80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi hayırlısı olsun canım sevindim okul işini halletmene..
benim kuzenim de 8. ayını bitrdi hamile..5 kg almış şok oldum..

selam canım geçen hafta liste yoktu bu önceki haftanın kaptanımız handeryamız nerde bilen varmı kızlarCADIARZUsporsuz olmuyor gerçekten canım ben dizimi sakatlamadan önce hergün yürüyordum hafta içi iş dönüşü koşu bandında haftasonları uykudan feragat edip erkenden kalkıp parkta yürüyordum hemen hemen her hafta düzenli verdim ama malesef şuanda yürümem yasak ee birde üstüne ramazan denk geldi hemen 2,3 kg farketti delirdim toparlanamadım nasıl zorluklarla verdiğimi şıp diye 2 haftada aldım şükürler olsunki bu hafta eski kiloma döndüm bir kereden bişey olmaz sözü bizim için geçerli değil canım devamı geliyor sonraki pişmanlık fayda etmiyor malesef bütün emekler boşa gidiyor onun için kaçamak yok asla yok aynen devam başarıcaz:lepi:zemuszemuszemuszemus

:))güldürdüğüme sevindim ttalım aslında ben bir kilodan fazla verdim de haftasonu almıştım onu verdim..hep haftasonları kaçıyor bu haftasonu kaçaksız geçircem..olmuyor böyle 200 gr falan ne bu canım kıyma mı alıyoruz..200 gr kıyma bile almaya kalksak kasap döver be bizi:)

haklısın vallahi hadi başlayalım haftaya cumaya kadar gr değilde kilo verelim ben kesin kararlıyım haftasonu az yemeye dikkat edicem pazarteside adamakıllı bir listeyle başlıycam
:lepi:sen hangi diyeti yapıyorsun varmı listen çokbilmişin listesine dewam etsem acaba ?

offfffffffffff bi beceremedim şu ticker nasıl yapılıyor yapıyorum bu seferde kilo nerden değişiyor anlamıyorum:kedi:

dün gittim kendime eski bedenime göre kot pantalon aldım hedefim inşallah sağlıkla kurbana kadar zayıflayım o pantalonun içine sığmak

canım seni çok iyi anlıyorum aynı sıkıntıları bende yaşadım hatta fazlasını kayıplarım oldu ama 3,5 yılın sonunda hamd ı senalar olsun güzel kızıma kavuştum,ama dikkatli diyet yap çok ağır diyet yapmakta bu durumu zorlaştırır biliyorsun inşallah bu bölümde seninde iyi haberlerini alırız hayırlısıylayerimseniben[/QUOTE]

canım çok teşekkür ederim inşallah benimde olur oldu ama 3 aylıkken karnımda öldüğü için kürtaj oldum şimdi beklemedyim........ kilolarımın önümüzdeki aya kadar birazının gitmesi lazım tedaviye başlıyorum çünkü...........

mrb kızlar benide aranıza alın 72yle hamile kaldım 85le doğum yaptım doğumda 6 kilo vermiştim geriside gelicekti ama eşim ve annem sütüm olsun die tıka bas yedirdiler şuan oğlum 11aylık bende 86 kiloyum tabi bu 11 ay içinde ufak tfek diyet denemlerim oldu ama 1-2klo verince nedense bana bi özgüven geliodu ve diyeti bırakıodum tabi verdiğiminde 2 katı alıodum. bugün aynaya baktığımda sadece yüzüme baktığımı farettim vucuduma bakmıorum ben nasıl bu hale geldim tekrar zayıflamam ve eski halime dönmem lazım galiba biraz motivasyona ihtiyacım var

bende yaptım aynısını bugün..inşallh kilolarımızdan kurtulup içine girebilcezz:Saruboceq:

aminnn canım ben inanıyorum bizde başarırız sadece irade meselesi inşallah sağlıkla bu tombiş günleride atlatıp daha sağlıklı ve estetik hale geliriz,ben öncede kilo veririrken hep bir pantolonumu hedefler onun içine sığacağım derdim ve yapardım ama hamile kalınca:CüvCüv: bütün dar bedenleri verdim şimdide yeniden dar beden alış-verişi yapıyorum yani başlangıcı yaptım inşallah amacıma ulaşırım,ulaşırsınızkaydirigubbakcemile5

canım çok teşekkür ederim inşallah benimde olur oldu ama 3 aylıkken karnımda öldüğü için kürtaj oldum şimdi beklemedyim........ kilolarımın önümüzdeki aya kadar birazının gitmesi lazım tedaviye başlıyorum çünkü...........[/QUOTE]

canım ya çok geçmiş olsun Allah bir daha evlat acısı yaşatması bende 11haftalık bebeğimi kaybettim kan pıhtılaşması varmış ondan,inşallah bir daha böyle acılar yaşamazsın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bencede verebildiğin kadar ver ağır olmamak şartıyla çünki en rahatı zayıf başlamak gebeliğe çok avantajları var, kilo gebeliktede çok fazla sorun oluşturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…