80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benımde arkadaŞım vardı beraber yÜrÜyÜŞ yaptıgımız ama bu gÜn kıvırdı o yÜzden bende evde yÜrÜyÜŞ bandında yapacam cÜnkı sevmıyom tek baŞına sana ıyı yÜrÜyÜŞler canım

selam arkadaslar... nasilsiniz bugun? ben daha hafif hissediyorum kendimi.az yemek ve daha hareketli olmak aslinda ne kadar guzel birsey...ben bu sabah biraz peynir,2 dilim ekmek,2 zeytin ve domates salatalikla kahvaltimi yaptim.ilerleyen saatlerde tekrar gorusmek uzere

masallah cok guzel kilo vermissin canim,tebrik ederim...ama iste onemli olan korumak,verdigin kiloyu en az 2 sene koruman gerekiyormus,yoksa cok cabuk geri alinabiliyor ki ben bu durumu ne yazik ki tecrube ettim.10 kilo verip aldim 2 kere hem de...cok dikkat etmeliyiz :1no2:

gunaydın arkadaslar

sabah bırbardak ılık su bır bardak soguk su ıctım

actıve yedım.yeşil çay içtim.birazdan 1 haşlanmıs yumurta domates salatalık ekmek yerıne galete ıle kahvaltı edıcem..

cnm merhaba..seni buralarda gördükçe çikolatalar uçuşuyor gözümün önünde:)

herkeslere günaydınnnn beni kayboldum sandınız ama bennn niye gelemedim yaa bilgisayar çöktü uf varya sinir oldum çatladım buraya gelemedim diye meğer ben ne kadar alışmışım sizlere yavvv neyse şimdi çok mutluyum ee arkadaşlar neler yaptınız anlatsanıza

ALNAĞME KURALLARDA BAZILARINI YAZDI SANIRIM BEN TEKRAR YAZMAK İSTİYORUM kesinlikle günde üç defa buraya gelnecek arkadaşlar günlük yediklerimizi akşam toplu halde yazıcaz vegünlük üçlt su içilecek onuda akşam yazıcaz ne kadar içtiğimizi ve cuma günleri en geç herkes saat12 kadar kaç kg verdiğini bildirecek ve handeryacım listemizi hazırlayacak kuarallarımız bundan ibaret lütfen herkes istikrarlı olsun ki yolumuza devam edebilelim ha bu arada mazereti olanlar hariç tabi saygılarımlaaaaaaaa

he unutmadan dun aksam yedıklerımıde yazayım.

1 tabak sehrıyelı corba
1 tabak kuru fasulye

bıde yesıl caylı xs ıctım tadı cok gusel tavsıye ederım..
aksam esıme pohça yaptım..sabhaları yesın dıye hıc tadına bıle bakmadım..eger baksam devamı gelırdı..ırademı kutluyorum.

ben de kutlarım canım bir ısırıktan sonra kesinlikle devamı geliyor çok iyi yapmışsın tadına bakmamakla:lepi:

bugün ben de kendimi çok iyi hissediyorum sabah 1 dilim kepekli ekmeğin üzerine light krem peynir sürdüm ve yedim bir kaç gündür kaçamaklarım oldu ama yok artık tövbe

serra cgm merhaba,birsey sormak istiyorum...bu gunde 3 kere gelme kuralini pek anlayamadim...yani bazen is guc oluyor,hic giremiyoruz nete filan... bir 3 kere girdigimizi nasil gosterecegz? bazen de hep acik oluyor kk, 3 kere degil de butun gun burda oluyoruz...pek anlayamadim cnm,acarsan sevinirm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…