lavitacım canım tebrik ederim...çok mutlu olursun inşallah..
fotolara da baktım çok şekersin...
sağol canımm çok iyiyim seni görünce dahada iyi oldum nişan olmuş çok mutlu oldum allah hayırlı etsinn bitanem bayramdan sonra tam gaz devamm taamm burdasın dimiiii
öğle:mercimek çorba
4 köfte
cacık
bir dilim ekmek
lavitacım hayırlı olsun canım da ben fotoları neden göremiyorum..profiline mi ekledin??
lavitacığım hayırlı olsun canım tebrik ederim fotoları bende görmedimCADIARZU
canlarim albümün özel sadece arkadas olduklarimi göre biliyor eklerseniz hemen kabul ederim
tesekkürler canlarim
pirinç lapası çok işe yaramıştı bende de...ayran çorbası da yapılıp aralarda içilebilir aslında..Benim kayınvalidemler yapıyor Malatyalı onlar..soğuk ayran aşı..içine ayran ,aşurelik buğday ve nohut konuluyor çok tok tutuyor..ben nohutusz seviyorum..o da arada yapılabilir..ama tek başına ayran detoksu aman aman..gerçi benim bünyem kofti belki de ondandır canım..dün oruç tuttum hala başım dönüyor dengeö şaştı..Ramazanın ilk başında böyle olmamıştım anlamadım ben de...
Amanin aman aman, Zamanin zaman zaman, Bizim Düğün Ne Zaman Yalelellim :))) cok neseliyim su iki gündür galiba göbek atarak vercem kilolari :)
1-2,1-2,1-2,1-2-3 :)
iyi akşamlar kızlar kilo bildirimi yapıp kaçıyorum çok yorgunum birde sabah regl oldum ağrım var dinlenicem eve gelir gelmez tartıldım regl olduğumdan dolayı niyetli değildim ama aç durdum akşama kadar hiçbişey yiyemedim:kedi::kedi:kilo almışımdır sanmıştım ama aynıyım ne almışım ne vermişim +da olmadığıma çok sevindim:dance::dance::dance:
başlangıç....117
geçen hafta....111,
bu hafta....111
hedef...90 görürmüyüm acaba...bayramdan sonra...toparlanmam şart:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?