kızlar ne olur akşam saatinde yemek yememek için biir çözüm bulalım yedikten sonra duyduğum pişmanlık bende inanılmaz başağrısı yapıyor moralim bozuluyor yerken ohh çok keyifliyim yedikten sonra acayip agresif oluyorum hergüne ewet bugün diyorum beynim ve iradem buna hazır bende onlara destek olucam diyorum ama saat 6 dan sonra hepsine ihanet ediyorum senağlama
Slm fıstıklarrrr...
Kaptanınız döndüüüüü hem de kendim tamir ettim pc yi kendimle gurur duydum valla acayip sevindirik oldum :))))
Aaaa herkes dağılmış,kaymş bu ne hal yaaa..kızlar bundan sonra eski usul yoklama var herkes günde en az 2 kez mesaj yazacak ve kaçamak olursa mutlaka utanarak da olsa buraya yazılacak (herp beraber topa tutup oklava,domates ne varsa saldırcaz :)) ok? hadi yarın başlıyoruz anlaştık mı? yarış başlasınnn haftanın şampyonu ve şanslısı kim,kim daha hafif ve mutlu karşılayacak yeni haftayı ve kimler hamallık yapıp onlarca yağı bedeninde taşıyacak,kendini mutsuz edecek?
Slm fıstıklarrrr...
Kaptanınız döndüüüüü hem de kendim tamir ettim pc yi kendimle gurur duydum valla acayip sevindirik oldum :))))
Aaaa herkes dağılmış,kaymş bu ne hal yaaa..kızlar bundan sonra eski usul yoklama var herkes günde en az 2 kez mesaj yazacak ve kaçamak olursa mutlaka utanarak da olsa buraya yazılacak (herp beraber topa tutup oklava,domates ne varsa saldırcaz :)) ok? hadi yarın başlıyoruz anlaştık mı? yarış başlasınnn haftanın şampyonu ve şanslısı kim,kim daha hafif ve mutlu karşılayacak yeni haftayı ve kimler hamallık yapıp onlarca yağı bedeninde taşıyacak,kendini mutsuz edecek?[/Q
meraba..öncelikle hoşgeldinizz!!bende yeni geldim bu gruba bende zayflamya karalıyım artık.inşallh kurtulucaz bu kilolarımızdan kaydirigubbakcemile2
Slm fıstıklarrrr...
Aaaa herkes dağılmış,kaymş bu ne hal yaaa..kızlar bundan sonra eski usul yoklama var herkes günde en az 2 kez mesaj yazacak ve kaçamak olursa mutlaka utanarak da olsa buraya yazılacak (herp beraber topa tutup oklava,domates ne varsa saldırcaz :)) ok? hadi yarın başlıyoruz anlaştık mı? yarış başlasınnn haftanın şampyonu ve şanslısı kim,kim daha hafif ve mutlu karşılayacak yeni haftayı ve kimler hamallık yapıp onlarca yağı bedeninde taşıyacak,kendini mutsuz edecek?
selam kızlar..kaptanım hşgeldin ya özlettin kendini..
valla ben fena kaymış durumdayım iş çok yoğun ve ilgilenmem gerekne bir organizasyon işi var fırsat buldukça gelicem..
bugün oruçluyum..sahurda bir yumurta avuç içi kadar pide şekersiz çay biraz da peynir yedim..
dün akşamı hiiiç sormayın deli gibi aç gittim eve yemek de yoktu eşime pide aldırdım köfte soğan domates pide arası götürdüm..üstüne de dondurma..ohhh o kadar şişmiş ki midem sahura kalktığımda hiç aç değildim acayip rahatsız oldum valla...dövün beni
kızlar merhaba ben de annemle size destek vereyim dedim kendisinin kilosu 84 başlangıç için bu bilgi yeter sanırım
valla begocum ya resmen kıtlıktan çıkmışlar gibiydim inan hiç anlamadım neden öyle saldırdığımı...
ben burdayım da canım biz işyerindeki arkadaşlarla denizlideki bir ağır zihinsel engellilerin olduğu bir okula bişiler göndermeye çalışıyoruz da yok kıyafetleri topla hasta bezi için para topla onların siparişini takip et kargocularla pazarlık yap falan derken ben pek uğrayamadım hala da işlerim tam bitmedi..bitince burdayım canım....
hoşgeldin aramıza canım bende 90 la doğuma girdim sütüm olsun diye durmadan yedim ee sonu ne kocabir göbek diğerlerinisöylemeye bile gerek yok şu anda 86 kiloyum umarım hepberaber eski halimize dönücez:lepi:[/QUOT
teşekkür edrim aynı kilodayız inş. birlikte zayıflarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?