elimpia çok güzel açıklamalar yapmışsın ağzına sağlık
ayrıca şu süzgeçle iligli her ikiside var bende şu cam olup içinde metal bastırma süzgeci olanı henüz kullanmadım ama dikkat edicem metalle ne kadar buluşuyor
ayrıca
bende senin gibi soru su olan arkadaş olursa mutlaka cevap vermeye çalışıyorum
selam kzıalr oglumun emmeyı bırakmasıyla bende diyete girdim sütüm cok az bende sagarak verıyorum ama pko oldugum için ve kılo yüzünden dikiş yerlerımde acı oldugu için zayıflama kararı aldım bugun 88 kıloyum 74 le hamıle kaldım 100 le dogum yaptım benıde alırmısınız aranıza a.s.
selam kzıalr oglumun emmeyı bırakmasıyla bende diyete girdim sütüm cok az bende sagarak verıyorum ama pko oldugum için ve kılo yüzünden dikiş yerlerımde acı oldugu için zayıflama kararı aldım bugun 88 kıloyum 74 le hamıle kaldım 100 le dogum yaptım benıde alırmısınız aranıza a.s.
ben geçenlerde denedim pazıyı bayıldım valla eşimle içine düştük çok da hafif oluyor..afiyet olsun canım..
ben sabah cornflakes sütle karıştırıp yedim
saat 9.30 da bir yeşil elma
az önce iki altınbaşak..
Merhabaaa arkadaşlar,
Tatildi ,ramazandı ,bayramdı derken uzun zamandır giremiyordum.
Tabi diyet falanda güme gitti bu arada verdiklerimi geri aldım.
Bundan sonra takip etmeye çalışacam .
İnsan burada aynı noktaları paylaşınca motiva oluyor.
Çalışıyorum , akşamlarıda küçüğüm olunca zorlayarak düzenli girmeye gayret edecem.
Umarım hepimiz istediğimiz hedefe varmak için azmimizi kaybetmeyiz.
1 AYDA 10 KıLO VERME DıYETı
ET TAVUK DESTEKLı
Günlük kalori: 1300 Kcal
10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.
Bu diyetin günlük menüleri:
30 GÜN BOYUNCA
· Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
· Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
· ıkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
· Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
· Gece : 2 porsiyon meyve.
İyi akşamlar güzeller benim mesai bitiyor görüşürüzopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?