80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gerçekten çok değişiyor insan tahmin edebiliyorum canım bak ne güzel sanada azim vermiş çok sevindim inş sabırla yılmadan devam edelim kızlar biz neden başarmayalım zaten güzellik var allahımıza bin şükürsırnaşık şeysırnaşık şey

Benim kadar değildir biyerede çıkamadım aile büyüğü bir ben kaldım istanbulda dolayısıyla bende toplandık diyetin Dsi kalmadı valla klava:klava:bugün başladım ama artık yok kurban bayramına kadar zayıflamam lazım yeni kıyafetler alıcam kendime o hevesle azcık gaza gelim barikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla canım sürekli azmetmek laızm ben çabuk gaza geliyorum da sonra fıs diye sönüyorumklava:

günaydınlar a.s.
malesef bayram kaçamaklarla geçti klava: klava: ama bu gün itibariyle bende başladım diyetime
bi de beşi bi yerde aldım kendime bu gün başladım bakalım inşallah faydasını görürüm :Saruboceq:

valla canım sürekli azmetmek laızm ben çabuk gaza geliyorum da sonra fıs diye sönüyorumklava:

haklısın rakibem süreklilik çok önemli
malesef bende aynı durumdayım bir azimle çok güzel kilo veriyorum ama en fazla 1 hafta sürüyo sonra gelsin kilolar:çok üzgünüm:

ben artık buraya girmeyeceğim çünkü hiçbir sorumu ciddiye alıpta yanıt veren bile yok ......birde takım ruhu diyorsunuz ben göremedim hani nerede?

özlemcim şimdiye dek kaç sorun oldu ve bu sorularının kaç tanesine yanıt alamadın bilmiyorum ama ben müsait oldukça herkesin sorusunu yanıtlamaya çalışıyorum..aynı zamanda 8. takımda olduğum için oraya da yazıyorum ve aynı zamanda çalışıyorum..senin mesajını okudum yanıt verecekken aklım biyere gitti yazamadım olamaz mı..hemen takım ruhunu öldürmeye bu kadar sert yaklaşmaya gerek yok diye düşünüyorum..sonuçta hepimiz birbirimize yardım için burdayız...aynı amaç için..

öğle yemeğimi yedim ama kahvaltıyı yazmakla başlayayım
1 dilim dil peyniri
2 dilim çavdar ekmeği
1 fincan çay
midem hala öyle doluki ara öğüne gerek kalmadı:kedi:
öğlen
4 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
ara
yeşilçayımı yudumluyorum 5.1 yerde almıştım aktardan toz olunca çöplü gibi içilmiyor ya poşet olanı varmı kızlar varsa ondan alıyım

valla canım şu bitki çaydanlığı gibi pratik fincanlar var ya içinde seramikten süzgeci var ben de o çay için onlardan aldım altınoluktan ama daha denemedim akşama denicem işallah...onlardna deneyebilirsin..şu metal olanlar var ya içinde daldırdığın onlardan bulamadım onun kromundan almak lazım suyun içine metal giriyor diye onlar da heryerde bulunmuyor ve pahalı..

ben sabah bir simit ve çayla kahvaltı yaptım..
öğe de çorba,ızgara,cacık ve bir dilim kepek ekmeği yedim..
akşama bişey yemeyi düşünmüyorum deli gibi tokum

selam kızlar bugün itibariyle dikkatli yemeye başladım

sabah 1 bardak süte nesfit
saat 10 1 dilim çavdar ekm.4 zeytin 1 tk reçel 1 kk peynir şekersiz çay
12 de dondurma abartmadım :)
14 te erik 1 adet
15 te bir kase çorba ve pilav
akşama da kesin bir tabak yemek 1 dilim ekmek ve meyve düşünüyorum
ama bol su içemedim sadece yarım litre kötü bu durum

yürüyüşede başlıycam çok kararlıyım
ama bunları böyle sessiz sessiz düşünüyorum çaktırmadan yerimseniben

ben de aldım o çayı aktar bana 1 litre suya 1 er tatlı kaşığı koyarak demle sonra süz. gün içinde öğünlerden yarım saat önce iç dedi
bu sabah dediği gibi hazırlayıp içtim işe de getirdim pratik oluyor bu şekilde deneyebilirsin canım

elimpia çok güzel açıklamalar yapmışsın ağzına sağlık
ayrıca şu süzgeçle iligli her ikiside var bende şu cam olup içinde metal bastırma süzgeci olanı henüz kullanmadım ama dikkat edicem metalle ne kadar buluşuyor
ayrıca
bende senin gibi soru su olan arkadaş olursa mutlaka cevap vermeye çalışıyorum

Benim aldığım aktarda bir çay fincanı yada büyükçe bir kupaya 1 çay kaşığı koymamı ve üzerine kaynamış sıcak su eklememi 2,3 dk demleyip sıcak içmemi söyledi tadıyla ilgili bir sorunum yok gayet güzel sadece çöplerini sevmedim elimphiacım dediğin aparattan edinmeye çalışıcam canım ben ödem için içiyorum iyi geliyormuş benim vücutta ödem çok ellerim ayaklarım şişiyor özellikle saabahları yüzümde bile oluyor aslında ortopedi dr bir kalp damar cerrahına görünmemi söyledi dolaşım bozukluğu olabilirmiş ama çalışınca izin almak zor oluyor malesef özel hast bütçeyi aşıyor ssk gitmeye kalksan izin alamıyorsun işe öyle ayyyyy dertlendim siznde başınızı ağrıttımmafoldumbenmafoldumben

aşk olsun canım olur mu öyle şey..valla çalışınca herşey zr zaten tatlım ya Allahtan benim özle sağlık sigortam var ama inan ona bile herzaman gidemiyor insan ..o çay ödeme çok iyi geliyormuş düzenli iç canım..
kızlar ben kaçar :1hug: öptüm siziiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…