80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lavitacım canım tebrik ederim...çok mutlu olursun inşallah..
fotolara da baktım çok şekersin...

caniminici cok tesekkür ederim, amin hepimiz insallah mutlu oluruuz:)

sağol canımm çok iyiyim seni görünce dahada iyi oldum nişan olmuş çok mutlu oldum allah hayırlı etsinn bitanem bayramdan sonra tam gaz devamm taamm burdasın dimiiii

evet canim bayramdan sonra artik ski bi spor ve dengeli beslenmeye devam canim, yoksa bu isi olmucaaaklmaz: :)

kızlar nasıl gidiyor diyet ben dün davetteydim biraz kacırdım ama bugün devam pes etme yok bayrama istedigimiz kıyafete girecegiz insaallah

Amanin aman aman, Zamanin zaman zaman, Bizim Düğün Ne Zaman Yalelellim :)))

cok neseliyim su iki gündür galiba göbek atarak vercem kilolari :)
1-2,1-2,1-2,1-2-3 :)

çok komik oldu bu bende malatyalıyım ve bugün bende o ayran çorbasından yaptım :) aynı mantık nede olsa :)

Amanin aman aman, Zamanin zaman zaman, Bizim Düğün Ne Zaman Yalelellim :))) cok neseliyim su iki gündür galiba göbek atarak vercem kilolari :)
1-2,1-2,1-2,1-2-3 :)

canım tebrikler düğün ne zaman ? : ) böle neşeli neşeli çook çabuk gider o kilolar :dance:

iyi akşamlar kızlar kilo bildirimi yapıp kaçıyorum çok yorgunum birde sabah regl oldum ağrım var dinlenicem eve gelir gelmez tartıldım regl olduğumdan dolayı niyetli değildim ama aç durdum akşama kadar hiçbişey yiyemedim:kedi::kedi:kilo almışımdır sanmıştım ama aynıyım ne almışım ne vermişim +da olmadığıma çok sevindim:dance::dance::dance:
başlangıç....117
geçen hafta....111,
bu hafta....111
hedef...90 görürmüyüm acaba...bayramdan sonra...toparlanmam şart:çok üzgünüm:

bugün tıkındıklarım ;
sabah : domates salatalık bi dilim kepek ekmeği
ara : elma
öğlen : 1.5 kase mercimek çorbası
ara : 1 tane topkek :kedi:
akşam : 1kase ayranlı çorba ( aşurelik buğday nohut ayran)

3 litre su 5-i biyerde çay ( 2 kupa tadını hiç sevmedim soğuduktan sonra kafaya dikiyorum nefes bile almadan benneyaptımki)

90 nıdagörürsün 80ide bayramdan sonra toparlanıcaz hepimz. hem kaza geçrdin hareketsiz kaldın kilonu korumuşun arkadşım bu bile yolunda hızla ilerlediğinin kanıtı

kaptancım sen nerdesin? herşey yolundadır umarım

merhaba kilo bildirimi yapamicam abla, unutmusum tartilmaya.
oruc tutamadim kilo almisimdir cünkü 4 kilo kaybim oldu birden. neyse bakalim artik
yarin orucluum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…