80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün gece sahura kalkamadık uyuya kalmışız yani son 10dk kalktık su içip yattık bu şekilde orucu çok daha rahat tuttum ne acıktım nede susadım bundan sonraki günlerde böyle yapmaya karar verdim,su içip niyet edip yatacağım hem kiloda almamış olurum

canım ya çok geçmiş olsun Allah bir daha evlat acısı yaşatması bende 11haftalık bebeğimi kaybettim kan pıhtılaşması varmış ondan,inşallah bir daha böyle acılar yaşamazsın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bencede verebildiğin kadar ver ağır olmamak şartıyla çünki en rahatı zayıf başlamak gebeliğe çok avantajları var, kilo gebeliktede çok fazla sorun oluşturuyor[/QUOTE]

canım çok teşekkür ederim..... inşallah rabbim bizede sağlıklı bir evlat nasip eder........

bence öyle yapman iyi olmaz ilk gün diye bir şey anlamamış olabilirsin ama ilerleyen günlerde sorun olabilir ......... sonuçta vücudun enerjiye ihtiyacı da var....... sağlıcakla kal tatlım.....

kizlar ben hala burdayim ev tamirati yogunlugu ile fazla giremiyorum ve tartilamiyorum. heryer heryerde. ama ben tekrar kilo aldim yaa pantolon ve eteklerimden fark ediyorum. Bu kadar yemeye kilo almamakda mumkun degil ztn

ya hani cuma kilolarımızı yazdıktan sonra bir liste oluşturuluyordu........ ben neden görmüyorum....... ya da nasıl görebilirim.......

kizlar ben hala burdayim ev tamirati yogunlugu ile fazla giremiyorum ve tartilamiyorum. heryer heryerde. ama ben tekrar kilo aldim yaa pantolon ve eteklerimden fark ediyorum. Bu kadar yemeye kilo almamakda mumkun degil ztn

ben genelde öyleyken kilo veririm ama seninki tam tersi olmuş....... neyse toparlan verirsin.......

hoşgeldin aramıza canım bende 90 la doğuma girdim sütüm olsun diye durmadan yedim ee sonu ne kocabir göbek diğerlerinisöylemeye bile gerek yok şu anda 86 kiloyum umarım hepberaber eski halimize dönücez:lepi:

selam arkadaşlar ne olmuşş topiğe yaa eskilerden kimsecikler kalmamış baksana kaptan bile ortalarda yokk acaba bir şeymi oldu neyse bayramdan sonrasına kadar bekleyelim sonra olmadı toparlarız düzene sokarız arkadaşlar ne dersiniz?

kızlar kaptanınızdan slmlarrrrr,öpücüklerrrr...

ya ben format atarken pc yi bozdum şimdi internet cafeden yazıyorum en yakın zamanda bilgisayarım düzelince gelcem ve düzene sokacam kendimi de,buraları da... ve eskisi gibi listemiz de olcak tabi!
şimdi kaçtım umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım.. hadi iştahsız günler sizeeeee

selam canım iyiyim ya sen nasılsın?haftasonu temizlik ve miskinlikle geçti çok da kaçırdım resmen rahatsız oldumoklava bana..

KIZILDERILIDEN HAYAT DERSI

Cherokee kabilesinin yaşlılarından biri hayat, aşk ve evlilik üzerine konuşurken şunları söylüyor:

"ıçimizde iki kurt var ve bunların arasında da korkunç bir savaş.

Kurtlardan biri korkuyu, öfkeyi, kıskançlığı, pişmanlığı, açgözlülüğü, kibiri, kendine acımayı, küskünlüğü, aşağılık duygusunu, yalanları, üstünlük taslamayı ve benciliği temsil ediyor.

Diğeri ise; zevki, huzuru, sevgiyi, umudu, paylaşmayı, cömertliği, dinginliği, alçak gönüllülüğü, nezaketi, yardımseverliliği, dostluğu, anlayışı, merhameti ve inancı temsil ediyor."

