Güüünaaaayydıııınn laelaelaelaelae
Nasılsınız bugün ?
Kahvaltıda yediklerim: :içelim:
Kahvaltı öncesi Beşi bir yerde bitki çayı içtim
Kahvaltıda:
1 yumurta
1 üçgen eritme peyniri
5 adet kepekli form bisküvüsü yedim
Kahvaltıdan sonra Zencefil çayı içtim
ozlem5723 hemşerim bende sevindim. inşallah gelecekte gitmek istiyorum.Evet biliyorum o diziler orada çekiliyor.
elimphia diyetinde başarılar. Sadece irade sabır kendine güven zayıflayıncaki halin ve zayıflıyınca neler giyebileceksin neler yapacaksın ve daha sağlıklı olacağın günleri düşün.
Diye tbaşarı hikayesini okudum ne güzel zayıflamış bizde zayıflıyoruz hepimiz fıstık olacağız. 2 beden küçüldüm. Başarı hikayesinde yazan gibi besleniyorum 5-6 öğün yiyorum aralarda meyve yiyorum.
günaydın mı :))canım benim kaçta kalktın sen ben 07.00 de kalktım öğle yemeğimi bile yedim:)
kızlar pzt 90 ile başlamıştım ya bugün 88 i gördüm yuppiiiii..........hepinize teşekkürler iyi ki böyle bir site var........ gazla çalıştığımı öğrendim ben :)))
bravo devam ett bitecek bu kilolarrrrr özlem
kızlar pzt 90 ile başlamıştım ya bugün 88 i gördüm yuppiiiii..........hepinize teşekkürler iyi ki böyle bir site var........ gazla çalıştığımı öğrendim ben :)))
selam arkadaşlarr nasılsınızzzzzz bakalımm
özlemcim süpersin canım ya...a:teytey:ynen devam ama bence cumadan önce tartılma..bir hafta içinde kilo değişip moralini bozabiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?