canım sağol benim güzergahım değil ama olacak işte kardeşim halkalıda bir fabrikada satın alma bölümünde çalışıyor sahurda yağmuru görünce mesaj yazdım beni işe bırakırmısın diye zaten üst katımda oturuyor tamam abla ama erken çıkalım ben önce fabrikaya uğrayayım sel basmıştır dedi 6,30 da çıktık gaziosmanpaşadan basın eksprese kadar sorun yoktu halkalı köprüsüne az kala trafik durdu bizim gözümüz sürekli sol tarafta deli gibi akan derede taştı taşacak amacımız halkalı köprüsüne çıkabilmek ama olmadı gidemiyoruz kardeşim inelim abla yoksa kalıcaz burda giden mal olsun dedi indik arabadan koşmaya başladık tabi benim dizim sakat biliyorsunuz kardeşim girdi koluma daha 10 metre gitmeden dere taştı sular belimize kadar çıktı bir anlık bişey hani seyrederken deriz nasıl olurda bu kadar insan ölür kaçın falan deriz inanın hiçbişey yapılmıyor saniyelik bişey bariyerlere tutunarak gitmeye çalıştık nasıl sıkı tuttuysam şuan hala kollarım acıyor o anda içimden dedim tamam ömür buraya kadarmış son nefesi selde verecekmişiz su önüne aldığını götürüyor o halde gitmeye çalışırken sağolsun bir kamyonet durdu aldı bizi suyun içinden köprüye çıkardı yürüyerek kardeşimin fabrikaya ulaştık ama yağmur durmuyor insanlar arabaların üzerinde kurtarılmayı bekliyor fabrika sular altında girmenin imkanı yok saat 11 e kadar kaldık o halde sular çekilince eve dönebildik yaşadığımız her ana aldığımız her nefese şükredelim kızlar opuyorumnanaktan
biraz gülelim:)
Adamın biri elinde büyük bir bıçakla camiye dalar ve yüksek sesle Cami Cemaatine sorar :
-Aranızda müslüman olan var mı ? korkudan kimse bişey diyemez. Bir müddet sonra yaşlı bir adam ayağa kalkar ve ' ben müslümanım' der.
Bıçaklı adamla yaşlı adam camiden çıkarlar. Adam dışarıda ki koç sürüsünü
gösterip:
-Amca, şunları kurban edicem de ben beceremem yardım eder misin! ? der.
Yaşlı adam bayağı bir hayvanı kestikten sonra ' ben yoruldum , artık başka birini bul ' der....
Adam bu sefer kanlı bıçakla yine camiye girer ve cemaate yüksek sesle tekrar sorar:
-Aranızda başka müslüman var mı , varsa yanıma gelsin ?
Az önceki giden yaşlı adamı doğradığını düşünen cemaat çok korkar ve herkes aynı anda imama bakar, imam:
' Ula bağa ne bakıp duraysunuz uşaklar ? İki rekat namaz kildurduk diye müslüman mı olduk ' ... Yüce İsa hepimizi korusun...
hoşgeldin bitter lemon aramıza..tebrik ederim öncelikle öss yi kazanmışsın..merak etme bu topikte herkes çok kilolu kilondan utanmana gerek yok..
buraya ne yedin ne içtin neler yaptın onları yazıyorsun..
her cuma tartılıp öğlene kadar bildiriyorsun..
birbirimize destek oluyoruz hepsi bu..
kaptanımız handerya..
bunun dışında cuma yarışmaları da var oraya katılmak için de cuma yarışmasına katılmak isteyenler diye bir topik var oraya isteğini bırakıyorsun..bildiğim kadarıyla şu an her takım dolu ama yer açıldıkça alımlar yapılıyor...
canım ya senin boyun uzun 86 sın ben 167 ve 88 kiloyum .....bu arada tebrik ederim össyi kazanmışsın.......inanırsak başarırız tatlım hadi kolay gelsin........
çokk geçmiş olsun insan sabah uyanıyor ama başına gün boyu ne gelecek habersiz insanın aklına gelmez böyle şey ama olsun önemli olan sağsalim kurtulmuşssuncanım sağol benim güzergahım değil ama olacak işte kardeşim halkalıda bir fabrikada satın alma bölümünde çalışıyor sahurda yağmuru görünce mesaj yazdım beni işe bırakırmısın diye zaten üst katımda oturuyor tamam abla ama erken çıkalım ben önce fabrikaya uğrayayım sel basmıştır dedi 6,30 da çıktık gaziosmanpaşadan basın eksprese kadar sorun yoktu halkalı köprüsüne az kala trafik durdu bizim gözümüz sürekli sol tarafta deli gibi akan derede taştı taşacak amacımız halkalı köprüsüne çıkabilmek ama olmadı gidemiyoruz kardeşim inelim abla yoksa kalıcaz burda giden mal olsun dedi indik arabadan koşmaya başladık tabi benim dizim sakat biliyorsunuz kardeşim girdi koluma daha 10 metre gitmeden dere taştı sular belimize kadar çıktı bir anlık bişey hani seyrederken deriz nasıl olurda bu kadar insan ölür kaçın falan deriz inanın hiçbişey yapılmıyor saniyelik bişey bariyerlere tutunarak gitmeye çalıştık nasıl sıkı tuttuysam şuan hala kollarım acıyor o anda içimden dedim tamam ömür buraya kadarmış son nefesi selde verecekmişiz su önüne aldığını götürüyor o halde gitmeye çalışırken sağolsun bir kamyonet durdu aldı bizi suyun içinden köprüye çıkardı yürüyerek kardeşimin fabrikaya ulaştık ama yağmur durmuyor insanlar arabaların üzerinde kurtarılmayı bekliyor fabrika sular altında girmenin imkanı yok saat 11 e kadar kaldık o halde sular çekilince eve dönebildik yaşadığımız her ana aldığımız her nefese şükredelim kızlar opuyorumnanaktan
Merhaba
Bayrama kadar zayıflamam lazım spora gidiyorum şimdi. Ne yapmak laızm bayrama kadar 6 kilo versem iyi olucak. Ağzıma bant yapıştırayım yada biber süreyim yemiyim :)
günaydınlar
nihayet ben de aldığım kiloları verebildim
bir adım ileri bir adım geri al ver derken şükür yeniden 84leri gördüm :)
dünöğleden sonra 84.8 dim bu gün iftardan önce yeniden tartılcam bakalım kaç olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?