Gençlerden biri "hangi kurt kazanacak?" diye soruyor ve yaşlı adam kısaca cevap veriyor: "BESLEDıĞıNıZ"

tünaydınlarrrr kimsecikler yokmu?bugün çok ciddi bir diyete başladım cumaya kadar hedefim 3kg kötükedihüso ya vericem ya vericem başka yolu yokk gündüz çok iyi canım bişey istemiyor ama akşam offff neden gırtlağım açılıyor akşam anlamıyorum ama bu kez akşam hiç bir şey yemiycem alkisalkisalkis

begocum beni de hizaya sok valla ben de çok kararlıydım ama cuma akşamındna kaçırmaya bir başladım maşallah maşallah diyette değilken bile bu kadar yemezdim..çok çalıştım gerçi temizlik falan ama yok valla gr vermediğim gibi haftasonu da aldım..ben kafaya ne kadar çok takarsam o kadar diyet fikrinden uzaklaşıyorum sanırım..şimdi dikkat edicem bu hafta bakalım neler olucak??

kızlar yaa bende aynen sizin gibiyim cumadan beri bi açıldım hiç anlatmıyım bile gündüz iyide işte 8 den sonra gidiyo tutamıyorum kendimi herşey bitiyo ve bi bakıyorum yiyorum
temziliği kendim yaptım bu defa sırf kilo vermeme yardım etsin die ama bi taraftan da yiyince artı oldum haftalarca uğraş 1 kilo ver 2 günde tekrar al. kafaya taktıkca daha kötü oluyoruz yaaa ne olcaz bölee eeee

bego2 ne geldi aklıma akşam kendimizi kontrol edemediğize göre birbirimizi denetlesek
8 prblemi var bizde bide yediğim 2 snyeden sonra hiç susmayan bi pişmanlık iç sesi var bende böle çok yoruluyrm sürekli bi savaş var içimde ne dersin? 1 saatte 1 topiğe yazmak gibi bişi bulup kendimizi tutabilirz belki ? valla kimse olmasa bile burayla kendimi kontrol edeceğim eskiden günlük yediklerimi yazdığımda burayı düşünür utanır ve yemekten vazgeçerdim bak şu kilo vermiş sen hala bölesin diyerek bu hafta kesin vermeliyim vereceğimde

çokbilmişcim selam..
valla bence kafaya bu konuyu taktıkça kilollar da kalıyor ve aslında yemeyeceğimiz şeyler de aklımıza geliyor gibime geliyor..ben başlarda hiç üşünmüyordum kilo verme meselesini sadece az yiyordum kafamı sürekli başka şeylerle meşgul ediyordum...şimdi ne zamandır adam gibi kilo vermyiorum diye haliyle beynimi çok yoruyorum nasıl yapsam şu dşyet mi bu diyet mi şu spor mu bu mu derken biranda kendimi yemeklere saldırırken buluyorum..offf

canım ya bende öyleydim saldıracak birşeyler arıyordum ama şimdi öyle değilim.......... bence o , bu. şu diyet bırakın sevdikleriniz şeyleri ölçülü yiyerek ve bol su içip bol hareket yaparak vermeye çalışın..... bak bende bu dediğimle haftada 3 kilo verdim ..... ne farkı var birinde diretme diğerinde alışkanlıklar ...........hadi kolay gelsin.......

kızlar ne olur akşam saatinde yemek yememek için biir çözüm bulalım yedikten sonra duyduğum pişmanlık bende inanılmaz başağrısı yapıyor moralim bozuluyor yerken ohh çok keyifliyim yedikten sonra acayip agresif oluyorum hergüne ewet bugün diyorum beynim ve iradem buna hazır bende onlara destek olucam diyorum ama saat 6 dan sonra hepsine ihanet ediyorum senağlama

Slm fıstıklarrrr...
Kaptanınız döndüüüüü hem de kendim tamir ettim pc yi kendimle gurur duydum valla acayip sevindirik oldum :))))

Aaaa herkes dağılmış,kaymş bu ne hal yaaa..kızlar bundan sonra eski usul yoklama var herkes günde en az 2 kez mesaj yazacak ve kaçamak olursa mutlaka utanarak da olsa buraya yazılacak (herp beraber topa tutup oklava,domates ne varsa saldırcaz :)) ok? hadi yarın başlıyoruz anlaştık mı? yarış başlasınnn haftanın şampyonu ve şanslısı kim,kim daha hafif ve mutlu karşılayacak yeni haftayı ve kimler hamallık yapıp onlarca yağı bedeninde taşıyacak,kendini mutsuz edecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…