80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım..
benim bahsettiğim sadece metal olan sanki iki süzgeci ağız ağıza vermiş gibi olanlar var canımçççbastırınca açılıyor kouyuyorsun bitkileri bıraktığında ağzı kapanıyor kaynamış suya bırakabiliyorsun ama dedim ya o metalin krom olanından almak gerek..benim bu aldığımın heryeri seramik..evde bitki çaydanlıkları da çok kullanışlı ama işyeri için bu kupa daha kullnışlı gii geldi bana bakalım deniycem..
ben kaçtım sizler öpüyorum yarın görüşmek üzere..zemuszemus

selam kzıalr oglumun emmeyı bırakmasıyla bende diyete girdim sütüm cok az bende sagarak verıyorum ama pko oldugum için ve kılo yüzünden dikiş yerlerımde acı oldugu için zayıflama kararı aldım bugun 88 kıloyum 74 le hamıle kaldım 100 le dogum yaptım benıde alırmısınız aranıza a.s.

Hoşgeldin canım öncelikle allah bağışlasın evladını tam yerindesin cuma gunu sabah aç karnına tartılıp kilo bildirimi yaparsın bildirim şöyle başladığın kg şimdiki kg hedeflediğin kg gün içinde yediklerini yaptığın sporları yazıp paylaşımda bulunursun kaptanımız HANDERYA listeye alır düzenli bildirim şart 2 hafta bildirim yapmayan listeden silinir aklıma gelenler şimdilik bu kadar canımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Merhabaaa arkadaşlar,
Tatildi ,ramazandı ,bayramdı derken uzun zamandır giremiyordum.
Tabi diyet falanda güme gitti bu arada verdiklerimi geri aldım.
Bundan sonra takip etmeye çalışacam .
ınsan burada aynı noktaları paylaşınca motiva oluyor.
Çalışıyorum , akşamlarıda küçüğüm olunca zorlayarak düzenli girmeye gayret edecem.
Umarım hepimiz istediğimiz hedefe varmak için azmimizi kaybetmeyiz.

hoşgeldin canım aramıza..bebeişini de güle güle büyüt..

kahvaltı
1 dilim dil peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
5 tane tuzsuz zeytin
şekersiz çay
az önce 5,1yerde çayımı içtim

öğlene
pazı kavurması yaptım(annem memleketten yollamış mis gibi)
yoğurt
çavdar ekmeği
akşama
daha bişey düşünmedim belki salata hafif geçiştirirm

ben geçenlerde denedim pazıyı bayıldım valla eşimle içine düştük çok da hafif oluyor..afiyet olsun canım..
ben sabah cornflakes sütle karıştırıp yedim
saat 9.30 da bir yeşil elma
az önce iki altınbaşak..

Afiyet olsun güzelim pazı gerçekten çok hafif oluyor hele kendi bahçenden olursa tazecik hmmmmmm ben kafama göre bişeyler yapıyorum canım isterse yoğurtlu yapıyorum bazen sade kavuruyorum bazen yumurtalı ıspanaktan daha leziz bana göre ben acıktım öğle yemeği zamanı canım herkese afiyet olsunopuyorumnanaktan

Hoşgeldinnnnnnnnn bizde aynı canım bayramda diyet falan kalmadı bundan sonra çok dikkat edicez toparlanmamız lazım opuyorumnanaktan

kızlar bu diyeti benim takımımdan iltercim yazmış..bana uygulanabilir gibi geldi siz de bir inceleyin isterseniz...belki uygulamak isteyenler olabilir..

kızlar ben geldim ama kimsecikler yok
selma aktif görünüyorsun ama takımındasın herhalde

yağmurgözlü sende hep memleketin bahçesinden doğal sebze yiyorsun galiba ohh ne güzel :sinifsinif: afiyet olsun

elimpia iltercakirin diyeti çok ağır gibi geldi bana ben 1 ayda kesinlikle yapamam hele de şekerim sürekli düşerken

bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim ekmek 4 zeytin 1 kk peynir şekersizçay
ara 1 erik
öğlen 1 simit 5 zyetin tek şekerli çay(uzun bir aradan sonra şekerli çay içme isteği olşuyor bende )
ara 5 ya.sarması
ara erik 1 tane minik çikolata( bayramdan kalma)
akşama ?

Canım annem babam yazın sürekli köydeler fındık bahçelerimiz meyvalarımız var haziran gibi giderler kasımda gelirler şuan hala ordalar annem sağolsun boş durmaz küçücük bir bahçe yapar bize yollamadan boğazından geçmez annelik böyle bişey iştemafoldumbenmafoldumbentaze fasulyemizi salatalığımızı domatesimizi kabağımızı ordan yaz boyu gönderdi dün yine geldi fındık taze ceviz kestane işte böyle canım yakın olsanızda beraber yesekopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…