80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi kızlar bu gece yepyeni bi liste oluşacak kimse yokmu kilo vermek isteyennnnn??

bennnnnnn varımmmmmmmmmmmmmmmm bayadır urayamadım çokk kötü faranjit olmuştum ancak düzeldimm vee şimdi kalan kilolarımı vermek istiyorummm handeryacımmm pazartesinden itibarenn sıkı diyet ben şükrediyorum kilo almadım hatta verdim 64,5 düşmüştüm hastalıktan dolayı şimdi bilmiyorum tartııı bozulduu neyse önemli değill 5 kiloo vericeğimopuyorumnanaktan görüşürüz

geçmiş olsun serradeniz..
öğle yediklerim:
1 kase çorba
3 köfte
yağsız salata
küçük kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek

ara bir yeşil elma
akşama da haşlama karnıbahar ve yoğurt yemeyi planlıyorum..

ben de geldim annemlerdeydim ...bugün başladım yavaş yavaş ..ilk defa başlıyorum ve kesin gidip gidip dönmek istemiyorum ...uzun zaman önce hep öyle olmuştu....
sabah.
5 zeytin ikidilim kepek az peynir bol çay su
öglen bi yerde misafirdim maalesf ama yediğimin 3/1 .ini yedim başkada bi şey yemedim
akşam sadece salata düşünüyorum 1 de elma....6aylık oğlum ve okula başlayacak kızım var arkadaşlara selam ....grup başkanımız olacakmı ...grupla zayıflamaktan çok ümitliyim daha önceden birgram bile vermemiş olmamama rağmen yazılanları okudukça.....benim tombiş arkadaşlarım ...inş çok yakında gidecek bu kilolar ...kolestrolum yüksek çıkmıştı şimdide şekerim çıktı mecburuuuuuuuum...potensiyel risk grubundayım zaten en kısa zamanda diyetisyenede gitmek istiyorum ...ya bismillah...

Ben tartildim bugun .. 1 kilo almisin .. ee bukadar yemeye sasirtici degil .. bugun reglm son gunu galiba .. hala siskinlik olmasi mumkun mu.. yoksa o sadece baslangicti mi oluyo ???

baslangic 82,5
gecen hafta 76
bugun 77 geldim
hedef 63

nekadar guzel listen var canim yaa .. darisi basima .
Valla ben kendimi saldim cayira mevlam kayira
senağlama

selam arkadaslar ben 87 cıktım bugun 88 dım 2 gun önce amacım 65 olmak inş.. öglen 1 kase corba yedım 3 kasık pilav ( işyerınde pılav cıktı dayanamdım ) aksam 1 kase corba ve 2 tane köfte aksam yemegımı 5 te yedım sonrada 1 saat yürüdüm hadı kolay gelsın bıze gıtsın kılolarr Allah azmimizi kırmasın inşaallah

ışte buyrun kıslarrrrr yepyeni,taptaze listemizzzz...

Eksiklikler var bu hafta onlar dolacak (? ) son günlerde giren herkesi yazdım bakalım kimler ceee diyip kaybolcak haftaya kesin listemiz belli olur artık ve yoklamalar başlıycak haberiniz olsun!

Hadi bakalım yarış başladı!!! STARTTTTT...

Son düzenleme:
handerya benim ilk kilom yanılmıyorsam 85.600 filandı
hedefim kesin 70

şu taşındığım eve bir türlü yerleşemedim buda tabiki bütün akıl düzenimi bozuyor

diyet ve spor aksaklıklarla sürüyor (

bebeqcim kızının okul hayatında başarılar canım bebeşininde sağlıklı olmasına sevindim canım seni özledimopuyorumnanaktan

selma pek göremiyorum seni canım opuyorumnanaktan

birçok arkadaşımızı hırslı görmem benide hırslandırdı

kilo verme yöntemlerinden akupunkturu deneyen var mı?memnun kalan?

kızlar ben yeni bi şey ögrendim biberiye yagını yatmadan önce sürün neresini küçültmek istiyorsanız sonra strec folyoyu sarın sabaha kadar dursun kakınca dus alın sonra sıkılastırıcı krem sürün
bide biberiyenin çayını sabah aç karnına için çok süper oluyomuş bizzat arkadasım yaptı süper oldu bende ekim de baslayacam herkese bol sanslar

canım bebeğin daha 4 aylıksa isveç diyeti çok ağır olmaz mı??
ewet ağır bi diyet ama bebeğim sadce geceleri emiyor gündüz mama ve meyve püreleri
en azından birkaç gün deneyeceğim bakalım hayırlısı ama sinirim bozuk bu kilolardan dolayı
kesin kararlıyım kurtulucam bu kilolardan ve kendini bilmez insanların laf sokmalarından hatta cumaya kadar benden çok kilo veren olacağınıda sanmıyorum şampiyon ben olacağım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…