80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar biz 8. takım olarak sıkıyönetime giriyoruz bayramdan sonra ben kurbana kadar 8 kg veremezsem takımdan diskalifiye edilcem iş ciddi valla..

selam kızlar uzunca bir aradan sonra buraya yazabilmek çok güzel bir duygu özlemişim sizleri...

iyi geceler kızlar kilom aynı almış olmaktan korkuyordum çok şükür almamışım:Saruboceq:
başlangıç...117,100
geçen hafta...110
bu hafta...110
hedef...90(bu gidişle biraz zor ) mafoldumben:hulya::hulya:

Yarın benim için çok yoğun bir gün olacak çalışınca herşey son güne kaldı temizlik yemek börek tatlı derken nete gelmeye vaktim olmayacak gibiakannehirakannehir
şimdiden bayram kutlamamı yapıyorum biraz erken ama kızlar kusuruma bakmayınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle

--------------------------------------------------------------------------------

Kızlar sadece 7 kişi kilo bildirmiş hişttttt kimse yokmu zayıflamak isteyen,valla gece gece çok da uykum geldi haftaya belki çoğalırız o zaman listeyi yapıyım kızlar ok!

bende yazayım kg

BAŞLANGIC 89

ŞİMDIKİ 86 200
:kedi::umursamazhulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

Selmacım napmışsın sen yaaaaa çok kızdım sana çokkkk! al bunlar sana topla kendini kaç kilo almışsın böyle yazık valla emeğine!lmaz:
klava:klava:klava:klava:klava:

:tomato::tomato::tomato:

Baharnazcım sende tekrar hoşgeldin canım naptın ,ne ettin yazmamışsın kilon kaç mesela?

Ramazan bitti ya herkes teker teker dökülür aldığımız kilolar nolcek diye (bir de bayramda tatlıların biri gelip diğeri gidecek,gelsin kilolar) Allah bayramda bol irade versin ne diyim hepimize...

Aylinnnnn,lavitaaaa nerelerdesiniz siz de gelin korkmayın herkes aynııı!(

canım çok geçmiş olsun bildiğim kadarıyla tedavisi mümkün bir hastalık umarım en kısa zamanda iyileşirsin merak etme gidecek bu kilolar zemuszemus

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. ıyi Bayramlar.zemuszemus

bak bu moral verdi bana inşallah bende verebilirim
pco ve kilo kısır döngüye giriyo pco kilo almana nedenoluyo, kilo alınca pco artırıyo
ilaca başlayaım bakalım sonucu burda paylaşırım artık

Bendede pkos var canm ama kesinlikle kilo vermeye engel degil. isteyince gayet iyi kilo verebiliyorum. Azimin elinden hicbirsey kurtulmz.

kizlar birazdan kendi evimize gidicem tartilmaya.. ben 3 haftadir fln tartilmiyor .. ve surekli yiyorum , yediklerimde kalorili olunca .. ben kesin eski kilo dondum pantolonlar ceket skmaya basladi yine.
Cok korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok! tartilmadikca cok rahat bi sekilde yemeye dvm ediyorum. bakalim kac cikacak cok heycanliyim. birazdan bildirimi yaparm:sinifsinif:

bende işlerimi anca bitirdim yenice giriyorum bu hafta da 1 kilo verdim...... 86 kiloyum şimdi...... ama çok zor veriyorum ya sizde de böyle uzatmalar sabit kaldığı zamanlar olmuş muydu? bazıları kilo durur sonra daha çabuk verilir diyorlar ... doğruluk payı var mı?

canım geldiğimi farketmen güzeldi teşekkürler :) ramazan dolayısıyla birazcık aldım ama kesinlikle kararlıyım herşey bitti tek kilolar bitmedi onuda tam hız vercem tartılmadım ama yaklaşık 1,5 kilo aldım

şimdiki kilo 84

Baharnazcım sende tekrar hoşgeldin canım naptın ,ne ettin yazmamışsın kilon kaç mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…