olumlu düşünce ilgi alanına fayda verir. Kalbın mühürlenmesi duygu ve düşünce bağımlılığın aşılamamasıdır.
Kendi kendine telkinle zayıflamak .

Reçete
1 - Soğuklukla yağları eritme
Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüz . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüz . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüz . ( 40 kez )

2 - Hareketle harcama
114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyuz . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyuz . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyuz . ( 40 kez)

3 - Az kalori alma
Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Para çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Para çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Para çok .( 40 )

Bunları yaptım günde 300 g yani bir ayda 9 kg verdim . ( 33 )

Not :Telkini kestikten sonra kilo kaybınız devam ederse doktora başvurun .

canım diyet grupları ana sayfada kilo çizelgesi nasıl yapılır var ordan girebilirsin bende pek anlamıyorum oğlum yardım etti bana da öyle yaptıkkaydirigubbakcemile3bilen arkadaşlar yardımcı oluropuyorumnanaktan

canım ben ayran detoksunun ikinci gününde bayılmıştım..haberin olsun dikkatli yap..hatta bence yapma ben o dönemdeki bozulan düzenimi anca yerine koyabiliyorum ..serum verildi sonrasında da içime korku gelince daha fazla yedim ve kilo aldım..

Sağlıklı Diyetin Özellikleri
Düzensiz beslenme, uzun süreli ilaç kullanımı, hormon bozukluğu bir çok etkene bağlı olarak fazla kilo sorunu yaşıyor olabilirsiniz.
[Estetik görünüm ve sağlığınız için kilo verme kararı aldıktan sonra uygulayacağınız diyetin olmazsa olmaz özellikleri;
Egzersiz planı
Kilo vermek, kalp sağlığınızı korumak, cildin gerginleşmesini sağlamak için düzenli egzersiz yapmanız gerekir. Eğer diyetisyeniniz size, ezgersiz yapmadan kilo vereceğinizi vaaediyorsa bir kez daha düşünmelisiniz.
Karbonhidrat, protein gibi tüm besin gruplarından oluşan beslenme menüsü
Vücudun, sağlığını koruyabilmesi doğadaki bir çok yiyecek ve içeceğe ihtiyacı vardır. Diyet menünüzde sadece bir besin grubuna yönelik yiyecekler varsa, sağlığınız risk altına girebilir. Yeterli ölçülerde protein, karbonhidrat içeren gıdalarda da beslenmelisiniz.
Yavaş ama kararlı kilo vermenizi hedeflemesi
1 haftada 5 kilo verebileceğinizi vaad eden diyet listeleri sağlığınıza zarar verebilir. Hızlı kilo verme sırasında, vücuttaki kaslar zayıflayabilir, basen ve bel bölgenizde çatlaklar oluşabilir. Diyet yapmayı bıraktığınız anda verdiğiniz kiloları aynı hızla geri alabilirsiniz ve bu kez aldığınız kilolar vücutta yağ olarak depolanır.
Ara öğünler için sağlıklı önerilerde bulunması
Sağlıklı beslenmede az ama sık yemek önemlidir. Diyet menünüzde ara öğünlerin olup olmadığına dikkat ediniz. Akşam üzeri ya da gece yatmadan önce yemek yemek isteyebilirsiniz. Diyet planınız size bu ara öğünler için sağlıklı öneriler sunmalı. Sebze meyve ile ara öğünleri geçirmek önemlidir ancak onların neler olduğu daha da önemlidir. Faydalı sebzelerden biri olan havuç, içeriğinde şeker bulundurması nedeniyle diyet sırasında tercih edilmemelidir.
Günde 2 litre su içmenizi önermesi
Su içmenin insan sağlığına faydası sonsuzdur. Vücudu toksinlerden arındırır, cildi temizler, içerdiği kalsiyum ile kemik erimesine karşı koruyucudur. Dolayısıyla diyet listenizde bol su içmek maddesi mutlaka bulunmalıdır.

