80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

özlemcim aramıza hoşgeldin a.s.hayırlı olsun içimden bir ses senin bu konuyu hareketlendireceğini söylüyor. Haydi kızlar tembellik yapmayın fırsat yaratın işten sonra otobüsten 2 durak önce inin, arabanızla dönüyorsanız arabayı daha ileriye park edin yürüyün sonra arabaya yürüyün gibi. Bugün istanbula yağmur yağdı ara ara devam ediyr havamız serinledi istanbulda olanlar çıkın dışarı yürüyün hayddiiiii hihoyyyt istanbul dışındakiler haydiii hareket hareket.
Evdeyken bulaşıkları tek tek yerleştirmekte güzel yanii :))

teşekkürler canım... sana katılıyorum kesinlikle çoğunuz büyük şehirlerde yaşıyorsunuz ve isterseniz spor yapabileceğiniz çok seçenek var oysa ben kızılırmak adlı minicik bir ilçede dışarı çıksan laf olacak bir yerde görev yapmaktayım..... yani dışarıda yürüyüş ve spor imkansız....ben ne yapıyorum yürürüş bandım var onda yürüyorum ev işi yapıyorum hem kilo veriyorum hem evim pırıl pırıl oluyor(1 taşla 2 kuş hesabı) ben böyle bir durumdayken siz yaşadığınız yerin kıymetini bilin ve tüm fırsatları değerlendirin...... kumdenizin de dediği gibi 2-3-4 durak önce inin zamanınız varsa , açın müziği dans edin, çıkın parklarda deniz kenarında yürüyüşler yapın........ ya hadi kalkın.....durmak yoooooooooooooooooooooooooookkkkkkkk çünkü kilo çooooooooooooookkkkkkkkk...... bu arada ben 3 yıl önce evlendiğimde 57 kiloydum.... yıllar bana kiloyla geri döndü............ ancak kullandığım hormon ilaçlarının daha çok etkisi oldu son 1 yılda....... bana ve kendinize yardımcı olun lütfeeeennnnnnnn.............

amin canım sağol cümlemizi affetsin biz kulluk görevimizi yapalımda yaradanın katında kabul görmesi dileğimiz inş normal düzene geçene kadar ayağımda iyileşir mübarek günler az kaldı gerçekten sayılı gün çabuk geçer derler su gibi geçti tatlı isteğim ilk günlerde başa çıkılmaz haldeydi şimdi frenleyebiliyorum çok şükür

özlemcim doğru söylüyorsun da ben kendi adıma akşam 19.30 a doğru eve geliyorum saat 18.00 de işten çıkıyorum servisle de gelsem hiç takatim kalmıyor...o köprü trafiği beni resmen mahvediyor...havalar güzelken arada ramazandan önce birkaç gün arkadaşla yürüyüş alanına gittik ordan eve geçmek de 20.30 u buldu..aksattık tabi ki..benim de evimde eski tip bir koşu bandı var ama kullanmadığım bir odada öyle duruyor..büyük şehirlerde fırsat çok belki doğru söylüyorsun ama hayat da zor canım..ben izmirden geldim buraya çokdaha ağır bir işim vardı ama hayatımda bu kadar yorulduğumu hiç hatırlamıyorum..
elbette bahane değil bişekilde sabah kalkıp yapılabilir ya da akşam tv karşısında yapılabilir yapılmalı da ama dediğim gibi benim kendi adıma bir kap yemek yapmak bile gözümde büyüyor...

kızlar kırmızı biber közleyip kavanoza koymak istiyorum hastasıyım çok seviyorum hem kışlık olmuş olur ama tarifini tam olarak bilmiyorum bilen varsa yazabilirmi acaba lütfenn

anlıyorum seni canım. Bazı bölgelerde laf oluyor malesef. hep istanbulda yaşadığım için bilemiyorum diğer bölgelerimizi. Dışarıda yapamıyorsan evde egzersiz pilates yada aletli hareketler yürüyüş bandın varmış ne güzel tv karşısnda akşamları, sabah uyandığında yada gündüz uygun zamanlarda çalışabilirsin.
Hormon tedavisini neden yaptırdın canım? Geçmiş olsun.

İmzamı yani kilo kontrol çizelgesini hazırladım ama bir türlü imza ayarlarını bulamadım. İmzanın yeri nerede?

