80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merak etme onu cok iyi biliyorum,2 senedir kopamaim burdan yerimseniben tamam cnm anladim...arada sirada aksilikler olur da gelemezsek simdiden kusuruma bakmayin...benim ilk gunlerim sayilir,cok zorlaniyorum ilk gunlerde...biktim artik bu isi bitirip kurtulmak istiyorum ama kilolardan kurtulsam da kilo almaya musait biri oldgm icin hayat boyu bu dert yakami birakmayacak sanirim :1no2:

benım halamın oglu 18 yasında hırs yaptı..75 kılodan 55 kıloya ındı ve super oldu..arkadasları hep ona ayı dıyormus.dalga gecıyolarmıs..oda bıgun oturdsum dusundum dedı.mıllet haklı zayıf olsam kımse bısey demeyecek en ıyısı zayıflamak demıs ve aksam 7 den sonra hıc bırsey yememıs..ve suan cok ıyı kılosu..ılk zamanlar alısamamıstık zayıf halıne..suan oturdu kılosu ve cok ıyı oldu.

kızlar gunluk yedıklerınızı bırde bır not defterıne kaydedın sureklı cantanızda yanınızda olsun.not defterınızın basına baslangıc kılonuzu yazın..herhafta tartıldıgınızdakı kılonuzu yazın..yedıklerınızı aksamları yazın..yedıklerınızın muhasebesını yapın..buda cok etkılı bır yontem ben denıyorum tavsıye de edıyorum..

kızlar arada bır f5 basın sayfanızı yenıleyın kımse kımsenın yazdıklarını gormuyor.

ayusun sana mesaj attım geldımı canım

serracım yaptım çizelgemi çok saol canım benim..inşallh hedefime zıplıycam hayırlısıyla..öptüm canlarıımm..

bildiri olarak yazar..hosgeldınız ayusun yazıyor ya onun altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…