80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebeqcim bana özelden yaz gelirsen eğer opuyorumnanaktan

selmacım nasılsın yoksun ama yinede yazayım opuyorumnanaktan

ben tekrar geldim

Hic almamisim cok sukur 76 kiloyum yine. Aldim diye okdar cok korkmustum ki. aslinda vermem gerekiyodu rramazanda ama almadigimada sukur.
Ramazanda bitti artik hic bir engel hic bir bahane yok insallah dususe gecerz artik

Kızlarrr hepinizin bayramı kutlu olsun şeker tadında bi bayram geçirin emi...ama tatlılara dikkat edin!

merhaba yeni geliyorum bayramdan sonra bende başlamak istiyorum ...forumda ççözemediğim şeyler var kimden yardım alabilirim teşk...güzel bir bayram dileğiyle..

hoşgeldin aramıza heyhat burdaki arkadaşlara sorabilirsin herkes elinden geldiğince yardımcı olur sana.

merhaba yeni geliyorum bayramdan sonra bende başlamak istiyorum ...forumda ççözemediğim şeyler var kimden yardım alabilirim teşk...güzel bir bayram dileğiyle..

herkese mutlu bayramlar bugün başladım diyete sabah kahvaltıya kaynanamlara indik 2 dilim börek domates salatalık yedim 1 saat sonra misafirlerle lahana ve yaprak sarması yedim 4 tane inş bundan sonra az ve sık yiyip kilo vercem

kızlarrr... benim ilk göz ağrım topikimin sakinleriiii... umarım herkes iyidir...

biz bebişimle iyi anlaşıyoruz şimdilik.. 2 ayı geçiyoruz artık yavaş yavaş...

hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum... kendinize iyi bakın.. hoşçakalınn... öptümm...

herkese sağlıklı,hayırlı,mutlu bayramlar canlarr a.s.,
ben de 77 kilo ile ikiz kızlarıma hamile kaldım,perşembe bayram sonrası doğumumuz var kısmetse,duanızı eksik etmeyin inşallahh:1rolleyes:
şuan 91 kilo olduk:kedi:,
acaba doğumdan sonra ne kadarı gidecekfisfisfis,
sonuçta emzirebiliyor olsam da muhakkak aranızda olucam bendeeeekaydirigubbakcemile5

merhabaaaaaaaaaa
ben geldiiiiiiiiiiim
cokk özledim sizleri yaaa

ablalarim benimmmm, teker teker ellerinizden öperimmm
bayraminizi en icten dileklerimle kutlarimmm
nice bayramlara...

rejim yapmadim, yogun calisiyorum halennn, haftaya bitecek insallah...
ozaman tekrar gelicem yaniniza......

hepiniz iyisinizdir insallah

kızlar ben geldim tartı günü giremedim ama 1 kilo vermiş gibi gösteriyo tartı ama yeni başladığımız için doğru olduğunu düşünmüyorum

teşk.ederim baharnaz ...bayramda sonunda geldi ve yavaş yavaş bitiyor..daha uzatmak istemiyorum...nasıl grup kuruyoruz ..başkan varmı kim denetliyor ..yoksa isteyen istediği zaman girip yazıyormu....kendime diyet konusunda güvenim yok ilk defa cidid ciddi düşünüyorum ...zaman zaman başlayıp ertesi gün bozdum ... bu seferde öyle olsun istemiyorum ...kafamda karışık nasıl ne diyeti yapayım ...çok düzenli bi şey göremedim forumda ...bakıyorum zaman buldukça ama..inş.bu sefer başarırım..

aslında vermem gereken kilom bu değil bu en azından bu kadar olayım dediğim kilo daha fazlasına inanamıyorum hatta 8o lolsam bi önce..yoksa rüyamı görüyorum

heeeeeeeeeeekese yı bayramlar nıce bayramlara sevdıklerınızle
teşekkürler canım sanada iyi bayramlaropuyorumnanaktan

Hoşgeldinnnnn canım bizde seni çok özledik bitir işlerini gel bekliyoruz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…