80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne diyeceğimi bilmiyorum canım arkadaşım umarım kısa sürede atlatrsın yaşadıklarını

Elimphia merhaba arkadaşlar sizede merhaba!
Şu istanbulda insanlarınyaşadıkları yetmiyormuş gibi bide yağmalamaya başladılar.Bizler ekran karşısında hala inanamıyoruz şu yaşananlara .Allah çıkarcılara fırsat vermesin.Mağdurlarada yardım etsin.

tekrar çok geçmiş olsun canım hakikaten çok kötüydü
ben selden sonra oradaydım tır parkının yanı başında trafik kilitlendi bizde arabayla kaldık orada yol zaten yol olmaktan çıkmıştı helikopterlerle kurtarma ekipleri çalışıyorlardı o tırlar kağıt parçası gibi nasıl öyle sürüklenip o hale geldiler hala aklım almıyor ben bile hala etkisinden kurtulamadım bir selin tam ortasında kalmayı düşünemiyorum bile

şu selin oluş biçimini oldum olası hiç akşam mantığım almamıştır zaten ya herekse çok geçmiş olsun ya çok acı bu zamanda böyle şeylerin bir megakentte yaşanıyor olması(

biraz gülelim:)

Adamın biri elinde büyük bir bıçakla camiye dalar ve yüksek sesle Cami Cemaatine sorar :

-Aranızda müslüman olan var mı ? korkudan kimse bişey diyemez. Bir müddet sonra yaşlı bir adam ayağa kalkar ve ' ben müslümanım' der.

Bıçaklı adamla yaşlı adam camiden çıkarlar. Adam dışarıda ki koç sürüsünü
gösterip:

-Amca, şunları kurban edicem de ben beceremem yardım eder misin! ? der.
Yaşlı adam bayağı bir hayvanı kestikten sonra ' ben yoruldum , artık başka birini bul ' der....

Adam bu sefer kanlı bıçakla yine camiye girer ve cemaate yüksek sesle tekrar sorar:

-Aranızda başka müslüman var mı , varsa yanıma gelsin ?

Az önceki giden yaşlı adamı doğradığını düşünen cemaat çok korkar ve herkes aynı anda imama bakar, imam:

' Ula bağa ne bakıp duraysunuz uşaklar ? ıki rekat namaz kildurduk diye müslüman mı olduk ' ... Yüce ısa hepimizi korusun...

bakkkk sıkarım topuğuna haaaaaa bende karadenizliyim..... bizim uşakları rencide etmeyin çok kızarım çokkkkkkkkkkkkklava:

şaka bir tarafa hakikaten bizim insanımız çok alemdir...... git herhangi bir yerde otur günde birkaç fıkra yazmazsanız bende karadenizli değilim....... çok pratik zekalıyızdır vesselam......

Merhaba

Bayrama kadar zayıflamam lazım spora gidiyorum şimdi. Ne yapmak laızm bayrama kadar 6 kilo versem iyi olucak. Ağzıma bant yapıştırayım yada biber süreyim yemiyim :)

teşekkür ederim bende her cuma tartılıp yazarım artık..destek olalım ve kurtulalım bu kilolarımızdan mafoldumben

bende size karadeniz yöremizin güzel insanlarından birinin başından yaşanmış olayı anlatıyım da gülün.... arkadaşımın köyünden........

bir gün bir tanıdıkları kendi aracıyla şehre ineyim derken virajı alamaz ve dereye yuvarlanır (arabada ters dönmüştür) ama adam sağ salim çıkar..... yardım edin diye falan bağırır ama kimse geçmez yoldan.derken adamın bir akrabası yoldan arabasıyla geçerken onu fark eder ve sorar
-orda ne yapıyorsun
bizimki kızgın bir şekilde cevap verir
- ha ne yapayum arabayı yıkayrum

veeeeee asıl bomba

yoldan geçen adam kolay gelsin diyerek yoluna devam eder:))))))))

ilk dinlediğimde gülmekten gözlerimden yaş gelmişti...eeeeeee tabi anlatan da bizden olunca.....

canım ya senin boyun uzun 86 sın ben 167 ve 88 kiloyum .....bu arada tebrik ederim össyi kazanmışsın.......inanırsak başarırız tatlım hadi kolay gelsin........

saol canm. boy uzunda kilo olunca boyunun kaç oldugu bile farkedilmiyo... kendimi bodur tavuklar gibi görüyorum ama karalıyım artık vericem bu kiloları inşallhh kurtulucaz hep birlikte:Saruboceq:

çokk geçmiş olsun insan sabah uyanıyor ama başına gün boyu ne gelecek habersiz insanın aklına gelmez böyle şey ama olsun önemli olan sağsalim kurtulmuşssun

günaydın yağğmurgözlüm nasılsın??kendine gelebildin mi biraz??
kızlar ben 200 gr vermişim 82.5 um..aslında artıdaydım 1200 vermiş oluyorum da geçen haftaki kiloma göre 200 gr eksi..
uğraş didin kilo ver sonra al bir haftada maşallah bir aydır anca verdim..

günaydınlar
nihayet ben de aldığım kiloları verebildim
bir adım ileri bir adım geri al ver derken şükür yeniden 84leri gördüm :)
dünöğleden sonra 84.8 dim bu gün iftardan önce yeniden tartılcam bakalım kaç olmuşum

ben de 82.5 u görünce aynı şeyleri hissettim şükür dedim de kafamızı nerelere vursak uğraş ver sonra ye al sonra bir ayda anca ver..bir ayımız gitti canım..hızlanmamız lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…