özlemcim aramıza hoşgeldin a.s.hayırlı olsun içimden bir ses senin bu konuyu hareketlendireceğini söylüyor. Haydi kızlar tembellik yapmayın fırsat yaratın işten sonra otobüsten 2 durak önce inin, arabanızla dönüyorsanız arabayı daha ileriye park edin yürüyün sonra arabaya yürüyün gibi. Bugün istanbula yağmur yağdı ara ara devam ediyr havamız serinledi istanbulda olanlar çıkın dışarı yürüyün hayddiiiii hihoyyyt istanbul dışındakiler haydiii hareket hareket.
Evdeyken bulaşıkları tek tek yerleştirmekte güzel yanii :))
valla canım zor ramazanda iradeye sahip çıkmak..oruç insanın üzeirnde değişik ir psikloloji yaratıyor özlelikle de tatlı isteği..
ben şlimdi normal düzenime döndüm gibi..Allah kabul etsin siizn oruçlarınızı beni de affetsinnn:Saruboceq:
teşekkürler canım... sana katılıyorum kesinlikle çoğunuz büyük şehirlerde yaşıyorsunuz ve isterseniz spor yapabileceğiniz çok seçenek var oysa ben kızılırmak adlı minicik bir ilçede dışarı çıksan laf olacak bir yerde görev yapmaktayım..... yani dışarıda yürüyüş ve spor imkansız....ben ne yapıyorum yürürüş bandım var onda yürüyorum ev işi yapıyorum hem kilo veriyorum hem evim pırıl pırıl oluyor(1 taşla 2 kuş hesabı) ben böyle bir durumdayken siz yaşadığınız yerin kıymetini bilin ve tüm fırsatları değerlendirin...... kumdenizin de dediği gibi 2-3-4 durak önce inin zamanınız varsa , açın müziği dans edin, çıkın parklarda deniz kenarında yürüyüşler yapın........ ya hadi kalkın.....durmak yoooooooooooooooooooooooooookkkkkkkk çünkü kilo çooooooooooooookkkkkkkkk...... bu arada ben 3 yıl önce evlendiğimde 57 kiloydum.... yıllar bana kiloyla geri döndü............ ancak kullandığım hormon ilaçlarının daha çok etkisi oldu son 1 yılda....... bana ve kendinize yardımcı olun lütfeeeennnnnnnn.............
2 ayda 95 kilodan 82 ye indim özlemcim yediklerime dikkat ederek öğün aralarında meyve yiyerek 1-2 saat spor yaparak ve beşi bir yerde çay içerek kilomu verdim. Şişko yüzüm biraz ufaldı yerimseniben ama şimdi iştahımmı açıldı sıkıldım mı ne off zorlanıyorum sanki.
Zayıflama kapsüllerinden düşünüyorum. Biber hapımı, dw6090 mı yoksa fx15 mi daha iyi. Herkesin bünyesi farklı fx15 kullanan tanıdığım var 11-13 kilo verdi.ama fx15 sahteleri varmış. Biizm aktarlar biber hapı falan satıyor. Kafam karıştı iştahımı kapatmam lazım ne yapıcam ben yaa diyetdaşlarım kilodaşlarım senağlama
kumdeniz tatlım sana bir şey soracağım bu beşi bir yerde çay nedir ismini çok duydum da ....... neler var içinde aktardan mı alınıyor yoksa kendin mi alıp hazırlıyorsun.........
özlem bende başladım o çaya hazırlarıda var kendinde hazırlıyorsun ben cuma başladım.ama bende sıcak içilmesi şartmı , limon sıksak olmaz mı , iştah açıyormu gibi sorulara cevap arıyorum
2 tatlı kaşığı yeşil çay
1tatlı kaşığı funda yaprağı
1tatlı kaşığı biberiye
1tatlıkaşığı mate yaprağı
1tatlı kaşığı kekiği 1litre sıcak suda demleyip içiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?