Gerçekten çok değişiyor insan tahmin edebiliyorum canım bak ne güzel sanada azim vermiş çok sevindim inş sabırla yılmadan devam edelim kızlar biz neden başarmayalım zaten güzellik var allahımıza bin şükürsırnaşık şeysırnaşık şeybu arada kızlar bizim yazlıktaki aile dostlarımızdan birinin yeğeni vardı kızı ne zamandır görmüyordum..annem söylüyordu çok değişti çok zayıfladı falan diye ama insan görmedikten sonra kafasında canlandıramıyor. Kızı bir gördüm kızlar ben şok..ya bir insan zayıflayınca bu kadar mı değişir bu kadar mı havalı seksi bir hatun olur..kızın siması bile değişmiş ya inanamazsınız..yaşı küçüktü zaten şimdi 23 yaşında falan...ama kıza bakmaya doyamadım ya çok çom güzel olmuş ki kızın eski hantal hallerini biliyorum ay inanılmaz gaza geldim kızlar..burdna da başarı öykülerini falan okuyoruz ama yok insanın tanıdığında görmesi başka bişeymiş kızlar .. biz de başarabilirz herkes bu cumaya kadar sıksın kendini aldıklarını toparlasın sonra da vermeye devam edelim...
sorma canım valla ben de acayip kaçırdım bir kere denize girdim iki kere yürüyüş yaptım falan ama o kadar çok yedim ki anlatamam..hemen bugün başladım diyetime..akşamları pirinç lapası yiyerek toparlamaya çalışcam..
Gerçekten çok değişiyor insan tahmin edebiliyorum canım bak ne güzel sanada azim vermiş çok sevindim inş sabırla yılmadan devam edelim kızlar biz neden başarmayalım zaten güzellik var allahımıza bin şükürsırnaşık şeysırnaşık şey
Benim kadar değildir biyerede çıkamadım aile büyüğü bir ben kaldım istanbulda dolayısıyla bende toplandık diyetin Dsi kalmadı vallaklava: klava:bugün başladım ama artık yok kurban bayramına kadar zayıflamam lazım yeni kıyafetler alıcam kendime o hevesle azcık gaza gelim barikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla canım sürekli azmetmek laızm ben çabuk gaza geliyorum da sonra fıs diye sönüyorumklava:
öğle yemeğimi yedim ama kahvaltıyı yazmakla başlayayım
1 dilim dil peyniri
2 dilim çavdar ekmeği
1 fincan çay
midem hala öyle doluki ara öğüne gerek kalmadı:kedi:
öğlen
4 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
ara
yeşilçayımı yudumluyorum 5.1 yerde almıştım aktardan toz olunca çöplü gibi içilmiyor ya poşet olanı varmı kızlar varsa ondan alıyım
ben de aldım o çayı aktar bana 1 litre suya 1 er tatlı kaşığı koyarak demle sonra süz. gün içinde öğünlerden yarım saat önce iç dedi
bu sabah dediği gibi hazırlayıp içtim işe de getirdim pratik oluyor bu şekilde deneyebilirsin canım
valla canım sürekli azmetmek laızm ben çabuk gaza geliyorum da sonra fıs diye sönüyorumklava:
Benim aldığım aktarda bir çay fincanı yada büyükçe bir kupaya 1 çay kaşığı koymamı ve üzerine kaynamış sıcak su eklememi 2,3 dk demleyip sıcak içmemi söyledi tadıyla ilgili bir sorunum yok gayet güzel sadece çöplerini sevmedim elimphiacım dediğin aparattan edinmeye çalışıcam canım ben ödem için içiyorum iyi geliyormuş benim vücutta ödem çok ellerim ayaklarım şişiyor özellikle saabahları yüzümde bile oluyor aslında ortopedi dr bir kalp damar cerrahına görünmemi söyledi dolaşım bozukluğu olabilirmiş ama çalışınca izin almak zor oluyor malesef özel hast bütçeyi aşıyor ssk gitmeye kalksan izin alamıyorsun işe öyle ayyyyy dertlendim siznde başınızı ağrıttımmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?