Neden Kadınlar Daha Kilolu Görünür?
Genelde erkekler kilo aldığında göbek, bayanlar ise basen,göbek,mide katlılığı gibi görüntülerinden şikayetçi olurlar. Hatta kiloları aynı olduğu halde kadınlar erkeklerden daha kilolu görünmektedir.
Bunun sebebi kadınların metabolizmalarının yatay, erkeklerde ise dikey çalışmasından kaynaklanır. Kadın metabolizmasında yenilen her şey vücutta yağ ve şekere dönüşür ve sadece 1/4 kısmı enerjiye çevrilir.
Erkeklerde ise vücut bunun 2/4 ‘sini enerjiye ve ¼ ‘ünü kasa çevirebilir. Tabi hormonların da çok büyük etkisi bulunmaktadır.
Peki buna engel olmak ve metabolizmayı dengede tutmak için ne yapmak gerekir?
Günde 2 litre su içmek
Aşırı yağlı (kızartma, hamur işi gibi) yiyeceklerden kaçınmak
Egzersiz yapmak
Kırmızı eti mümkün olduğunca az tüketmek
Kafein içerikli yiyecek ve içeceklerden uzak durmak
Vücudun su tutmaması için aşırı tuzlu yememek
Ek olarak,
Gece geç saatlerde yemek yemeyin.
Buzlu su içerek metabolizmanızın yağ yakmasını sağlayın.
Ketçap, mayonez gibi kalorisi yüksek sosları sofranızda bulundurmayın.

Zayıflamanın En Önemli Kuralı
Zayıflamanın ve formda kalmanın en önemli kuralı yavaş yemek yemeyi mercek altına alıyoruz.
Kilo verebilmeniz için sindirim sisteminizin düzenli çalışmasını desteklemek için yavaş yemek yemeniz gerekir. Bu nedenle yemek yerken mutlaka oturun, her lokmanızı iyice çiğnedikten sonra yutun.
Yemek yerken kullandığınız servis tabaklarının küçük olmasına özen gösterin. Bu sayede tabakta çok yemek varmış algısı yaratır ve beyninize bir tabak dolusu yemek yedim, doydum sinyalini gönderir.
Dinlediğiniz müzik ve bulunduğunuz ortam yemek yeme hızınızı doğrudan etkiler. Yavaş ve hafif müziklere farkında olmadan tempo tutar ve yavaş yemek yemiş olursunuz.
Lokmalarınızı olabildiğince küçültün. Küçük lokmaları daha rahat çiğneyebilir midenizin yediğiniz yemeği eritmek için harcayacağı gücü yarıya indirmiş olursunuz.
Ayaktayken yemek size ne yediğinizi unutturabilir ve ihtiyacınızdan daha fazla yemenize neden olabilir. Sakince masaya oturun. Karşınızdaki yiyeceklere bakın. Her birini inceleyin ve birazdan midenizde olacağını düşünün. Yediklerinizin bir kısmı sindirilip vücuttan dışarı atılacak bir kısmı yağ ya da şeker olarak depolanacaktır. Özellikle hamur işi ve yağlı yemekleri yemeden önce 10 saniye düşünün. Gerçekten yemek istiyor musunuz?
Yavaş yemek saatlerce masada oturmak anlamına gelmez. Ortalama 25 dakika yemek uygun bir süredir. Midenizin yediğiniz yiyecekleri sindirmesi ve üzerinize yemek sonrası ağırlığı çökmemesi yavaş yemek önemlidir.

bilgi bombardımanına tuttun canım bizi..:) benim takımla da paylaşıyorum canım izninle..sendne alıntı yaparak yeniden tşk..

Diyet İnanışlarına Doğru Cevaplar
Greyfurt suyu içmenin yağ yakıcı etkisi var mıdır? Su içmek kilo aldırır mı? Kızarmış ekmeğin kalorisi düşük müdür? Diyet yaparken beyaz leblebi yenebilir mi?
Diyet İnanışlarına Doğru Cevaplar

Toplum arasında yaygınlaşmış diyet inanışlarının doğru cevapları ve detaylı açıklamaları bilinçli yöntemlerle kilo vermenize yardımcı olacak.
Fazla kilolarınızdan kurtulmak istediğinizde sabahları greyfurt suyu içmenin yağ yakıcı etkisi olduğuna inanılır. Yapacağınız basit deneyle sorunun yanıtı bulabilirsiniz. Bir miktar yağın üzerine greyfurt suyu sıkın. Greyfurt suyunun yağı azaltmadığını ve yağa karışmadığını göreceksiniz. Greyfurt yemenin ya da greyfurt suyu içmenin yağ yakıcı özelliği yoktur.
Kilo vermeye çalışıp, başarılı sonuca ulaşamayanlardan su içsem yarıyor sözünü duymuşsunuzdur. Su, inorganik olduğu vücutta yağa ya da başka bir maddeye dönüşmez. Bu nedenle kilo aldırıcı etkisi ya da kilo vermenize engel olması mümkün değildir. Sağlıklı hayat sürmek için günde 2 litre su içmeniz gerekir.
Ekmek makinesinde ekmeği kızartmak kalorisini azaltmaz. Bayatlamış ekmek, taze ekmek ve makinede kızartılmış ekmek arasında kalori farkı yoktur. Ekmeği kızarttığınızda ekmeğin içindeki suyu almış olursunuz. Su, kilo almanıza neden olmaz.
Diyet yaparken ara öğünlerde çeşitli yiyecekler atıştırmak isteyebilirsiniz. Beyaz leblebi tüm kuru yemişlere göre kalorisi en düşük olandır. Sarı ve beyaz leblebi arasında kalori farkı yoktur. 100 gram leblebi ortalama 300 kalori içerir. Bu da 5 dilim ekmeğin kalorisine eşittir. Gün içerisinde beyaz leblebi yemek yiyorsanız, günlük kalori alımınızı dengelemek için diğer kalorisi yüksek besinlerden vazgeçmeniz gerekir.

