günaydın kızlarr...
yagmurgozlu... iyiyiz canımm... sende iyisin inş... kızımın 1. sınıfa başlaması sebebiyle tatlı telaşemiz varr... kendimi fazla yormadan koşturmaya çalışıyorum... :))bebişim de iyiydi en son 2 haftaönce gördüm... p.tesi gidicem tekrarr..inş. herşey yolundadır ve kalbi pıtpıt atmaya devam ediyodur :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Slmmmm kızlar bugün milat dimi???
yani bugün gerçekten başlıyoruz iki ileri bi geri demeden tam gaz ileri ben çok kararlıyım kendime çok kızdım sabah 79 gördüm aldım başımı yine başından 8 görmek istemiyorum ne zor verdim ben o gramları şimdi homini gırtlakla 1er 1er alıyorum,salakmıyım ben...?
hadi sizde de aynı azmi göreyim ve gerçekten yarışalım yaptığımız sporlar,yediklerimizi herşeyi yazalım birileri sizi denetlemediği sürece olmuyor bu işşşş!
selam kızlar
bugün çok yoğunum ancak girebildim
biraz geç oldu ama bildirim yapıp kaçıyorum
başlangıç 87,7
geçen hafta 84,3
bu hafta 84,3
giden 0
buna da şükür en azından bayramda almamışım
yani bugün gerçekten başlıyoruz iki ileri bi geri demeden tam gaz ileri ben çok kararlıyım kendime çok kızdım sabah 79 gördüm aldım başımı yine başından 8 görmek istemiyorum ne zor verdim ben o gramları şimdi homini gırtlakla 1er 1er alıyorum,salakmıyım ben...?
hadi sizde de aynı azmi göreyim ve gerçekten yarışalım yaptığımız sporlar,yediklerimizi herşeyi yazalım birileri sizi denetlemediği sürece olmuyor bu işşşş!
selam kızlar
bugün çok yoğunum ancak girebildim
biraz geç oldu ama bildirim yapıp kaçıyorum
başlangıç 87,7
geçen hafta 84,3
bu hafta 84,3
giden 0
buna da şükür en azından bayramda almamışım
rakibem tebrikler almamak da bişidir ben almıştım bir kilodan fazla verdim allahtan bu hafta sabitim..senle eşleştik kg konusunda 84 üm ben de ..hadi bakalım..yarış yeniden alevlensin..kötükedihüso
alkisalkisalkisalkisalkisalkistebrik ederim canım opuyorumnanaktan
ben varım hadi bakalım hedef önümüzdeki cuma 83 ü görmek varmısın :jeyyar: kötükedihüso
İyi akşamlar kızlar iyi haftasonları mesai bitimine az kaldı bu haftada böyle geçti pazartesi tam diyet moduna girmiş oluruz hepimiz inşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?