80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım tabikide istediğin kadar gel ama günde en az üç defa bi uğra hal hatır soralım birbirimize canım gündüz işin olur akşam gelirsin yani sölersin işin olduğunu öyleya zaten buraya alışan birisi bi daha kopamıyoki dimi amadelikafaduldenhihoyyyt

Selam ben Aysun. sitenize yeni üye oldum artık son umudumsunuz :) diyet üzerine kitap yazarım ama uygulayamanlardanım .83 kiloyum 3 yılda 22 kg aldım fakat vereceğim inşallah .Evdekiler artık adımı değiştirdi ayusun diye takılıyorlar. herkes sen artık zayıflayamazsın diyor . Ama ben bugün yeni bir karar aldım.ZAYIFLAYACAĞIMM

kızlar naber yaa nasıl gidiyo aşk olsun kimse bişey yazmamış ben sizi ne kadar özledim siz beni özlemedinizmi yoksa? nidam canım yardımcım sen gelenlerle bende yemek listeleriyle uğraşıyım kerkes akşam yazsın bende değerlendireyim kendimce tabi diğer arkadaşlarımızda yanlışları görünce değerlendirsin birbirimizi tamamlayalım dimi ama

canım hoş geldin emin ol hepimiz yaza tığ gibi giricez aşağıda kurallarımızı yazdım okursan iyi olur:1hug:

chocolategirl canım sende hoş geldin tanışamamıştık seninlede kendinize kilo çizelgesi yaparsanız insan dahada motive oluyo hadi kızlar gayrettttt

günaydın kızlaaarr..serracım günde 3 kere nasıl yazacaz..yani 3 öğün ne yediğimizi mi? kızlar diyorum ki sadece sabah ekmek yesem tabi 2 dilim kepek,öğlenle akşam hiç ekmek yemesem,CADIARZUyada tamamen kessem mi ekmeğ.CADIARZU.yaa ben veremiyorum adetim 2 ay oldu gecikeli..şiştim valla şiştimlaelaelaelaelae ne güzel başlamıştım diyete bu ara psikolojim bozuldu tabi diyetim de bozuldu...ooooff oooffff.:sm_confused:..yardım edin nolur..yaza zayıf girmek istiyorum..hareket yapıyor musunuz? ne zaman yani saat kaç gibi ..neler yapıyorsunuz..paylaşın canlarıımm..

canım akşamları tüm gün yediklerimizi yazıcaz günde üçdefada buraya gelip bişeyler yazın destekleyelim diye birbirimizi yani ondan bide ekmek konusunda kesinlikle sabah ve öğlenleri yeakşamları yeme ben öyle yapıyorum mesela makarna yada pilav varsa ondan yiyorum yoksa ekmeğimi yiyorumekmeği tamamen kesersek bu sefer vitaminsiz kalırız ekmeğin içindeki liflere ihtiyacımız varr kepek ekmeği yiyicez tabiiiiiiiiiii canım kesinlikle kendini bırakma sen gün içinde sık sık gir ben seni motive ederim ben çok azimliyim bu sefer bitiricem bu işi hem kendimi hem sizleri eriticem vallllakaydirigubbakcemile

çok saol serracım..valla desteğe ihtiyacım var.ikinci bebişim için tedaviye başlıycam,adeti bekliyorum..onun için acilen kilo vermeye ihtiyacım var..tmm canım sık sık gelir yazarım..öptüm canım..a.s.

ben burdayım kızlar herkez burdamı..serracıgım burdayım..burda olanlar burdayım desın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…