80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

HAYATIMI YENİDEN YAŞAYABİLSEYDİM EĞER...
Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer; hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben olmadığım zaman her şey kötüye gidecek diye düşünmezdim. Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım. Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim. Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim.

Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer, şömineyi yakmak isteyen birisi olduğunda ona engel olmazdım. Yerler leke olacak diye korkmazdım. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım.

Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim. Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum. TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu “garantilidir” denilen hiçbir şeyi satın almazdım.

Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim. Bu o kadar nadir bir olay ki. Mucize gibi bir şey.

Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim. Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..

Dikkatle bak.

Gerçekten gör.

Yaşa.

Vazgeçme.

Küçük şeyler için şikayet etme.
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi.. Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım. Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için Allah'a şükredin. Tek bir hayatınız var ve birgün sona eriyor. Umarım her gününüzü değerlendirirsiniz.''

buna bayıldım gerçekten hayatımızda bazen anların değerini bilmiyoruzzzzzzzzz

yagmurgozlu Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer cümlesini çıkarırsak(çünkü diyetlerim sırasında hep bu piskolji beni yoldan çıkardı ''hayatın tadını çıkar, bidaha mı glcez dünyaya'' böle die die şiştim ben ) :) paylaşımın daha doğrusu bütün paylaşımınların gerçekten çook güzel a.s. iyi ki bende burdayım heran bişeyler öğreniyorum

harikaymış bu ya ...

Günaydınlar kızlar
yağmurgözlüm paylaşımın için çok teşekkürler çok güzeldi
çokbilmişe katılıyorum hayatın tadını yemek içmek olarak algılmayalım aman haa

günaydın güzellerr nasılsınız bakalım yazıları beğendiğinize sevindim hepinize çokkkkkkkkk çoookkkkkk teşekkür ederim opuyorumnanaktanbeğenildiğine göre devam edebilirim yaniyerimsenibenyerimseniben

handeryacımm canım listeyi bugün değiştirirsen sevinirim 86 kiloyummmm allahım çok mutlyum 2 kilo vermişim azmin elinden hiç birşey kurtulmuyor ben bu motivasyonla devam edersem ne mutlu bana :lepi:

annelerden inciler oğullarına (geline karşı)

- Anne şu gömleğimi ütülesene
- Ütülü gömleklerinden birini giysen olmaz mı oğlum?
- Olmaz bunu giyeceğim
- Evlenkarın ütülesin Tabi ütülerse
- Ütüleyecek tabi
- Göreceğim ben seni o zaman ah oğlum ah el kızı ütüsüz gömlek giydirir gık diyemezsin

- Oğlum ne bu dolabının hali? Dün düzeltim daha
- Altaki kazağı alırken dağıldı
- Altaki kazakmış kazak örsünler başına
- Anne o çorap değil miydi ya?
- Sen annenle dalga geç evlen görücem ben seni Ah oğlum ah el kızı nasıl düzene koyuyor adamı görürsün

- Anne çoraplarım nerde?
- Sağdan soldan topluyorum o çorapları yıkıyıp koyuyoruz çekmeceye al giy
- Bulamadım
- Nasıl bulamadın bakmıyorsun ki? Al işte
- Anne bunların biri siyah biri lacivert gibi
- Bak bu dağınıkla hiç bir kız almaz seni Alanda katlanmaz sana İki günde babasının evine kaçar giderAh oğlum ah el kızı biri siyah biri beyaz çorap giydirde sana ne olduğunu anlayamazsın

- Nerde kaldın sen dün gece?
- Suatların evinde kaldık üç beş arkadaş arayıp söyledim ya anne
- Refika Teyzenlerde yoktu evdeNe halt karıştırdınız kim bilir.Ama yok senin başını bağlamanın vakti geldi Evlen bak bakalım sekizden sonra eve gelebiliyor musun? Ah oğlum ah el kızı kapı bile açmaz adama

- Anne bu yemeğin tuzu eksık
- Tuz kadar başına taş düşsün senin Anne eline sağlık düşünüp en sevdiğim yemeği yapmışsın demiyorsunda tuzu eksık diyorsun
- Anne ben kapuska sevmem ki Gönlün olsun diye yiyorum
- Yeme oğlumyeme Yemek zorunda değilsin Evlen göreceğim ben seni Elin kızı dayasın üç öğün makarnayı bak en sevdiğin yemek olmuyor mu?

- Oğlum güzel yavrum hastayım kalk bana bir bardak su ver
- Tamam anneşu pozisyon bir bitsin Vusana!!
- Oğlum yarım saat önce bir bardak su istedim senden
- Getiriyorum anne!
- Kalsın kalsın getirme Ben alırım suyumu ah başım Besle büyüt sonra bir damla su getirmesin sana ah belim!
- Anacığımözür dilerim Yat sen ben hemen getiriyorum suyu
- İstemiyorum senin suyunu Kalsın Evlenince karına getirirsin Azcık başım ağrıyor dese doktor doktor dolaştırırsın El kızı parmağında oynatır seni..
Alıntı.
bayıldımmmm buna:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…