80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı olsun canım yeni eğitim döneminiz:)Allah işallah ünv mezuniyetlerini de göstersin..bebişine de dikkat et...

merhaba kızlar çocukların okul telaşı birde bebeğime aşı yaptırdım onun huysuzluğu nedeniyle pek yazamadım bayramda gelen giden ve benimde iradesizliğim eklenince 1 kilo almışım doğumdan sonra regl olmadım 4 ay geçti onun sıkıntısından mıdır anlamadım sürekli tatlı yeme ihtiyacı duyuyorum şu isveç diyetine başlıycam pazar günü bakalım dayanabilecekmiyim benim bu vücuda bir şekilde ceza vermem gerekir başlangıç:88 şimdiki kilom:86:ideal :60 hepinizi öpüyorum birde bebek bekleyen bir annemiz varmı allah sağlıkla kucağına nasip etsin zemuszemus

selam kızlar
bugün çok yoğunum ancak girebildim
biraz geç oldu ama bildirim yapıp kaçıyorum
başlangıç 87,7
geçen hafta 84,3
bu hafta 84,3
giden 0
buna da şükür en azından bayramda almamışım

Slmmmm kızlar bugün milat dimi???

yani bugün gerçekten başlıyoruz iki ileri bi geri demeden tam gaz ileri ben çok kararlıyım kendime çok kızdım sabah 79 gördüm aldım başımı yine başından 8 görmek istemiyorum ne zor verdim ben o gramları şimdi homini gırtlakla 1er 1er alıyorum,salakmıyım ben...?

hadi sizde de aynı azmi göreyim ve gerçekten yarışalım yaptığımız sporlar,yediklerimizi herşeyi yazalım birileri sizi denetlemediği sürece olmuyor bu işşşş!

Bebegcim iyi olmanıza çok sevindim canım iyi bak ufaklığa,yorma kendini de en azından şu 3 ayı bi atlat,ablamıza da eğitim hayatında başarılar dilerim..özledik seni bilesin ama şimdi gelme 9-10 ay sonra gel emi?

Haklısın kaptanım ne zorluklarla verdik hopp diye alıyoruz bizi ancak sen toparlarsın topikte sıkı yönetim ilan et bence :hulya::hulya:

selam handerya..sonuna kadar sana katılıyorum 12 temmuzdan beri 5 kg ver 2.5 al sonra yine al 1.5 ver derken şimdi 84 üm..temmuzdan beri bir 7 li rakamları göremedim..yeter artık bugün milat gerçekten zaten eğer kurbana kadar 8 kg veremezsem 8 takımdan da atılcam..kesin kararlıyım bu kez..biz 8. takım olarak çok sert kurallar koyduk o tarz bişey burda da olsun bence...hepimiz şu rehavet havasındna sıyrılalım..

rakibem tebrikler almamak da bişidir ben almıştım bir kilodan fazla verdim allahtan bu hafta sabitim..senle eşleştik kg konusunda 84 üm ben de ..hadi bakalım..yarış yeniden alevlensin..kötükedihüso

rakibem tebrikler almamak da bişidir ben almıştım bir kilodan fazla verdim allahtan bu hafta sabitim..senle eşleştik kg konusunda 84 üm ben de ..hadi bakalım..yarış yeniden alevlensin..kötükedihüso

ben varım hadi bakalım hedef önümüzdeki cuma 83 ü görmek varmısın :jeyyar: kötükedihüso

çok haklısın kaptanım gram gram verip kilo kilo almak istemiyorum artık lmaz:

İyi akşamlar kızlar iyi haftasonları mesai bitimine az kaldı bu haftada böyle geçti pazartesi tam diyet moduna girmiş oluruz hepimiz inşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bugün yandan ve önden boydan fotolarımı çektim benim profilime ekliycem o kadar kötü görünüyorum ki
önden fotomu da işyerinde masaüstü yaptım o da yayıldıkça yayıldı iyice iğrenç görünüyorum..:))evdeki buzdolabına da düğün fotolarımdan en şişko çıktığımı koydum...
e artık eşek değilim ya zayıflayım di mi ama:)

ben bugünden başladım canım diyete haftaya cuma 82 olcam hepinize sözzzzzzzz..
sana da iyi haftasonları canım..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…