Hergün 1 mesaj yollarken şimdi çoştummm :teytey:

2 ayda 95 kilodan 82 ye indim özlemcim yediklerime dikkat ederek öğün aralarında meyve yiyerek 1-2 saat spor yaparak ve beşi bir yerde çay içerek kilomu verdim. Şişko yüzüm biraz ufaldı yerimseniben ama şimdi iştahımmı açıldı sıkıldım mı ne off zorlanıyorum sanki.
Zayıflama kapsüllerinden düşünüyorum. Biber hapımı, dw6090 mı yoksa fx15 mi daha iyi. Herkesin bünyesi farklı fx15 kullanan tanıdığım var 11-13 kilo verdi.ama fx15 sahteleri varmış. Biizm aktarlar biber hapı falan satıyor. Kafam karıştı iştahımı kapatmam lazım ne yapıcam ben yaa diyetdaşlarım kilodaşlarım senağlama

kumdeniz canım geçtiğimiz aralık ayında bozulmuş gebelik dolayısıyla kürtaj olmak zorunda kaldım üzüntü stres derken adet düzensizliği başladı ilk o zaman kan yapıcı ilaçlarla söktürücülerle işe başladım bir kaç ay sonra bebek düşünmeye başladık o da bir türlü olmadı derken iğnelere başladım ee tabi bunlar kilo olarak geri döndü.... şimdi onları biraz vereyim tedaviye kaldığımız yerden devam edeyim diyorum........

aman kumdenizcim haplardan uzak dur bak ne güzel kilo vermişsin zaten demek yine verebilirsin..o haplar metobolizmanı bozuyor canım ilk başta güzel ama sonrasında bir de dertleriyle uğraşmak zorunda kalıyorsun..aman haaa...

doğru büyükşehirde yaşamak zor bende bilirim bu arada ben yazdığım ilden değilim yani çankırılı değilim.......... ailem ankara da(memleket sinop) bende ankara da büyüdüm üniversiteyi bursa da okudum yani bilirim o karmaşayı(gerçi istanbul kadar olamaz ama)....... kader ne yazıkki bizi bu şehre attı.... görev süremiz dolsun ilk işimiz tayin istemek......aslında ben daha çok zorunlu oturuştan kilo aldım.... okullar açılsında hareket ederim diye düşünüyorum çünkü öğrenciler teneffüs bile olsa pek rahat bırakmazlar durum böyle olunca da hareket ederim:)

kumdeniz bence hap falan kullanma benim gibi bir durumun yoksa zamana yay hem verdiklerini de geri almamış olursun.......kilo vereyim derken sağlıktanda olmayalım........

istanbul a çok mu yağmur yağdı? serin mi hava o kadar? burası çooooooooookkkkkk sıcak bunaldık valla....... keşke biraz da buraya yağsa.............

kumdeniz tatlım sana bir şey soracağım bu beşi bir yerde çay nedir ismini çok duydum da ....... neler var içinde aktardan mı alınıyor yoksa kendin mi alıp hazırlıyorsun.........

beşi bir yerde çay içerek zayıfladım demişin o çay seninde iştahını açtımı bide nasıl içtin bende cumadan beri içiyorum ama düzene oturtamadım iştah kesici olarak ben elma sirkesi bal içiyorum gün içinde tatlı isteğim sıfır bide zayıflama kapsülü içme derim içeriklerini tam bilmiyoruz nede olsa bırakınca hepsi fazlasıyla geri geliyor kilolar

kumdeniz tatlım sana bir şey soracağım bu beşi bir yerde çay nedir ismini çok duydum da ....... neler var içinde aktardan mı alınıyor yoksa kendin mi alıp hazırlıyorsun.........

özlem bende başladım o çaya hazırlarıda var kendinde hazırlıyorsun ben cuma başladım.ama bende sıcak içilmesi şartmı , limon sıksak olmaz mı , iştah açıyormu gibi sorulara cevap arıyorum
2 tatlı kaşığı yeşil çay
1tatlı kaşığı funda yaprağı
1tatlı kaşığı biberiye
1tatlıkaşığı mate yaprağı
1tatlı kaşığı kekiği 1litre sıcak suda demleyip içiyosun

teşekkür ederim tatlım......... bence sıcak içilir bütün bitki çayları gibi limonda sıkılır niye sıkılmasın ki ......... iştah konusuna birşey diyemeyeceğim..............

merhaba bayanlar :)

17.30 yürüyüşe çıktım 19.50 geldim. Biraz alışverişte yaptım.Çıkarken az yağıyordu şemsiyemi açtım ara ara yağdı durdu. Ben anadolu yakasındayım avrupa yakasına daha çok yağmış. Yürüyüş dönüşü marketen çıktıktan sonra çok yağdı dizime kadar ıslandım yollar göl oldu.

