80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızımı lisye yazdırmak için babası okul okul dolaştı yokk bulamıyoruz sinir oldum sbs puanı az geldi zillinin ders çalış derken beni dinlemiyordu şimdi hem kendi streste hem biz bugün babası bir okulla daha görüştü ayın 17 sinde kontenjanda boşluk olursa alacaklarmış offf sinir oldum yaa 8 sene doğa kolejine yolladık iyi eğitim alsın diye sadece almancası iyiydi temel dersler hüsran bende sinirden iyice yedim bugün bebek olmasa çıkar bi hava alır kendimi kontrol ederdim ama olmadı şu kızı bir lisye yerleştirsem kendime gelicem vallahi

sıkma canını tatlım hep söylüyorum ben iyi ünv bitirdim de ne oldu al bak ne iş yapıyorum şansı iyi olsun..herşey olacağına varır...
kızlar hepinizi öpüyorum..kendinize iyi bakın hoşçakalın kaçaksız kalın..

hımmm tamam tatlım teşekkür ederim.....

arkadaşlar size sormak istediğim bir soru var çatlakları olanlar ne yapıyorlar paylaşabilir misiniz? geçen gün kahveli limonlu bir karışım duydum (3 kahve kaşığı kahve ile limon suyunu bulamaç olana kadar ekleyip sorunlu bölge kızarana dek masaj yapıyormuşsun 2 haftada fark ediyormuş biraz soyulmada oluyormuş) yapan var mı aranızda?

canım ya yerleşir bir yere takma açıkta kalacak değil ya daha lisedeyken..... ayrıca ben bir eğitimci olarak bu kolej merakını anlamıyorum..... iyi öğrenci her yerde iyidir..... ben muş'ta görev yaptım karşı komşumun 4 çocuğu vardı 1.ingilizce öğretmeni 2. anaokulu öğretmeni 3. doktor oldu ve son numarada şu an işletme okuyor hepsi de ankara izmir gibi sayılı üniversitelerde okudular yani iş çocukta biter okulda değil...... ha bu arada benim bir öğrencimde muş il birincisi olmuştu...... yer değil kişi önemli bence..... umarım istediğiniz yer olur ne diyelim.....

haklısın özlemcim yabancı dil dersleri ağırlıklı diye süsledi püslediler bizimde ilgimizi çekti pişman olduk dediğin doğru okuyan çocuk heryerde okurda eşime anlatamıyorum çocukları için en iyisini yapmalıymış yaa 8 sene kolejde okuttun eline ne geçti iş senin kızında biter diyorum anlamıyor bende karışmıycam baba kız ne yaparsa yapsınlar artık daraldım

haklisiniz iyi cocuk heryerde iyi okur ama her ogrenci caliskan degil veya bu kapasitede degil. onun icin cok basarili olanlar istisna oluyor ve digerlerinin hayatta birseyler basara bilmeleri icin boyle ozel okullara ihtiyaci oluyor. Cocuguna gorede degisiyor bence .. insan kendi cocugunu iyi tanimali ve ona gore yonlendirmeli bence :) buda benim fikrim zemuszemus

Buarada benim diyet durumuma gelince ki hic gelmek istemiyorum . cok felaket elime geceni agzima goturuyorum. 3 gundur oruc tutmuyorum grip olmusum burnum tikali bogazim surekli akiyor ve cok halsizim ama nedense istahim cok yerinde :s iki haftadir tartilmiyorum cok merak ediyorum kilom neoldu. ramazandan sonra kesin bi spora basliyacam yoksa olmuyo yaa

benim rakibem / kaptanimiz handerya nerede , bilen varmi ??

iyi çocuk derken zaten çalışkan ya da zeki olandan bahsediyorum. özel okullarda ne yapacak iyi olmayan çocuğa bilgisayar değillerki yükleyip eve gönderelim ya da bilgi hapı yokki yutturalım.bence kendilerini çok abartıyorlar sonuçta hepimiz üniversite mezunuyuz ve neyi nasıl yapmamız gerektiğini onlar kadar biliyoruz. özel okullar para tuzağı .....hiçbir özelliği olmayan öğrenciye sosyallikten başka ne katabilirler? sana herkes çocuğunu tanımalı konusunda katılıyorum olmayınca olmuyor zorlamaya gerek yok..... yapabileceği derslere ve alana yönledirmek lazım daha faydalı olur..........

