80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın güzeller geçmiş olsun dileklerinin hepsine teşekkürler ediyorum ALLAH yüce rabbim bir daha böyle felaketler yaşatmasın cümlemizi korusun inş
kilo bildirimini yapayım
başlangıç...117
geçen hafta...111
bu hafta...110
giden 1 kilo :lepi:ramazan gireli anca toparlandım

düne göre daha iyiym canım alkisalkisalkisalkisalkisalkistebrikler kilo vermişin aynen devam canım en ufak bir kaçamak kaç haftaya maloluyorlmaz:lmaz:

kızlar tam 1 haftam doldu ben 84,8 dim ve 81,8 olmuşum ..
sudur o ama gene insan mutlu oluo verdiğini görünce su fşnda olsa

düne göre daha iyiym canım alkisalkisalkisalkisalkisalkistebrikler kilo vermişin aynen devam canım en ufak bir kaçamak kaç haftaya maloluyorlmaz:lmaz:

benimkiler pek ufa dğeildi ya neyse:)
tebrik ederim canım sen de vermişsin aynen devam..artık geriye dönmek yok..bayramda kaçırmak yok..veremesek de en azından sabit olalım di mi ama..

günaydınnn yağmurgözlü bu geçen hafta değil ondan önceki liste değilmi geçen hafta zaten liste yok kaptan girmiyo ki bu hafta kendimi kilo vermiş olarak saymıyorum su gitti asıl savaş benm için bundan sonra başlıyo artık bu rakamlardan aşağısınıda görmek istiyorum ama yürüyüşsüz sporsuz olmuyo kuzenim haftanın 5 yünü yürüyüp klasik diyet listesiyle 3 haftada 5 kilo verdi bende yürüyeceğim ve bayramda herkesin azını açık bırakacğım işte karar verdim :)

ben de 82.5 u görünce aynı şeyleri hissettim şükür dedim de kafamızı nerelere vursak uğraş ver sonra ye al sonra bir ayda anca ver..bir ayımız gitti canım..hızlanmamız lazım..

çok haklısın canım bir haftalık kaçamak nelere mal oluyo klava: inşallah ramazandan sonra yürüyüşe başlıyacağım hihoyyyt artık bahane yaratmak istemiyorum görüntüden de öte artık sağlığım için bunu yapmak zorundayım

ben de bir yolunu bulup spor yapmak istiyorum artık kilo vermek sporsuz çok yavaş oluyor..artık şu 70 li kilollara insem diyorum..

Merhaba Hanımlar

Uzun zaman işlerimden dolayı kadınlar kulübüne girmeyeceğim. Beni listenizden silebilirsiniz. ınşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla fazla kilolarımızı veririz.

Size önerilerim

* Rahatsızlığınız varsa ilaç kullanıyorsanız bitki çaylarını, zayıflama kapsüllerini gibi kullandıklarınızı doktorunuza anışarak kullanın

* Öğünlerden yarım saat evvel beşi bir yerde bitki çayı içebilirsiniz. Daha evvelde foruma ve bu konuya çay tarifini verdim internetten araştırdığınızda da kolaylıkla tarifi bulabiliriniz. Bu çay metabolizmayı hızlandırıyor yağ yakıyor ödem atıyor.

* Fazlaca yediğiniz bir öğünden sonra sindirebilmek için zencefilli limonlu bitki çayı içebilirsiniz.

* Öğün aralarında acıktığınızda meyve, yoğurt, salatalık gibi hafif sağlıklı yiyecekler yemeniz daha sağlıklı hemde zayıflamanıza yardımcı olur.

* Mutlaka sağlıklı bir kahvaltı yapmanız gerek hem gün boyunca sizi daha çok tok tutacaktır.

* Et yemeklerini öğlenleyin, sebzeyi akşam yemeklerinde yiyin.

* Akşam yemeklerini en geç saat 19.30 da yiyin mümkün olduğunca erken yiyin.

* Aspartam gibi tatlandırıcı içeren diyet ürünler çok zararlı sizi hasta yapar beyninize zarar verir. Bu ürünleri kullanmayın. Çikolata istediğinizde yada başka birşey diyet ürün kullanmayın. Azıcık çikolata şişmanlatmaz sizi mutlu yapar.

* Kola gibi gazlı içecekleri içmeyin. ıçecekseniz sade maden suyu yada sade maden suyu üzerine limon sıkıp için.

Bu şekilde bir kaç öneride bulunmak istedim. Bunlar doktorların önerileri zaten. Herşeyin başı sağlık.

Bana da yardımcı olup, yazıştığınız için teşekkür ederim.

Herkese mutlu sağlıklı huzurlu güzel yıllar diliyorum.

Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
bende bu pzt başlamıştım ya bugün 87 yi gördüm..... oysa dün gece odanın iftar yemeğine gittik çokta dikkat edemedim sporda yapamadım köpeğimiz hastalandı onunla ilgilendim.....derken 4 günde 3kilo gitmiş.......

bir haftada 3 kg süper valla alkisalkisalkisalkisalkisalkis
neler yaptın bize de anlatsana ..

walla özel bişi yapmadım .. aynı saatlerde yemeye çalıştım 2 kaşık yiceğime 1 kaşık yedim ama kısmadım bişiden kızartmadan hamur işinden uzak duruyorum ..
ekmek ise light yiyiorum 1 dilimi geçmemek kaydıylı
ama belki ara öğünlerde elme yemek istiyorsam gidiyorum günlük alıyorum herşeyimi bütün marketleri geziyorum
belki onunda yararı vardır

kumdenizcim nereye ya :gitme:kendine iyi bak canım ara sıra uğra

ben bu hafta tammmm 300 gr vermişim ama 300 gr aladabilirdim pozitif bakmaya çalışacağım ama haftaya bombaa gibi olucam malum benim kızın okulu yüzzünden sinirden yedim şükür yazdırdık okula haydarpaşa anadoluya ama nasıl gidip gelicek bilemiyorum okul karşıda üsküdarda çocuğunmu var derdin var dün akşam annemlerdeydim kız kardeşlerim başımın etini yedi abla zayıfla biz seni böyle görmek istemiyoruz diye ee alışık değiller tabi 9 ayda 30 kilo mutasyona uğramış gibi değiştim elim yüzüm balak balak:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…