80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında vermem gereken kilom bu değil bu en azından bu kadar olayım dediğim kilo daha fazlasına inanamıyorum hatta 8o lolsam bi önce..yoksa rüyamı görüyorum

Canim kendinden emin ol bence .. ilk yapacagin sey bu bence. Devamli paylasimda bulun .. goreceksin arkasi gelecek. Ben cok fazla kilo veremedim daha ama sunu biliyorum ki buradakilerin destekleri basarabilirim.Ve sende basarabilirsin !!!

Kizlar bende uzun bir aradan sonra regl oldum bugun.. cikolata yeme istahi nerden geldigi belli oldu.. Allahtan bayram :) ikisi birarada ciksin.

canım heyhat genelde şöyle yapıyorduk yaklaşık 2 ay öncesine kadar araya tatil, ramazan ve bayram girdi

günlük herkes ne yediğini içtiğini ve ne spor yaptığını yazıyordu.günlük paylaşımlar oluyor bu paylaşımlar kendini kontrol etmeni sağlıyor cuma sabahları aç ve çıplak tartılıp kilonu yazıyorsun
şimdiki kilon
verdiğin kilo
hedef kilon olarak
handerya başkan bu bilgileri tolayıp sağolsun listemizi yapıyor her hafta sonu
kilolarımızı kontrole gelince sık sık az az yemek ve spor ve su içmek genelde arkadaşlar böyle yapıyorlar bende diyetede ara vermiştim daha doğrusu oruç falan olunca sıkıntılı oldu benim için diyet ve spor bende tekrar düzene koycam bakalım hayırlısı

bebeqcim bebeqinle iyi olmana sevindim canım çok özledim ihmal etme bizi arada gel tamam mı rakibem

selma sabah uğramışsın tatildeyiz ya biraz geç geldim ama yine işe başladıktan sonra akşam üzerleri evde olunca düzenli girmeye başlarım

arkadaşlar benim kilo vermem durdu çok üzülüyorum..... elimden geleni yapıyorum ama olmuyor..... patates diyetini deneyeceğim deneyen var mı? ya da siz neler yapıyorsunuz ..... yardımcı olur musunuz?

kızlar ben gene aldım aynı kilolarımı
korkuyorum tartılmaya
bi takım ruhu bile bulamadım kendime
desteğe ihtiyacım var

bu arada kızlar bizim yazlıktaki aile dostlarımızdan birinin yeğeni vardı kızı ne zamandır görmüyordum..annem söylüyordu çok değişti çok zayıfladı falan diye ama insan görmedikten sonra kafasında canlandıramıyor. Kızı bir gördüm kızlar ben şok..ya bir insan zayıflayınca bu kadar mı değişir bu kadar mı havalı seksi bir hatun olur..kızın siması bile değişmiş ya inanamazsınız..yaşı küçüktü zaten şimdi 23 yaşında falan...ama kıza bakmaya doyamadım ya çok çom güzel olmuş ki kızın eski hantal hallerini biliyorum ay inanılmaz gaza geldim kızlar..burdna da başarı öykülerini falan okuyoruz ama yok insanın tanıdığında görmesi başka bişeymiş kızlar .. biz de başarabilirz herkes bu cumaya kadar sıksın kendini aldıklarını toparlasın sonra da vermeye devam edelim...

günaydın benim oldu malesef canım tartılmaya korktum bu sabah klava:klava:cumaya bıraktım tartılmayı:sinifsinif:

sorma canım valla ben de acayip kaçırdım bir kere denize girdim iki kere yürüyüş yaptım falan ama o kadar çok yedim ki anlatamam..hemen bugün başladım diyetime..akşamları pirinç lapası yiyerek toparlamaya çalışcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…