merhaba arkadaşlar bende grubunuza katılmak istiyorum daha yolun başındayım 80kg ve boyum 1.68 çok tombul duruyorum sorunlu bir gebelik yaşadım preeklamsi geçirdim çok şükür bebeğimle atlattık ama kilolar kaldı ve daha kötüsü sağlığımı kaybediyorum tansiyonum kilomdan dolayı çok yükseldi eskiden yani evlenmeden önce 47 kiloydum kilolu biri olacağım aklıma bile gelmezdi sonra pcosla 60 kiloya çıktım hamilelik sonrasıda 80 oldum zayıflığın ne kadar mükemmel olduğunu bilen birisi için bu kadar kilolu olmak çok zor tabi herkez için zordur kısaca artık zayıflamak ve sağlıklı yaşamak isdtiyorum benide arnıza alırsanız çok sevinirim

Son düzenleme:
bu arada doktorum ramazanda bile diyet uygulamalı ve dikkatli beslenmem gerektiğini söylüyor o kadar vahimim yani

hoş geldin canım herşeyin başı sağlık yavaş ama sağlıklı kilo ver hem o kadar abartma ........... bende evlendiğim yıl 57 kiloydum şimdi 90 gerçi pzt bu yana diyetteyim 2 kilo vermişim:)) istenince oluyor ama bizi yoruyor..... bende eskiden kilolu olanlara bu kiloya gelene kadar niye hiç birşey yapmamışlar ki diye kızardım ama hepimiz insanız ve dediklerimiz bizi de buluyor bende bebek için ilaç kullandım onlar yüzünden 2 ayda 7 kilo aldım şimdilik hedefim 76 falan çünkü tedaviye başlayacağım tekrar.......

teşekkür edrim,canım inşallah kalbindeki bütün arzularına muratlarına ulaşırsın evet önemli olan sağlık ben diyet yapmaktan korkarken asıl yapmassam sağlımı kaybedeceğimi öğrendim şimdi yavaş yavaş yapacağım inşallah ama ramazanda zor olur gibi geliyor sonuçta evde yemek bekleyenler var e kendimde tadıyorum bu süreç çok zorlu geçecek ama inşallah başaracağıma inanıyorum,umarım tedavinden olumlu sonuçlar alırsın

mERHAbaaa MeeeRRRhhhaaaBBBAA bayanlar a.s.

ozlem5723 çok sevindim ne güzel nasıl verdin? neler yapıyorsun? Boyun kaç? merak ettim. Süpersin süperiz bayanlar.

Ben iyiyim teşekkürler.
Gündüz yağmur yağmadı ama televizyondan da izlediğimiz gibi seller bastı üzücü durumlar oldu.İnşallah bundan sonra bunlar yaşanmaz. :çok üzgünüm:

bego2 inşallah kızına güzel bir okul bulursun hayırlısı olsun.

brose ve ozlem5723 okul eğitim konularında size katılıyorum. Okul kadar kişinin kendiside önemli tabi ki.

brose geçmiş olsun. C vitamini iç. Burnunu evdeyken musluktan akan suya temizle. Aynı mendili bir kez kullan kağır mendili 2 ye yada 4 e böl her parçaya burnunu bir kez sil mendili at. Birden çok silersen burnuna mikrop geri döner. Sıcak gıdalar slu gıdalar sebze meyve ye. Dinlen. Bunları aparsan kısa zamanda geçer. Eskiden kış başlar nezlem başlar kış biter nezlem biterdi. Nomral 10-15 günlük nezle bende bütün kış sürerdi. Alerjikmiş. Sonra geçti.

