80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkez gibi bende ramazan ve bayram gectikten sonra ... kemeri tekrar skma karari aldim ..
basarili dvm ediyodun taki 10 dkk oncesine kadar. Evimiz tamir oluyo diye sagolsun yengem ..borek kek patates salatasi getirmis .. hepsinden yedim mafoldumben

Aksami meyve ile gecirmeyi dusunuyrm.

Yediklerim :
sabah 2 dlm ekmek , peynir
ara : elma
oglen 2 dlm ekmek ve peynir
aksam : 2 borek, 1 dlm kek , 2 kask patates salatasi
ara : meyve ve cay ??

Kızlar giremedim kaç gündür evetttt bayram bitti dietler başladı dimiiiii?
ben yine abarttım sanırım bayramda tatlılar falan yarım kilo almışım yarın liste yapıcam inşallahhh (10 kişiyi geçersek)hep beraber yarın başlıyalım emi..yarışa start verelim bakalım kim daha azimli..

tabikide benim en azimli olan :hooray:

kızlarr slmlarr... kimseler yok yine... özledim sizi yaa.. umarım herkes iyidirr...kızlarrr sakın vazgeçmeyiinnn... ben şuan diyet yapamıyorum ama bu topiğin faydası mıdır bilmem hiç kilo almadım şu ana kadarr...

neysee... herkese mutlu günlerrr.. gecelerrr... opuyorumnanaktan

sana da dünaydın canım..sabah sabah moral olsun.. ben de bu gruptan 60lar grubuna düştüm

günaydın kızlarr..herkese hayırlı cumalar..elvaven tebrikler canım başarı hikayeni dinlemek isteriz:)

Günaydın güzelim nasılsın benim moral bozuk sabah tartıldım+3mafoldumbenmafoldumbenyani bekliyordum ama bu kadarda değil:kedi::kedi:ya ramazanda gram almadımda bayramda noldu bana:mymeka::mymeka:valla oklavaylamı döversiniz topiktenmi kovarsınız bilemiyorum hakettim çünkiklava:klava:klava:

selam canım hoşgeldin bizde seni özledik nasıl gidiyor hamilelik bebişte sende iyisinizidr umarım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almak büyütmek nasip etsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kaptanım yazacak yüzüm yok ama:kedi:en kısa zamanda toparlanıcam
başlangıç...117,100
geçen hafta...110
bu hafta...113:kedi:klava:
hedef...90(çoooookkkkkkkk zorrrrrrr)

günaydın günadın günaydın canım arkadaşlarım ben döndüm ve herkesi özledim okadar bağlanmışım ki burayı sürekli bi eksiklik hissettim.

yürüyüş yapıyorum sabah akşam dağ tepe çıkıyorum kısa bi süre için arkadaş buldum ama tek başımada yürümeyi planlıyorum ama gittiğimz yerler pek tek başına gidilebilecek gibi değil nese bakalım .yememe içmeme çok dikkat ediyorum incelme var ama kilo aynı ödem prblemimi bi çözsem of

of 5 i biyerde içemiyorum ya onu hazırlamak çok zor geliyo bide öğün öncesi içmek şart mı yaa?

başlangıç...94
geçen hafta...80.
bu hafta...79.200

günaydın kızlarr...

yagmurgozlu... iyiyiz canımm... sende iyisin inş... kızımın 1. sınıfa başlaması sebebiyle tatlı telaşemiz varr... kendimi fazla yormadan koşturmaya çalışıyorum... :))bebişim de iyiydi en son 2 haftaönce gördüm... p.tesi gidicem tekrarr..inş. herşey yolundadır ve kalbi pıtpıt atmaya devam ediyodur :Saruboceq:
opuyorumnanaktan

Amann da amann ne güzel telaştır onlar unutmuştum hatırlamama sebep oldunuz şimdi askere gidecek koca bir delikanlı oldu okulun ilk günü nasılda ağlamıştı sınıftan dışarı bırakmamıştı beni 1 haafta ders boyu okulun bahçesinde bekletti kaydirigubbakcemile3heyy gidi günler heyy ALLAH zihin açıklığı versin başarılar diliyorum küçük hanımefendiyeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amiinn canımm... çok sağol iyi dileklerin içinn... benimki allahtan pek problem çıkarmıyo ama dün ilk uzun kaldıkları gün diye ben gönüllü bekledim kantinde :))) ama bugün bırakıp dönücem öyle anlaştık.. :))) akşamda almaya giderim artıkk.. inan daha dünün yorgunluğu üzerimde..

günaydın şimdi tartıldım 85.8 kiloyum 87yle başlamıştım inşallah devamıda gelir ankaraya annemlerin yanına gidiyorum 12 gün orda kalıcam koşu bandı alıcam daha azimli devam edicem inş tekrar 60 olup 38 beden giyerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…