serracım sana yolladıgım pm yı aldınmı
serra cgm merhaba,birsey sormak istiyorum...bu gunde 3 kere gelme kuralini pek anlayamadim...yani bazen is guc oluyor,hic giremiyoruz nete filan... bir 3 kere girdigimizi nasil gosterecegz? bazen de hep acik oluyor kk, 3 kere degil de butun gun burda oluyoruz...pek anlayamadim cnm,acarsan sevinirm...
Selam ben Aysun. sitenize yeni üye oldum artık son umudumsunuz :) diyet üzerine kitap yazarım ama uygulayamanlardanım .83 kiloyum 3 yılda 22 kg aldım fakat vereceğim inşallah .Evdekiler artık adımı değiştirdi ayusun diye takılıyorlar. herkes sen artık zayıflayamazsın diyor . Ama ben bugün yeni bir karar aldım.ZAYIFLAYACAĞIMM
canım hoş geldin emin ol hepimiz yaza tığ gibi giricez aşağıda kurallarımızı yazdım okursan iyi olur:1hug:[/QUOTE
Aşağıda nerede bulamadım
günaydın kızlaaarr..serracım günde 3 kere nasıl yazacaz..yani 3 öğün ne yediğimizi mi? kızlar diyorum ki sadece sabah ekmek yesem tabi 2 dilim kepek,öğlenle akşam hiç ekmek yemesem,CADIARZUyada tamamen kessem mi ekmeğ.CADIARZU.yaa ben veremiyorum adetim 2 ay oldu gecikeli..şiştim valla şiştimlaelaelaelaelae ne güzel başlamıştım diyete bu ara psikolojim bozuldu tabi diyetim de bozuldu...ooooff oooffff.:sm_confused:..yardım edin nolur..yaza zayıf girmek istiyorum..hareket yapıyor musunuz? ne zaman yani saat kaç gibi ..neler yapıyorsunuz..paylaşın canlarıımm..
:teytey::teytey:canım hoş geldin emin ol hepimiz yaza tığ gibi giricez aşağıda kurallarımızı yazdım okursan iyi olur:1hug:[/QUOTE
Aşağıda nerede bulamadım
heralde bi önceki sayfada kaldı bu sbak yazdım canım bi arkadaki sayfada tamam canım
kızlaar bu kilo çizelgesi nasıl yapılıyoo?öptüm canlarıımm..
aysun canım hoş geldin aramıza serracım sende iyisindir inşallah
canım akşamları tüm gün yediklerimizi yazıcaz günde üçdefada buraya gelip bişeyler yazın destekleyelim diye birbirimizi yani ondan bide ekmek konusunda kesinlikle sabah ve öğlenleri yeakşamları yeme ben öyle yapıyorum mesela makarna yada pilav varsa ondan yiyorum yoksa ekmeğimi yiyorumekmeği tamamen kesersek bu sefer vitaminsiz kalırız ekmeğin içindeki liflere ihtiyacımız varr kepek ekmeği yiyicez tabiiiiiiiiiii canım kesinlikle kendini bırakma sen gün içinde sık sık gir ben seni motive ederim ben çok azimliyim bu sefer bitiricem bu işi hem kendimi hem sizleri eriticem vallllakaydirigubbakcemile
eylülce canım naber nasıl gidiyo nidammm nerdesinbana cevap yazsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?