80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slmmm kızlar yeni gelen herkes hoş gelmişşşşş...umarım hep beraber takım ruhu oluşturup,birbirimizden etkilenip bu iğrenç yağlardan kurtuluruz. kızlar cuma günü tartı günü herkes gece saat 00.00 kadar kilosunu belirtsin ve listede adını görsün..

gelelim kaçamaklara..bugün regl oldum ve içimdeki tatlı isteği max olduğunda kendimi güllaç yaparken buldum ama çok az şekerle.. çok kalorili değildir diye umuyorum,gün içinde de 4 adet biskrem ve 1 tatlı kaşığı çokokrem var..eee daha ne olsun dimiiii..:kedi:

aynı ben bende akşam saat 7 8 e kadar kendime hkim oluyorum ama ondan sonra yemeye bi başlıyorum beni tutabilene aşkolsun offf offff:çok üzgünüm:

süpersin canım..ben de bayramdan sonra kampa alcam kendimi böyle olmuyor..klava:

günaydın hanımlar nasılsınız bin aydan daha hayırlı olan mübarek kadir gecesini eda etmenin rahatlıgıyla güne başladık rabbim kabul etsin herkese hayırlı günler hayırlı işleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

süpersin arkadaşım bende odalara bile sürahiyle su koydum su içiyorum ama akşama kadar tuvalet ve odalar arası geziyorum inşallah çabalarımız sonuç verirde kilo veririz bayramdan sonra daha bir azimle başlayacağım hemde isveç diyetine biraz sağlıksız olduğunu duydum ama şişko gezerkende kendimi sağlıklı hissetmiyorum ayaklarım çok ağrıyor bu kiloları taşımaktan onlarada yazık dimi kendini özletme canım arada uğra kilonu bildir umarım problemlerindende en kısa zamanda kurtulursuna.s.

aaa kaptanimizda donmus .. cok iyi yaa. Sen yoktun bende dagildim :)
Tekrar hosgeldin opuyorumnanaktan
Suan derse yetismem gerekiyor. evde tkrr girerim.

bende hala tık yok cuma günü diyetisyene gidicem kadına en son haziranda gitmiştim 83 kiloydum şimdi 86 kiloyum:kedi: ne diyceksem. ama listeye bi türlü uyamıyorum küçük bi çocuğum var yatma,kalkma ve yemek saatlerimi bi türlü düzene koyamıyorum

izir 35 annene tebriklerimizi ilet çoğumuz spor yapamıyoruz valla ne yediğini de yazarsan iyi olur canım..bu cuma da sabahtan tartılıp yazması gerek..

tamam yazarım kendisi oruçlu olduğu çin bişey yemiyo sabah kalktığında spor yapyığı içinde fazla etkilenmiyo öülen saatlerine doğruda vuup kafayı yatıyoa.s

ya ben 5 gündür hiç veremiyorum.......oysa ilk günler çok hızlı gitmişti.... şimdi nerdeyse aç yaşıyorum sporda yapıyorum ama nafile..... ne yapacağım ya ben.....yardıııııımmmmmmmm............ ne yapmam lazım.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…