ben bu hafta tammmm 300 gr vermişimama 300 gr aladabilirdim pozitif bakmaya çalışacağım ama haftaya bombaa gibi olucam malum benim kızın okulu yüzzünden sinirden yedim şükür yazdırdık okula haydarpaşa anadoluya ama nasıl gidip gelicek bilemiyorum okul karşıda üsküdarda çocuğunmu var derdin var dün akşam annemlerdeydim kız kardeşlerim başımın etini yedi abla zayıfla biz seni böyle görmek istemiyoruz diye ee alışık değiller tabi 9 ayda 30 kilo mutasyona uğramış gibi değiştim elim yüzüm balak balak:roflol:
günaydınnn yağmurgözlü bu geçen hafta değil ondan önceki liste değilmi geçen hafta zaten liste yok kaptan girmiyo ki bu hafta kendimi kilo vermiş olarak saymıyorum su gitti asıl savaş benm için bundan sonra başlıyo artık bu rakamlardan aşağısınıda görmek istiyorum ama yürüyüşsüz sporsuz olmuyo kuzenim haftanın 5 yünü yürüyüp klasik diyet listesiyle 3 haftada 5 kilo verdi bende yürüyeceğim ve bayramda herkesin azını açık bırakacğım işte karar verdim :)
ben 200 verdim begocum beni geçmişsin:)
haklısın vallahi hadi başlayalım haftaya cumaya kadar gr değilde kilo verelim ben kesin kararlıyım haftasonu az yemeye dikkat edicem pazarteside adamakıllı bir listeyle başlıycam:))güldürdüğüme sevindim ttalım aslında ben bir kilodan fazla verdim de haftasonu almıştım onu verdim..hep haftasonları kaçıyor bu haftasonu kaçaksız geçircem..olmuyor böyle 200 gr falan ne bu canım kıyma mı alıyoruz..200 gr kıyma bile almaya kalksak kasap döver be bizi:)
mERHAbaaa MeeeRRRhhhaaaBBBAA bayanlar a.s.
ozlem5723 çok sevindim ne güzel nasıl verdin? neler yapıyorsun? Boyun kaç? merak ettim. Süpersin süperiz bayanlar.
Ben iyiyim teşekkürler.
Gündüz yağmur yağmadı ama televizyondan da izlediğimiz gibi seller bastı üzücü durumlar oldu.ınşallah bundan sonra bunlar yaşanmaz. :çok üzgünüm:
bego2 inşallah kızına güzel bir okul bulursun hayırlısı olsun.
brose ve ozlem5723 okul eğitim konularında size katılıyorum. Okul kadar kişinin kendiside önemli tabi ki.
brose geçmiş olsun. C vitamini iç. Burnunu evdeyken musluktan akan suya temizle. Aynı mendili bir kez kullan kağır mendili 2 ye yada 4 e böl her parçaya burnunu bir kez sil mendili at. Birden çok silersen burnuna mikrop geri döner. Sıcak gıdalar slu gıdalar sebze meyve ye. Dinlen. Bunları aparsan kısa zamanda geçer. Eskiden kış başlar nezlem başlar kış biter nezlem biterdi. Nomral 10-15 günlük nezle bende bütün kış sürerdi. Alerjikmiş. Sonra geçti.
Hıfzıys aramıza hoşgeldin. :1hug: Ramazanda oruç tutarken doğru beslenmeye çalışmalısın. ınternette beslenmeyle ilgli yazılar bulunmakta.
hoşbulduk kumdeniz,iyikide gelmişim motivasyonumu artırıyorsunuz,evet canım bende Ramazan ayı süresince hiç kilo almamak için elimden geleni yaptım 1kilo verdim bile yani 79-80 ama diyet yapılmıyor zaten 8gün kaldı bu mübarek güzel ay bitince inşallah çok sıkı diyet yapacağım daha önce yapmadığım birşey değel çok kilo verdiğim ama pcos yüzünden ve sağlıksız beslenme yüzünden hızla geri aldım en fazla 60 çıkarken preeklamsi yüzünden 80 buldum doğumdan önce 85 kiloydum ama bebiş çıkınca 80 düştüm bu sefer almak istemiyorum önceden bu kadar sağlık sorunlarım yokken diyet yapıyordum şimdi daha dikkatli yapmam gerekiyor neyse ben diyet yaparken çok çenem düşüyor doğrusu bilgisayarım problemli sıksık giremiyorum yenisi gelince daha çok yazacağım inşallah sağlıkla zayıflayıp resimlerimi eklerim bende
canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..... inanmak başarmanın yarısıdır...... ben her adımı bebeğim için attığımın farkındayım ve o gazla 2 gündür koşu bandında 1 saat hızlı bir şekilde yürüyorum hep onun için ona kavuşmak için ....... bence herkes önüne bir hedef koysun gazla daha iyi sonuçlar alınıyor.........
canım seni çok iyi anlıyorum aynı sıkıntıları bende yaşadım hatta fazlasını kayıplarım oldu ama 3,5 yılın sonunda hamd ı senalar olsun güzel kızıma kavuştum,ama dikkatli diyet yap çok ağır diyet yapmakta bu durumu zorlaştırır biliyorsun inşallah bu bölümde seninde iyi haberlerini alırız hayırlısıylayerimseniben
dün gittim kendime eski bedenime göre kot pantalon aldım hedefim inşallah sağlıkla kurbana kadar zayıflayım o pantalonun içine sığmak
bende yaptım aynısını bugün..inşallh kilolarımızdan kurtulup içine girebilcezz:Saruboceq:
canım seni çok iyi anlıyorum aynı sıkıntıları bende yaşadım hatta fazlasını kayıplarım oldu ama 3,5 yılın sonunda hamd ı senalar olsun güzel kızıma kavuştum,ama dikkatli diyet yap çok ağır diyet yapmakta bu durumu zorlaştırır biliyorsun inşallah bu bölümde seninde iyi haberlerini alırız hayırlısıylayerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?