Kızlar giremedim kaç gündür evetttt bayram bitti dietler başladı dimiiiii?
ben yine abarttım sanırım bayramda tatlılar falan yarım kilo almışım yarın liste yapıcam inşallahhh (10 kişiyi geçersek)hep beraber yarın başlıyalım emi..yarışa start verelim bakalım kim daha azimli..
günaydın kızlarr..herkese hayırlı cumalar..elvaven tebrikler canım başarı hikayeni dinlemek isteriz:)
kızlarr slmlarr... kimseler yok yine... özledim sizi yaa.. umarım herkes iyidirr...kızlarrr sakın vazgeçmeyiinnn... ben şuan diyet yapamıyorum ama bu topiğin faydası mıdır bilmem hiç kilo almadım şu ana kadarr...
neysee... herkese mutlu günlerrr.. gecelerrr... opuyorumnanaktan
günaydın kızlarr...
yagmurgozlu... iyiyiz canımm... sende iyisin inş... kızımın 1. sınıfa başlaması sebebiyle tatlı telaşemiz varr... kendimi fazla yormadan koşturmaya çalışıyorum... :))bebişim de iyiydi en son 2 haftaönce gördüm... p.tesi gidicem tekrarr..inş. herşey yolundadır ve kalbi pıtpıt atmaya devam ediyodur :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Günaydın güzelim nasılsın benim moral bozuk sabah tartıldım+3mafoldumbenmafoldumbenyani bekliyordum ama bu kadarda değil:kedi::kedi:ya ramazanda gram almadımda bayramda noldu bana:mymeka::mymeka:valla oklavaylamı döversiniz topiktenmi kovarsınız bilemiyorum hakettim çünkiklava: klava: klava:[/QUOTEvalla canım senle ben bir verip iki alıyoruz ama artık sıkıyönetim ilan edildi bizim takımda ben kurbana kadar 76 ya düşemezsem atılcam takımdan...bizi takip et istersen sen de herkes acayip gaza gelmiş durumda..sakın moralini bozma önemli olan bundna sonra eski hızına kavuşman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?