günaydın canım vala öyle oldu ya özledim seni:)yok üzülmüyorum da kendime çeki düzen vermem lazım..bu hafta cumadna başlamak üzere sanki veridğim kiloyu almaya azmetmişim gibi naısl yedim anlatamam..şimdikendime geldim ama olan oldu tabi..sil baştan bir 80 nin altına inemedim
bayramdan sonra toparlancaz canım aman bayramda da almayalım da...
Selamlar tartıldım kilo bildirimi yapayım çok verememişim ama en azından artıda değilim buna da şükür :)
başlangıç 87,7 kg
geçen hafta 84,9 kg
bu hafta 84,4 kg
giden 0,5 kg
hedef 55 kg
alkisalkisalkisalkisalkisalkistebrikler canım bunada şükür tabikiopuyorumnanaktan
Haklısın canım ama nasıl olacak hiçbir fikrim yok akşam eve gidince baklava yapacağım:jeyyar:
Bayram böreksiz olmaz :jeyyar:
Annem babam memleketteler aile büyüğü ben kaldım burda
Bende toplanırız onun için hazırlık yaparım yarın bütün gün hangi birini yaparım bilmem kaça bölünsemkaydirigubbakcemile3ev temizlenecek alışverişe çıkılıcak yemekti börekti ayyy ne çok işim var
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
teşekkür ederim canım
bayramdan sonra şeker yükleme testim var
bu ara şekeri kestim abur cubur ve tatlı yemiyuorum onun dışında dikkat etmiyorum ama o bile farkettiriyo
ben pco hastasıyım doktorum bayramdan sonra glucophage başlayacak o da kilo vermeme yardımcı olabilirmiş görcez bakalım
teşekkür ederim canım
bayramdan sonra şeker yükleme testim var
bu ara şekeri kestim abur cubur ve tatlı yemiyuorum onun dışında dikkat etmiyorum ama o bile farkettiriyo
ben pco hastasıyım doktorum bayramdan sonra glucophage başlayacak o da kilo vermeme yardımcı olabilirmiş görcez bakalım
Canım eminim istersen verirsin bizim geçen sene beraber kilo verdiğimiz arkadaşlardan flatliners vardı mesela o da pco hastasıydı yanıllmıyorsam ve glucophage kullanıyordu diyetle 3 ay gibi bi sürede 15-16 kilo verdi gözümün önünde (bende seyrettim güzel güzelll alkışlayarak )
Geçmiş olsun canım böyle bir hastalığın varlığından haberim yoktu yazını okuyunca netten baktım bayağı ciddi sorunlar yaratabiliyormuş bu hastalık amann canım tedavini ihmal etme sakın inş o ilaçta iyi gelir :Saruboceq:şifalar olsun canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?