Zayıflama haplarını 3 aydır araştırıyorum hep vazgeçtim yan etkileir çok ama arasıra böyle aklıma gelir sorarım yine vazgeçerim. Teşekkürler evet kullanmıyım zaten kilo verebiliyorum. Kullananlar umarım şimdi ve sonrasnda yan etkilerini yaşamazlar ve hasta olmazlar Benim yakımın kullanıyor zaten zayıftı şimdi iyice zayıfladı bazılarında hastalık gibi bu zayıflık düşüncesi buna sinir oluyorum.lise zamanlarımda 55 kiloydum zamanla 63 -67-72-81 ve 95 oldum. Bugün karar verdim canım tatlı isteyince yiyeceğim yemezsem daha çok yiyyorum sonrasında ama sütlü tatlı puding, güllaç, sütlaç, muhalebi gibi tatlıları abartmadan yiyebilirim.

Beşi bir yerde çay' ı cokbilmis arkadaşımızında yazdığı gibi

2 tatlı kaşığı yeşil çay
1 tatlı kaşığı funda yaprağı
1 tatlı kaşığı biberiye
1 tatlı kaşığı mate yaprağı
1 tatlı kaşığı kekik

bitki ölçüleri bu bitkiler suyla birlikte kaynamayacak kaynamış olan suya konacak demlenecek yani ateşte durmayacak.15 -20 dakika demlendikten sonra başka bir kaba süzerek Öğünlerden yarım saat evvel bir bardak içiliyor. Bu bitki karışımı ödem atmaya yağları yakmaya metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlıyor ve başka faydalarıda vardır.
Bitkileri bir litre suya koymakyerine içeceğimiz zaman yapmak istiyrsanız ( ben öyle hazırlayıp içiyorum) bu verilen ölçülerdeki bitkileri bir kaseye koyun kaşıkla karıştırın bitkileri, içeceğiniz zaman suyu kaynatın 1 bardak kaynamış suya bu kaseden 2 tatlı kaşığı koyup 10-15 dakika bekleyip süzüp içiyorum. Poşet çay gibi oluyor. Hem taze içmek daha faydalı.
İsterseniz poşet çay olarak eczanelerde ve aktarlarda satılıyor.
Ben ilk beşi bir yerde içerek diyete başladığım hafta 3 kilo verdim.
Beşi bir yerde çay'ın iştah açıp açmadığını bilmiyorum. Benim iştahım herşeyle açılabilir.
Çayı limonla içememeye çalışın. Tadı kötü değil içtikçe alışıyorsunuz hatta canınız çekebilir.

Elma sirkesi bal bende geçen sene kullanıyordum. Ama diyet yapmıyrdum etkisini pek anlayamadım. İştahı kapatıyormu yada tatlı isteğini azaltıyormu?

ozlem5723 bende sinopluyum ama hiç sinop u görmedim ileride görmek istiyorum. Güzel yer tabi karadeniz harika doğası var oraların. İstanbulda da şehirden uzak yerleri gezmeyi tercih ediyorum şileye rivaya gidiyorum.

Son düzenleme:
vay ve hemşehrimi buldum nihayet....... ama en büyük hatayı yapmışsın bence mutlaka gidip görmelisin ben her sene 3-5 günlükte olsa gidiyorum....... huzurlu ve yazın güzel bir serinlik arıyorsan mutlaka git derim...... bu arada atv deki parmaklıklar ardında ve trt1 deki zoraki başkan dizileri sinopta çekiliyor izlersen biraz bilgi sahibi olabilirsin...........çok sevindim ya hemşom......

kızlar günaydın...dün akşam mezun olanların hikayelerini okudum işten çıkmadna önce...akşam saatlerine hiç halim yoktu ve içimden acaba tatlı alsam mı keyfim yerine gelir demiştim ...o yazıları okuyunca acayip gaza geldim valla..eve gitmeden önce alışveriş yaptım pazı aldım yeşil elma aldım..şu elmalı karışımdan pişirdim ...dün pişirdim pazımı bugüne hazır yoğurtla yicem..
akşam pirinç lapamı yedim..
sabah kepek ekmekli sandviçimi yedim ...
yanımda öğle için haşlama patates getirdim ve elma karışımından..
nedense kendimi daha iyi hissediyorum..bakalım bu gaz ne kadar gidecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…