canım çok teşekkür ederim inşallah benimde olur oldu ama 3 aylıkken karnımda öldüğü için kürtaj oldum şimdi beklemedyim........ kilolarımın önümüzdeki aya kadar birazının gitmesi lazım tedaviye başlıyorum çünkü...........
dün gece sahura kalkamadık uyuya kalmışız yani son 10dk kalktık su içip yattık bu şekilde orucu çok daha rahat tuttum ne acıktım nede susadım bundan sonraki günlerde böyle yapmaya karar verdim,su içip niyet edip yatacağım hem kiloda almamış olurum
kizlar ben hala burdayim ev tamirati yogunlugu ile fazla giremiyorum ve tartilamiyorum. heryer heryerde. ama ben tekrar kilo aldim yaa pantolon ve eteklerimden fark ediyorum. Bu kadar yemeye kilo almamakda mumkun degil ztn
hoşgeldin aramıza canım bende 90 la doğuma girdim sütüm olsun diye durmadan yedim ee sonu ne kocabir göbek diğerlerinisöylemeye bile gerek yok şu anda 86 kiloyum umarım hepberaber eski halimize dönücez:lepi:mrb kızlar benide aranıza alın 72yle hamile kaldım 85le doğum yaptım doğumda 6 kilo vermiştim geriside gelicekti ama eşim ve annem sütüm olsun die tıka bas yedirdiler şuan oğlum 11aylık bende 86 kiloyum tabi bu 11 ay içinde ufak tfek diyet denemlerim oldu ama 1-2klo verince nedense bana bi özgüven geliodu ve diyeti bırakıodum tabi verdiğiminde 2 katı alıodum. bugün aynaya baktığımda sadece yüzüme baktığımı farettim vucuduma bakmıorum ben nasıl bu hale geldim tekrar zayıflamam ve eski halime dönmem lazım galiba biraz motivasyona ihtiyacım var
tünaydınlarrrr kimsecikler yokmu?bugün çok ciddi bir diyete başladım cumaya kadar hedefim 3kg kötükedihüso ya vericem ya vericem başka yolu yokk gündüz çok iyi canım bişey istemiyor ama akşam offff neden gırtlağım açılıyor akşam anlamıyorum ama bu kez akşam hiç bir şey yemiycem alkisalkisalkis
begocum beni de hizaya sok valla ben de çok kararlıydım ama cuma akşamındna kaçırmaya bir başladım maşallah maşallah diyette değilken bile bu kadar yemezdim..çok çalıştım gerçi temizlik falan ama yok valla gr vermediğim gibi haftasonu da aldım..ben kafaya ne kadar çok takarsam o kadar diyet fikrinden uzaklaşıyorum sanırım..şimdi dikkat edicem bu hafta bakalım neler olucak??
çokbilmişcim selam..
valla bence kafaya bu konuyu taktıkça kilollar da kalıyor ve aslında yemeyeceğimiz şeyler de aklımıza geliyor gibime geliyor..ben başlarda hiç üşünmüyordum kilo verme meselesini sadece az yiyordum kafamı sürekli başka şeylerle meşgul ediyordum...şimdi ne zamandır adam gibi kilo vermyiorum diye haliyle beynimi çok yoruyorum nasıl yapsam şu dşyet mi bu diyet mi şu spor mu bu mu derken biranda kendimi yemeklere saldırırken buluyorum..offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?