kızlar ne olur akşam saatinde yemek yememek için biir çözüm bulalım yedikten sonra duyduğum pişmanlık bende inanılmaz başağrısı yapıyor moralim bozuluyor yerken ohh çok keyifliyim yedikten sonra acayip agresif oluyorum hergüne ewet bugün diyorum beynim ve iradem buna hazır bende onlara destek olucam diyorum ama saat 6 dan sonra hepsine ihanet ediyorum senağlama
slm kızlar bazı prblemlerden dolayı giremiyorum nete herkesten özür dilerim ama yemiyorumda acaypte hareketliyim
bego2 elimphia evi meyveyle doldurdum masanın üstünde dolapta heryerde gözme çarpıyo yeme isteği uyandığında hemen dolaba gidip bi tane üzüm atıveriyorum azıma öle geçiriyorum günümü 1 elmayı 4 de bölüp onu gidip gelip yiyorum ve gayet başarılıy gidiyo bide yapışkan kağıtlara yediklerimi yazıp yapıştıryorum gördükce vazgeçiyorum :) bakalım nolcak cuma ve gece hiç yemedim
grubun demirbaşlarından kimseler kalmamış yaaaa aylin,lavita,serra..nerdesiniz???
slm kızlar bazı prblemlerden dolayı giremiyorum nete herkesten özür dilerim ama yemiyorumda acaypte hareketliyim
bego2 elimphia evi meyveyle doldurdum masanın üstünde dolapta heryerde gözme çarpıyo yeme isteği uyandığında hemen dolaba gidip bi tane üzüm atıveriyorum azıma öle geçiriyorum günümü 1 elmayı 4 de bölüp onu gidip gelip yiyorum ve gayet başarılıy gidiyo bide yapışkan kağıtlara yediklerimi yazıp yapıştıryorum gördükce vazgeçiyorum :) bakalım nolcak cuma ve gece hiç yemedim
ben genelde öyleyken kilo veririm ama seninki tam tersi olmuş....... neyse toparlan verirsin.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?