Brose irademizi kullanacağız. Nasıl ki oruç utarken irademizi kullanıp yemiyoruz. Diyetteyken sadece aburcuburdan uzak durağız. Şimdi hastasın biraz yiyebilirsin abatmadan diye düşünüyorum.

Hıfzıys aramıza hoşgeldin. :1hug: Ramazanda oruç tutarken doğru beslenmeye çalışmalısın. İnternette beslenmeyle ilgli yazılar bulunmakta.

Ozlem5723 inşallah yakın zamanda sağlıklı hayırlı iyi kalpli evlatların olur.

HEDEFİMMİZ İDEAL KİLOMUZA ULAŞMAK MUTLU OLMAK.

SAĞLIKLI BESLENECEĞİZ, UZUN ZAMANDA AZ KİLO VERİLSE BİLE SAĞLIKLI OLACAĞIZ, UMUTSUZ OLMAYACAĞIZ, İRADEMİZİ KULLANIP SABIRLI OLACAĞIZ. HAFTANIN EN AZ ÜÇ GÜNÜ GÜNDE EN AZ 1 SAAT SPOR YAPACAĞIZ. :teytey:kaydirigubbakcemile2

KENDİMİZİ SEVİYORUZ. :sm_cool:

İyi geceler

canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..... inanmak başarmanın yarısıdır...... ben her adımı bebeğim için attığımın farkındayım ve o gazla 2 gündür koşu bandında 1 saat hızlı bir şekilde yürüyorum hep onun için ona kavuşmak için ....... bence herkes önüne bir hedef koysun gazla daha iyi sonuçlar alınıyor.........

kumdeniz canım benim boyum 1.67 ....... sabah kalkınca sirkeli ballı su içiyorum....... midemi küçültmek adına acıkana kadar birşey yemiyorum terbiye ediyorum.... ekmek kahvaltı hariç yemiyorum zaten çocukken de ekmeği sevmezmişim aramıyorum o yüzden..... günde 1 saat koşu bandında hızlı bir şekilde yürüyorum.... yemek evde ne varsa o özel birşey yok ama 2- 3 kaşık kadar her öğün ,yoğurt 1 kaşık o kadar.....yani 1- 2 çeşit yemekten azar azar yanına ya yoğurt ya salata ( bazen tek çeşit ) şimdilik bu kadar birkaç gün sonra 6 öğüne çıkarım ......... sevgiler.........

yaa gündüz kolayda 8 den sonra kendimi hiç tutamıyorum habire aklım bişeyler yemekte belkide 8den sonra yememliyim yasağından böle oluyordur üff y a üff

yaa gündüz kolayda 8 den sonra kendimi hiç tutamıyorum habire aklım bişeyler yemekte belkide 8den sonra yememliyim yasağından böle oluyordur üff y a üff

canım doğru söylüyorsun genelde akşamları daha çok acıkıyorsun ama frenlemek lazım gündüz ne yersen ye ama akşam asla....... belki 1 meyve, yoğurt yada süt en fazla..... birde tvde izlemiştim bir uzman ben bedenimi seviyorum ,ona değer veriyorum ,benim midem çöplük değil gibi telkinlerle beyne sinyallar göndererek yeme güdüsünü engelleyebileceğimizi söylemişti. bende birkaç gün denedim hakikaten faydası da oluyor bende oldu yani........denemekten zarar gelmeyecek bir yöntem........hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ozlem5723 sirkelibalı suyu geçen sene denemiştim. Ama diyet yapmıyordum çokça yiyordum. O karışım zaten vucudu dirençli yapmak içinmiş zayıflamayla ilgisi yok diye okumuştum. Gün boyunca yemesen bile sabah güzel kahvaltı yapmak gerekiyor. Ama aç kalarak zayıflanmazmış. Acıktıkça yemek değişik oluyordur. Yazdığın gibi az ve sık 6 öğün yemek daha iyi sporda yapınca kilolar gider.

Lahana çorbasını içmek zor oluyor bundan sonra çay gibi içeceğim zaman az miktarda yapacağım.

İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…