ama tartı haftası cuma canım bizde..sabah aç karnına tartılıp burda öğlene kadar bildiriyorsun ki kaptanımız listeyi oluşturabilsin..ben de p.tesi başlayıp cuma ilk kg bildrimini yapmıştım sorun olmaz nasılsa 2 kg gitmiş bile ne güzel:)
kızımı lisye yazdırmak için babası okul okul dolaştı yokk bulamıyoruz sinir oldum sbs puanı az geldi zillinin ders çalış derken beni dinlemiyordu şimdi hem kendi streste hem biz bugün babası bir okulla daha görüştü ayın 17 sinde kontenjanda boşluk olursa alacaklarmış offf sinir oldum yaa 8 sene doğa kolejine yolladık iyi eğitim alsın diye sadece almancası iyiydi temel dersler hüsran bende sinirden iyice yedim bugün bebek olmasa çıkar bi hava alır kendimi kontrol ederdim ama olmadı şu kızı bir lisye yerleştirsem kendime gelicem vallahi
haklısın özlemcim yabancı dil dersleri ağırlıklı diye süsledi püslediler bizimde ilgimizi çekti pişman olduk dediğin doğru okuyan çocuk heryerde okurda eşime anlatamıyorum çocukları için en iyisini yapmalıymış yaa 8 sene kolejde okuttun eline ne geçti iş senin kızında biter diyorum anlamıyor bende karışmıycam baba kız ne yaparsa yapsınlar artık daraldımcanım ya yerleşir bir yere takma açıkta kalacak değil ya daha lisedeyken..... ayrıca ben bir eğitimci olarak bu kolej merakını anlamıyorum..... iyi öğrenci her yerde iyidir..... ben muş'ta görev yaptım karşı komşumun 4 çocuğu vardı 1.ingilizce öğretmeni 2. anaokulu öğretmeni 3. doktor oldu ve son numarada şu an işletme okuyor hepsi de ankara izmir gibi sayılı üniversitelerde okudular yani iş çocukta biter okulda değil...... ha bu arada benim bir öğrencimde muş il birincisi olmuştu...... yer değil kişi önemli bence..... umarım istediğiniz yer olur ne diyelim.....
haklisiniz iyi cocuk heryerde iyi okur ama her ogrenci caliskan degil veya bu kapasitede degil. onun icin cok basarili olanlar istisna oluyor ve digerlerinin hayatta birseyler basara bilmeleri icin boyle ozel okullara ihtiyaci oluyor. Cocuguna gorede degisiyor bence .. insan kendi cocugunu iyi tanimali ve ona gore yonlendirmeli bence :) buda benim fikrim zemuszemus
hoş geldin canım herşeyin başı sağlık yavaş ama sağlıklı kilo ver hem o kadar abartma ........... bende evlendiğim yıl 57 kiloydum şimdi 90 gerçi pzt bu yana diyetteyim 2 kilo vermişim:)) istenince oluyor ama bizi yoruyor..... bende eskiden kilolu olanlara bu kiloya gelene kadar niye hiç birşey yapmamışlar ki diye kızardım ama hepimiz insanız ve dediklerimiz bizi de buluyor bende bebek için ilaç kullandım onlar yüzünden 2 ayda 7 kilo aldım şimdilik hedefim 76 falan çünkü tedaviye başlayacağım tekrar.......
teşekkür edrim,canım inşallah kalbindeki bütün arzularına muratlarına ulaşırsın evet önemli olan sağlık ben diyet yapmaktan korkarken asıl yapmassam sağlımı kaybedeceğimi öğrendim şimdi yavaş yavaş yapacağım inşallah ama ramazanda zor olur gibi geliyor sonuçta evde yemek bekleyenler var e kendimde tadıyorum bu süreç çok zorlu geçecek ama inşallah başaracağıma inanıyorum,umarım tedavinden olumlu sonuçlar alırsın
yaa gündüz kolayda 8 den sonra kendimi hiç tutamıyorum habire aklım bişeyler yemekte belkide 8den sonra yememliyim yasağından böle oluyordur üff y a üff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?