80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sürekli aç yaşamamalısın bence az da olsa biraz ye sporunu aksatma her geçen gün hada iyi olacak inan buna

özlemcim belli bir süre sonra metobolizma kendini frenliyor bir kaç gün bekle tekrar vermeye başlarsın moralini bozma canım gidecek bu kilolar bayramdan sonrada adamakıllı bi toplanalım bak gör ne güzel olacakzemuszemus

kızlar cem gariboğlu teslim olmuş
çok güzel fakat asıl süreç bundan sonra başlıyor..minareyi çalan kılıfını uydururmuşcasına '' bir anda oldu,keşke bende ölseydim,18 yaşından küçüğüm,kendim teslim oldum ,iyi halim var..'' gibilerinden suç işle hafiflesin cümleleri basında dolaşmaya başladı.. evet şimdi bu olayın üzerine gitme vakti, mahkeme insanların vicdanın da gereken huzuru sağlıyabilecek mi ... yoksa kes kafayı at çöpe 18 den küçük ol ailen de güçlüyse al 5-10 yıl sonra zaten her şey unutulur iyi halden ( oda ne demekse ..her halde cezaevini süsleme gibi işler)5 yılda aramız da..ve bizim kafalar:)) bedenimizin üstünde ...

eminyetin yakalayamımış olması zaten büyük bir muamma..bu adam 200 gün oldu ist da ama bizimkiler bu adamı yok ermenistanda yok israilde yok rusyaDA diye söylwenip durdular.. bu adamı derhal idam cezasına çarpmalı .. çarpmalıki bir daha hiç kimse böyle bir girişimde bulunmasın diye.. ama nerde yarın başka cemler çıkar çünkü ceza yemiyorlar bu adamların aileleri güçlü lobileri kuvvetlidir. cezaevinde bile krallar gibi yaşatırlar hafta sonları eve getirtirler .. allah onun belasını versin bu mübarek ramazan günde dilerim ki ailesi ondan hayır görmez.. dilerim hapiste onunda sonu münevverin sonu gibi olur..neden kıydın o cana .. ben kesinlikle inanıyorum kıskançlıktaN FALAN YAPMAMIŞTIR...

canım ya çok tatlısın çok teşekkür ederim....umarım dediğin gibi olur.......opuyorumnanaktan

kızlar kusura bakmayın annemin kilosunu yanlış yazmışım annem 87 kilo ile başladı öbğr sayfada da düzelttim ama hatam için kusura bakmayın

Slmmmmm

Ya kızlar ben bi türlü sezona başlayamadım geçen sene ne güzel bu topicte arkadaşlarla 10 kiloya yakın verdim (gerçi yazın 2-3 kilo geri aldım ) Kızlar ben kiloyu az az ama hep yiyerek verdim yediğim şeylerden hiç kısmadım (sadece tatlı manyaklığım vardı emzirdiğim için onu da sütlü tatlılarla haftada 1-2 kase yiyerek karşıladım ) yani 3 ana 3 ara öğün yerseniz bu iş olur emin olun ama ben hep diyorum spor yapmazsam aslaaaaa veremiyorum ben günde 1 saat yürüyüş (haftanın 3-4 günü) kesinlikle o hafta en az1 kilo vermenizi sağlıyor ve spor hayatınıza giriyor sağlıklı yaşam gerçekten manevi olarak da kendimi çok huzurlu hissediyorum sporumu falan yapınca...

Gel gelelim ben hiç spor yapamıyorum bebeğim var,bırakacak kimse yok ,onunla çıkınca artık durmuyo küçükken duruyordu şimdi pusette oturmuyor malesef..offff.. ama bugün yürüyeceğim eşim gelince ona teslim edip yürüyorum bazen hava kararsada sallamıyorum artık yine öyle yapcam yoksa bu kilolar yapıştı gitmiyor gerçekten..

Son düzenleme:
Kızlar bir de daha önceden de yazdım ama görmeyenler için mutlaka en az 1 saat yürüyün çünkü ilk yarım saat yediğinizi eritip yağlarınızı ısıtıyorsunuz,son yarım saat ısınmış olan yağlar hareket ediyor ve eriyor..zaten bi hareket hissedersiniz kalçanızda pıtır pıtır..

En az 3 lt su için.. ben pet şişeye koyuyorum (1,5ltlik )bitirmeden yatmıyordum (yine öyle yapcam inşallah..)

Kızlar bir de şu 5 bir yerde çayının ben çok faydasını görmüştüm emzirmeyenlere tavsiye ederim (bebeğime dokununca kestim ama süper ödem atmıştım)

ve sabah aç karnına ılık ballı,elmasirkeli,tarçınlı su içtim yine içecem..

veee grubun iksiri var onu yapıyorum arada o da ödem attırıyor,tavsiye ederim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…