80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bu okuduğum bi kitaptan not aldığım en önemli noktalar sizlerde okuyun,bence çok faydalı,yararı olabilir..

Yarın akşam şu listeyi bi yapalım kim var kim yok görelim..ona göre yoklama başlıycak haberiniz olaaaa...

öncelikle hoşgeldin sevgili kaptanım a.s.
kaptancım grubun iksiri neymiş söyle de biz de yapalım arada
bir de 5i biyerdeyi çok duyuyorum bu ara nasıl bişey nerden temin edebiliriz CADIARZU

bugün sabah şekersiz türk kahvesi kahvaltı yapmadım bebeğim gece uyumadı bende geç kalktım.sonra 1 yeşil elma 2 grisini biraz öncede hazır çorba 1 kase bir yandanda deli gibi temizlik yapıyorum ev berbat durumda yarında misfirler var denizim uyanmasa rahat yapıcamda işimi gücümü tam dalıyor 10 dakika içinde vaykkkkkkkkkkklamaya başlıyorkafamçokkarıştı

o iksir şu elmalı iksir mi kaptanım?

kızlar 5 i biyerde çayını ben de aldım ama sadece bir kez içebildim şu bitkileri içine konulan aparat var ya onu alamadım daha çöplü çöplü de sevmiyorum içmeyi ama faydasını gören çok kişi var ben de düzenli kullanıcam..kaptanım onu öğünlerdne önce aç karnına mı içiyorduk??
paylaşımlar için tşkler handerya yürüyüş konusunda çok haklısın da artık hava kararıyor ben eve gelinceye dek eşim de işten sonra çok yorgunum diyor gelmiyor benle..şu twist stepperdan mı alsam diyorum ben de...

kızlar zayıflamak ciddiye alınması gereken bir konu ve kesinlikle üzerine mesai harcamak gerekiyor yoksa yerimizde sayarız.. biraz kilo verip geri alırız..bunu uzun soluklu bir maraton koşusu olarak algılamak gerekiyor. Bayram sonrası sıkalım kendimizi ve incelelim diyorum..Kaçaklar minimuma inmeli..

KIzlar grubun iksiri 2 yeşil elma,1 limon,1 tatlı kaşığı tane karabiber,1 tatlı kaşığı karanfil,1 adet kabuk tarçın ve 3lt su ..elma ve limonu 4e bölüp kaynatın elmalar şişinceye kadar kaynasın sonra altını kapatın.. yemek sonrası içiyorum ben ödemi alıyor..

beşi bi yerde çay aktarlarda satılıyor ben ayrı ayrı almıştım cola bardağına funda yaprağı,mate yaprağı,biberiye,yeşil çay ve kekik 1er tatlı kaşığı koy ve üzerine kaynar su dök 5 dak demle ve iç yemeklerden yarım saat önce iştahı kesiyor,tatlı krizlerini önlüyor vs..ben sevmiştim tadını da alışmıştım bırakmak zor bile geldi memeden kesiyim yine başlıycam zaten..

ben yürümeye gidiyorum hazır oğluşu sattım babanesine..bye

o elma iksiri bend e çok işe yarıyor ama ben 3 elmadan litre suyla yapıyorum..
kolay gelsin kaptanım ..
ben de kaçıyorum herkese iyi akşamlar..

arkadaşlar aslında ablalarım demem gerekiyo bu grubun en küçügü benim sanırım..bayramdan sonra inşallh başlıycam şimdi ne kadar denesemde olmuyo iftardı falan derken denge tamamıyla alt üst oluyo tabi.bu çayın tarifini bende bir arkadaşımdan almıştım ben okuldu falan derken çok içemesemde annem içiyodu ve etkisini güzel bir şekilde gördü tavsiye ederim.görüşmek üzere az kalorili günler dilerimm hepinizedelikafadulden

günaydınlar kızlarrrrr hayırlı cumalar hayırlı işler opuyorumnanaktannasılsınız bakalım ben akşam iftarda dışarda olduğumdan tartılamadım bu akşam eve gidince tartılıp bildiririm verdiğimi sanmıyorum ama inş yanılırım:Saruboceq:

günaydın kızlar ben maalesef artı 1.5 dayım 84 olmuşum..hepinizden özür dilerim..

günaydın güzelim nasılsın karşılaşamadık bu ara üzülme canım bayram sonrası toparlanıcaz olmuyor böyle iyice yaydık kendimiziklava:klava:klava: ben tartılmadım akşama belli olcak ama kesin almışımdır:mymeka::mymeka:

günaydın canım vala öyle oldu ya özledim seni:)yok üzülmüyorum da kendime çeki düzen vermem lazım..bu hafta cumadna başlamak üzere sanki veridğim kiloyu almaya azmetmişim gibi naısl yedim anlatamam..şimdikendime geldim ama olan oldu tabi..sil baştan bir 80 nin altına inemedim

günaydınlar tombiş güzeller
ben de dün tartılamadım ama bugun işyerinde tartılıp bildirim yaparım artık evden giremiyorum malum bayram önü iş güç bi de çocuk
ben de çok vermişim gibi gelmiyor ama inşallah vermişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…