80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir sitede okudum canım ben bu sirkeli suyu ama tadını hiç sevmedim....... şimdilik sağlıksız gibi görünüyor ama dedim ya nefsimi terbiye etmem lazım ki diyeti doğru düzgün yapayım... birde şu saatte bunu bu saatte şunu ye beni sıkıyor o nedenle ....... lahanayı hiç sevmem çorbası nasıl olur ki..... evimde hiç pişmedi eşimde annesine gittiğimiz zaman yer o da senede 1 ........ ama kayınvalidem salatasını yapmıştı onu sevdim.............

meraba arkadaşlar bir kaç aydır bu siteyi takip ediyorum özelliklede diyet başarı öykülerini..bugün bu başlıgada girdim we kendime uygun bir konu buldum.benide aranıza alın ve lütfen yardım edin çok kötü bir haldeyimm
1.74 boyunda ve utanarak yazıyorum 86 kiloyumm.:gitmeeki bu kiloya nasıl geldim bahane bitmez tabi insanlarda.ben bu yıl össye hazırlandım okuldan ewe ewden dersaneye akşam 8 de ewe gel yemekleri götür filan derken bir sene içinde 14 kiloya yakın aldım öncedende fazla zayıf degildim 2 yıl öncesindede ayagımdan ameliyat oldum aylarca oturdum sonrasında geldi kilolar tabi daha bunları wermeden öss!! neyseki öss bitti üniversiteyi kazandım şehir dışında okuycam ama içimde bir burukluk war nedense yeni bir hayata en güzel şekilde başlamak isterdim..yaz döneminde yaşadıklarımdan dolayı öss nin verdigi bitkinlikten dolayı ewde oturarak ve aglıyarak geçirdim.üniversiteye kayda gittiginiz gün kendime geldim ve artık başarıcam geç kalmış sayılmam diye kendime tembihledim.
4 gündür oruç oldugumdan dolayı geceleri yürüyorum hızlı tempoda 6-7 km filan..inşallah bu sefer başıracagım sizdende destek bekliyorum takım falan ne yapmam gerekiyosa yönlendirin beni lütfen:Saruboceq:

hoşgeldin bitter lemon aramıza..tebrik ederim öncelikle öss yi kazanmışsın..merak etme bu topikte herkes çok kilolu kilondan utanmana gerek yok..
buraya ne yedin ne içtin neler yaptın onları yazıyorsun..
her cuma tartılıp öğlene kadar bildiriyorsun..
birbirimize destek oluyoruz hepsi bu..
kaptanımız handerya..
bunun dışında cuma yarışmaları da var oraya katılmak için de cuma yarışmasına katılmak isteyenler diye bir topik var oraya isteğini bırakıyorsun..bildiğim kadarıyla şu an her takım dolu ama yer açıldıkça alımlar yapılıyor...

yine kimsecikler yok(
ben dün akşam yumurtalı pazı yedim kızlar bir tane de incir..
bu sabah kepek ekmekli sandviç
arada 2 grissini

Günaydın kızlar burda olmak günaydın diyebilmek çok güzel
Dün yoktum ve şuanda hayatta olamayabilirdim.
İkitellide basın ekpres yolunda yaşanan sel felaketinden canımızı zor kurtardık.
Biz şanslıydık sanırım ama bizim kadar şanslı olmayanlar şuanda haayatta değil.
Kardeşim ve ben kurtulduk.
Orada yaşananlar kelimelerle anlatılmaz kızlar tam bir can pazarıydı.
Hala şoktayım yaşadığımıza inanamıyorum.......

canım ya büyük geçmiş olsun bizlerde tv den ağlayarak izliyoruz....ALLAH hepinize kolaylık versin.......

canım ya senin boyun uzun 86 sın ben 167 ve 88 kiloyum .....bu arada tebrik ederim össyi kazanmışsın.......inanırsak başarırız tatlım hadi kolay gelsin........

elimphia canım bu liste olayı tam olarak nedir ? nasıl kayıt oluyoruz bu bölümde değil mi? yani buraya mı yoksa ayrı bir başlığa mı bildireceğim........

canım benim çok geçmiş olsun ya...ucuz atlatmışsınız resmen şimdi nerdesin peki?ben de dün hiç yazmayınca merak ettim özelden atacaktım şimdi..

özlemcim burası ayrı bir topik bu liste için bişi yapmana gerek yok..handerya seni de listeye ekleyecektir zaten -hatam varsa düzeltin lütfen kaptanım-
bir de burası dışında bazı takımlar var ..cuma yarışmasına katılan takımlar..eğer onlara katılmak istiyorsan onlarla ilgili paylaşım alanına yazman gerekiyor canım..mesela ben 8. takım üyesiyim..ama bu topikte de yer alıyorum..

çok geçmiş olsun canım
basın ekspres yolu benimde işe gidiş geliş güzergahım dün ben de oradaydım ama şans eseri uyuyakaldım ve evden geç çıktık o facianın ortasında kalmadık saat 9 da oradaydım

Son düzenleme:
ben de olanları tvden ve gazetelerden izleyebildim ben levetteyim evim de çekmeköyde..bizim oralara pek yağmur bile yağmadı..

canım sağol benim güzergahım değil ama olacak işte kardeşim halkalıda bir fabrikada satın alma bölümünde çalışıyor sahurda yağmuru görünce mesaj yazdım beni işe bırakırmısın diye zaten üst katımda oturuyor tamam abla ama erken çıkalım ben önce fabrikaya uğrayayım sel basmıştır dedi 6,30 da çıktık gaziosmanpaşadan basın eksprese kadar sorun yoktu halkalı köprüsüne az kala trafik durdu bizim gözümüz sürekli sol tarafta deli gibi akan derede taştı taşacak amacımız halkalı köprüsüne çıkabilmek ama olmadı gidemiyoruz kardeşim inelim abla yoksa kalıcaz burda giden mal olsun dedi indik arabadan koşmaya başladık tabi benim dizim sakat biliyorsunuz kardeşim girdi koluma daha 10 metre gitmeden dere taştı sular belimize kadar çıktı bir anlık bişey hani seyrederken deriz nasıl olurda bu kadar insan ölür kaçın falan deriz inanın hiçbişey yapılmıyor saniyelik bişey bariyerlere tutunarak gitmeye çalıştık nasıl sıkı tuttuysam şuan hala kollarım acıyor o anda içimden dedim tamam ömür buraya kadarmış son nefesi selde verecekmişiz su önüne aldığını götürüyor o halde gitmeye çalışırken sağolsun bir kamyonet durdu aldı bizi suyun içinden köprüye çıkardı yürüyerek kardeşimin fabrikaya ulaştık ama yağmur durmuyor insanlar arabaların üzerinde kurtarılmayı bekliyor fabrika sular altında girmenin imkanı yok saat 11 e kadar kaldık o halde sular çekilince eve dönebildik yaşadığımız her ana aldığımız her nefese şükredelim kızlar opuyorumnanaktan

canım valla okurken tüylerim diken diken oldu ya tekrar çok geçmiş olsun :Saruboceq:

kızlar Norveçte bir fitness salonu reklam için çok enteresan bir yol bulmuş. otobüs durağına gidiyorsunuz otobüslerin yan taraflarında bilboard bölümü var ya oturulucak yere oturulmadan önce orda 0 kg yazıyor. Oturduğunda da senin kilon yan tarafta kocaman çıkıyor. Hemen altında da spor salonunun bilgileri..Nasıl fikir ama:))
Maili okurken çok güldüm ya..Fotosunu da koymuşlar..Düşünsennize dumuru:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…