80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iradene yenilme, isteklerini biraz ertele.......üzülmek istemiyorsan tabi.........

hoşgeldın kaptan ŞenizŞeniz vereliniortakvereliniortak

hoşgeldinnnnnnn kaptanımmmm nerelerdesin özledik seni toparla artık bizi ŞenizŞeniza.s.

Günaydın güzeller öncelikle mübarek Kadir Gecemiz hepimize hayırlı olsun cümlemizin duaları ibadetleri kabul olsun opuyorumnanaktan

Sevgili kaptanımız emir buyurmuş utana sıkıla yazacağız çare yok:kedi:akşam iftara davetliydim tahmin edersiniz yine ipin ucu kaçtı tabiki:kedi:hiç yazmıyım oklavayı hakettim çünkiakannehirben sahuru yazayım o daha masumkaydirigubbakcemile3
bayatlamış pidem vardı ondan tost yaptım israf günah biliyorsunuz
2 parça tost
1 dilim dil peyniri
1 domates
1 kaşık vişne reçeli(akşam yediğim tatlı az gelmiş gibi:kedi:)
şekersiz çay
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

Gün gelir hayatımızda her şey ters gider ,
Yüzümüz gülmez .
Ömür bir su gibi akıp gider ,
Elimizden bir şey gelmez .

ışte o zaman hatırlarız .
Bakarız gökyüzüne
Bizi görsün diye
Dualarımızda haykırırız
Bizi duysun diye

Halbuki o her yerdedir.
Darda kalınca değil ,
Zorda kalınca değil ,
ıyilikte , güzellikte
Gecede , gündüzde
Aldığımız her nefeste
Biz O’nun eserleriyiz !

Zaman geçer ,
Bir kandil günü sabahında
Aklımıza sevdiklerimiz gelir .
Onların duasının kabulü bizim duamız olur .

Dualarınız kabul ,Kandiliniz mübarek olsun !

selam kızlar..kaptanım hşgeldin ya özlettin kendini..
valla ben fena kaymış durumdayım iş çok yoğun ve ilgilenmem gerekne bir organizasyon işi var fırsat buldukça gelicem..
bugün oruçluyum..sahurda bir yumurta avuç içi kadar pide şekersiz çay biraz da peynir yedim..
dün akşamı hiiiç sormayın deli gibi aç gittim eve yemek de yoktu eşime pide aldırdım köfte soğan domates pide arası götürdüm..üstüne de dondurma..ohhh o kadar şişmiş ki midem sahura kalktığımda hiç aç değildim acayip rahatsız oldum valla...dövün beni

elimphia canım nerelerdesin kimse yokmu ya kaptanımızda dönmüş hoş gelmiş kadir geceniz mubarek olsun kızlar offf ben küçücük bebekle buralardayım kimse ortada yokk sizi tombişler nerelerdesiniz

kız oklavayı haketmişsin sen tabi rahatsız olursun ne kadar yedin öyle orucunuda allah kabul etsin canım

valla begocum ya resmen kıtlıktan çıkmışlar gibiydim inan hiç anlamadım neden öyle saldırdığımı...
ben burdayım da canım biz işyerindeki arkadaşlarla denizlideki bir ağır zihinsel engellilerin olduğu bir okula bişiler göndermeye çalışıyoruz da yok kıyafetleri topla hasta bezi için para topla onların siparişini takip et kargocularla pazarlık yap falan derken ben pek uğrayamadım hala da işlerim tam bitmedi..bitince burdayım canım....

kızlar merhaba ben de annemle size destek vereyim dedim kendisinin kilosu 87 başlangıç için bu bilgi yeter sanırım

Son düzenleme:

bizim yapabileceğimiz birşey varsa canım bende gönderebilirim ne güzel hayır yapıyorsunuz bugün iftarda kendini kaybetmek yok bak hissedersem fazla kaçırdığını oklava gelir ona göre iyi çalışmalar sanayerimseniben

10eylül itibari ile 89 kiloydum bu zamana kadar diyet yapıyorum ,su içiyorum hadi bakalım hayırlısı ...evlendiğim kiloma dönmek istiyorum 64 .çok işim var çok.destek olalım birbirimize .perşembe günü tartılacağım buraya da yazacağım.:lepi:

slm kızlar bazı prblemlerden dolayı giremiyorum nete herkesten özür dilerim ama yemiyorumda acaypte hareketliyim

bego2 elimphia evi meyveyle doldurdum masanın üstünde dolapta heryerde gözme çarpıyo yeme isteği uyandığında hemen dolaba gidip bi tane üzüm atıveriyorum azıma öle geçiriyorum günümü 1 elmayı 4 de bölüp onu gidip gelip yiyorum ve gayet başarılıy gidiyo bide yapışkan kağıtlara yediklerimi yazıp yapıştıryorum gördükce vazgeçiyorum :) bakalım nolcak cuma ve gece hiç yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…