80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabaa, isten geldim, dün tartilamadim. bu aksam iftardan 1 saat önce tartilicam, bildiririm.

MEŞHUR ISPANAK YEMEĞİ İLE KOCA TESTİ

Kadın akşam işten çıkar
Çocuğu yuvadan alır
Markete geçer ıspanak alır
Koştura koştura eve döner
Çocuğu soyar elini yüzünü yıkar
Kendi üstünü değiştirir
Mutfağa koşar
Bi yandan ıspanakları yıkar bi yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına
cevap verir.
Bi yandan sofrayı hazırlar O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz
ıspanak olmaz
Hemen kocasını arar.

Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)

2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm tühhhhhh Şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz
ki E yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim toplantı bu kaçırsam
olmaz Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur sonra yoğurt
dökecek ıspanak bile bulamayız ( aldatan koca ya da eve gelmemek içinbahane arayan koca ,ama bi yandan davicdanı sızlayan koca..)

3)Aradığınzı numaraya şu anda ulaşılamıyor........(İşte bu aldatan koca)

4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ('kazma' tipi koca )

5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ('kalas' tipi koca)

6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)

7) tamam alırım başka bişey lazım mı? ( Normal koca)

8)Tamam hayatım alırım başka bi isteğin var mı? ( Olması gereken koca)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ıspanak yemeğiyle kocamı test edilirmiş demeyin bakın oluyormuş:roflol::roflol::roflol:

uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum diyet bölümünü yeni keşfettim :)) 8 ay önce bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım .üzüntü stres derken birde bebeğim olmuyor diye kullandığım haplar hormon iğneleri derken oldukça kilo aldım ki bu ay son kez deneyeceğim hala iğne oluyorum. birde zayıflamak yumurtlamayı ve kaliteyi bozar dediler diye hep erteledim. erteledimde ne oldu kilo olarak geri döndü. 3 yıl oldu evleneli evlendiğimde 57 kiloydum her yıl alarak devam ettim. 76 kiloyla hamile kaldım o da yanıma yar olamadı. derken şimdi 90 kiloyum ve sohbetiniz çok hoşuma gitti... tedavim devam ettiği için çok hızlı olmasada kilo vermek istiyorum. aşılama olursa devam edemem ama ... bende yarın başlayayım yavaştan....... isterseniz beni de listenize ekleyin ama sonra devam edemezsem kusura bakmayın..... çünkü aşılamadan sonra dinlenmem gerek........ inşallah tutar ... doğumdan sonra tekrar görüşürüz ....... ama sizi takip edip motive olacağım.......teşekkürler.......

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dedım ama sesımı duyan yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlarr slm nasılsınız demek için bi uğradım ama kimseler yok akannehir

umarım herkes iyidir... bebişim 6+6 oldu bugün.. cuma günü kalp atışlarını da gördük hihoyyyt inş. doğuma kadar sağlıklı bir hamilelik geçiririm ve bebişimi sağlıkla alırım kucağıma :Saruboceq:

özledim hepinizi yaaa.. keşke birileri olsaydı da accık kaynatsaydık :))

neyse iyi bakın kendinize... hııı bu arada 2 haftada 300 gr. vermişim... diyet alışkanlığı yiyemiyorum psikolojik olarak :))) neyse bebiş iyi olsun da azar azar alarak ilerlemek hedefim :))) ben kaçtım byyyy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…