günaydın herkese bende kalktım sıcak suyumu kaysımı vede sirkeli suyumu ictim şimdide kahvaltımı yapıp yürüyüş yapacam PRESNAMKA SANADA GÜNAYDIN
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s. ben buraya katılmaya başladığımdan beri gerçekten çok daha dikkatli olmaya çalışıyorum.
üstteki yazım istisna bu hafta özel bir durum var yani.mesela yarın annemi doktora götürücem.hepsi birleşince bu hafta kendime izin verdim.ama cuma günü inşallah tekrar başlıyorum eski düzene.3,5 ayda 13 kilo verdim.bir 13 kiloya daha ihtiyacım var. herkese kolay gelsin arkadaşlar..iyi geceler...
selam arkadaslar... nasilsiniz bugun? ben daha hafif hissediyorum kendimi.az yemek ve daha hareketli olmak aslinda ne kadar guzel birsey...ben bu sabah biraz peynir,2 dilim ekmek,2 zeytin ve domates salatalikla kahvaltimi yaptim.ilerleyen saatlerde tekrar gorusmek uzere
nidam günaydın cnm...nasılsın..?
he unutmadan dun aksam yedıklerımıde yazayım.
1 tabak sehrıyelı corba
1 tabak kuru fasulye
bıde yesıl caylı xs ıctım tadı cok gusel tavsıye ederım..
aksam esıme pohça yaptım..sabhaları yesın dıye hıc tadına bıle bakmadım..eger baksam devamı gelırdı..ırademı kutluyorum.
ALNAĞME KURALLARDA BAZILARINI YAZDI SANIRIM BEN TEKRAR YAZMAK İSTİYORUM kesinlikle günde üç defa buraya gelnecek arkadaşlar günlük yediklerimizi akşam toplu halde yazıcaz vegünlük üçlt su içilecek onuda akşam yazıcaz ne kadar içtiğimizi ve cuma günleri en geç herkes saat12 kadar kaç kg verdiğini bildirecek ve handeryacım listemizi hazırlayacak kuarallarımız bundan ibaret lütfen herkes istikrarlı olsun ki yolumuza devam edebilelim ha bu arada mazereti olanlar hariç tabi saygılarımlaaaaaaaa
aksam esıme pohça yaptım..sabhaları yesın dıye hıc tadına bıle bakmadım..eger baksam devamı gelırdı..ırademı kutluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?