Diyet Yapmadan Zayıflayın!
Yaklaşan yaz günlerinde istediğiniz her kıyafeti güvenle giyebilmek, aynaya baktığınızda kendinize gülümseyebilmek için diyet yapmadan, kilo verebilmeniz mümkündür.
Diyet Yapmadan Zayıflayın!

Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirerek, sağlıklı ve düzenli yemek yiyerek ideal kilonuzu koruyabilirsiniz. Diyet yapmadan kilo vermenin altın kuralları…
Kahvaltı Yapın
Günün nasıl geçeceğini belirleyen en önemli öğün kahvaltıdır. Kilo vermek istediğinizde bu öğünü atlayarak başarıya ulaşacağınızı aklınızdan çıkarın. Gece boyunca enerjisiz kalmış vücudunuzu canlandırmak, öğle yemeğinde daha az yemek için mutlaka kahvaltı yapın.
Mutfağınız Olduğunu Unutun!
Uyumadan kısa süre önce yenen yemekler vücut tarafından sindirilemez ve direkt olarak yağa dönüşür. Gece geç vakitlerde atıştırma alışkanlığınızın önüne geçmek için, mutfağınız olduğunu unutun. Mutlaka bir şeyler yemek istiyorsanız; düşük kalorili dondurma yiyebilirsiniz.
Asitli İçecekleri Hayatınızdan Çıkarın!
Asitli ve sonradan tatlandırılmış içeceklerin kalorisi yüksektir. Serinlemek istediğiniz su, limonata, düşük oranda yağ içeren süt ve katkısız meyve suları içebilirsiniz. Asitli içecekler midenizdeki asit oranını yükseltir ve daha çabuk acıkmanıza neden olur.
Doğal Hayat, Doğal Besinler
Yemeklerden önce bir kase çorba içmek, hem midenizi dinlendirir hem de tokluk hissi vererek daha az yemek yemenizi sağlar. Ara öğünlerde organik meyve ve sebzeler tüketmeniz formunuzu korumaya yardımcıdır. Mevsimine uygun olarak; vişne, greyfurt, muz gibi meyveler yiyebilirsiniz.
Lifli Gıdalara Yer Açın!
Mercimek, barbunya fasulye, keten tohumu yiyecekler lifli gıdalardır. Bu yiyecekler sindirim ve boşaltım sisteminizin düzenli çalışmasını destekler. Özellikle kabızlık problemi kilo vermeyi engellemektedir. Bu sorunun önüne geçmek için lifli gıdaları daha çok tüketin. Keten tohumunu salataların üzerine serperek yiyebilirsiniz.
Ara Öğünleri Değerlendirin!
Öğle ve akşam yemeği arasındaki ara öğünlerde kan şekerinizi ve enerjinizi yükseltmek için bir şeyler yemeniz gerekir. Yiyecek tercihinizi; yağ oranı düşük yoğurt, fındık, haşlanmış brokoli gibi yiyeceklerden yana kullanın.
Masum Görünenler!
Havuç masum görünümlü bir sebzedir. Acıktığınızda bir havuç yiyerek, ara öğünü verimli geçirdiğinizi düşünebilirsiniz. Oysa ki bir adet havucun %35i şekerdir. Havuç pişirildiğinde bu oran 2 katına yükselir.

topik şenlensin azcık yaa kızlar havuçta şeker oranı ne kadar yüksekmiş çok şaşırdım hiçte masum bir sebze değilmişkaydirigubbakcemile3

selam kızlar
sahurda yediklerim
tuzsuz taze peynir
3 dilim ekmek
közlenmiş kımızı biber
domates
şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…