80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende seni özledim güzelim
Olur bazen öyle sıkma canını
Benimde hedefim dokuz kardeşliği
Tartıda iki dokuzu yanyana görebilecekmiyim acabaCADIARZUakannehirakannehir
Ahhhh ahhhhh nedir bu çektiğimiz:hulya::hulya:

Selamlar tartıldım kilo bildirimi yapayım çok verememişim ama en azından artıda değilim buna da şükür :)
başlangıç 87,7 kg
geçen hafta 84,9 kg
bu hafta 84,3 kg
giden 0,6 kg
hedef 55 kg

Son düzenleme:
bayramdan sonra toparlancaz canım aman bayramda da almayalım da...

Haklısın canım ama nasıl olacak hiçbir fikrim yok akşam eve gidince baklava yapacağım:jeyyar:
Bayram böreksiz olmaz :jeyyar:
Annem babam memleketteler aile büyüğü ben kaldım burda
Bende toplanırız onun için hazırlık yaparım yarın bütün gün hangi birini yaparım bilmem kaça bölünsemkaydirigubbakcemile3ev temizlenecek alışverişe çıkılıcak yemekti börekti ayyy ne çok işim var
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

merhaba kızlar ve kaptanımız listeyi oluştururken beni 85 yazarsan sevinirim teşekkürlerzemuszemus

alkisalkisalkisalkisalkisalkistebrikler canım bunada şükür tabikiopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım
bayramdan sonra şeker yükleme testim var

bu ara şekeri kestim abur cubur ve tatlı yemiyuorum onun dışında dikkat etmiyorum ama o bile farkettiriyo
ben pco hastasıyım doktorum bayramdan sonra glucophage başlayacak o da kilo vermeme yardımcı olabilirmiş görcez bakalım

oy oyy oyyy
börekler baklavalar cokacimcoook
bu bayram kayınvalidem bizde olcak yani bizde toplanılacak aynı durumdayız canım bakalım nasıl tutacaz kendimizi
kaçamakolcak kesinde abartmasam inşallah :Saruboceq:

Kızlarrrrr ya ne baklavası,böreği öyle şeyler ne yazın buraya ne kendiniz düşünün..lmaz: o kitapta anlatılan mesela nasıl limon diyip bir süre limondan bahsedince ağzımız kamaşıyor,yüzünüz ekşiyor aynı şey çikolata,pasta,tatlı her şey de aynı yani siz onu düşünüp yemiyeceğim deseniz bile vücudunuzu onu yemek için hazırlıyorsunuz,gerekli salgıları beyniniz salgılıyor ve tabi daha çok bi iştahla daha fazla yiyorsunuz o yüzden benden size tavsiye yememeniz gereken şeyleri düşünmeyin beyniniz onu olumsuz algılamıyor çünkü..

evetttt gelelim kilolara bende bu hafta boş geçirenlerdenim sadece 300 gr olsun en azından artıda değilim geçen hafta 78.3 bu hafta 78..

duyduk duymadık demeyinnnnnn!!!!

yeni liste bu gece yapılacak listeye ve gruba katılmak azimli herkes ilk kilo-şimdiki kilo-hedef kilo vererek kilo bildirimi yapsınnnn

Son düzenleme:

Canım eminim istersen verirsin bizim geçen sene beraber kilo verdiğimiz arkadaşlardan flatliners vardı mesela o da pco hastasıydı yanıllmıyorsam ve glucophage kullanıyordu diyetle 3 ay gibi bi sürede 15-16 kilo verdi gözümün önünde (bende seyrettim güzel güzelll alkışlayarak )

Geçmiş olsun canım böyle bir hastalığın varlığından haberim yoktu yazını okuyunca netten baktım bayağı ciddi sorunlar yaratabiliyormuş bu hastalık amann canım tedavini ihmal etme sakın inş o ilaçta iyi gelir :Saruboceq:şifalar olsun canım opuyorumnanaktan

slm canm arkadaşlarım sanırım vücudum kafayı yedi herşeyim birbirine karıştı 2 haftadır hareket diyet herşey mevcut ama kilolarım yerinde duruyo bende pcoluyum bu ara acyp zor günler geçiriyrm kafamda saç kalmadı zaten ve pco tedavim sonucu dökülen tüylerim artık çok daha beter durumdalar metbolizmmda aldı nasibini bundan hormon testi yaptırmanın zamanı sanırım bayramdan sonrada artık .

gerçekten anlamadım çok dikkt ettim ama artıdayım
ve tuhaf durumum
başlangıç 94
geçen hafta 79
bu hafta 80
hedef:70

bak bu moral verdi bana inşallah bende verebilirim
pco ve kilo kısır döngüye giriyo pco kilo almana nedenoluyo, kilo alınca pco artırıyo
ilaca başlayaım bakalım sonucu burda paylaşırım artık

teşekkür ederim canım
uzun yıllardır mücadele ediyorum pco ile 21 yaşında tanı konuldu 10 yıldır aralıklı ilaç kullanıyorum geçti diyolar bırakıyorum 1-2 yıl sonra yeniden pco :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…