öpüldünüz kızlarsaat18.00 itibari ile alınan yoklamadır.
YOKLAMAYA GELENLER
Güzelresim, selma12, helikaz, alnagme, handerya, ceren16, halimeseka, nidam34, eflatun24, boncukoyunu, chocolategirl, paresnamka,eylülce,flatliners, sanal79
YOKLAMAYA GELEMEYENLER
Serradeniz, yumukum, arzu7474, lavita, burcu1507, blacksıya, eminebeyza, gulçelik, raebzeh, sevilay36, vuslat2008, zeynep2630, 543403a
geldim alnağme burdayım, 2 gündür midem kötü, istiflar ediyorum, bulantım var, ondan yattığım yerden zor kalkıyorum. bu sabah bir kepekli tost+ayran, öğlen 1/2 kepekli simit+peynir yedim, akşam susuz cacık yiycem bir de yeşil elma. öpüyorum...
geldim alnağme burdayım, 2 gündür midem kötü, istiflar ediyorum, bulantım var, ondan yattığım yerden zor kalkıyorum. bu sabah bir kepekli tost+ayran, öğlen 1/2 kepekli simit+peynir yedim, akşam susuz cacık yiycem bir de yeşil elma. öpüyorum...
ahh canim ne guzel moral verdin sen bana... ben de senin gibi dusunuyorum insallah bu sefer basarabilirim. ya sorun su ki, o kadar cok denedim ki,olmadi diyemem,verdim ama hep geri aldim hayat sekline donusturemedigm icin... bu denemeler sonucunda da insan kendine guvenini kaybediyor.zor gelmiyor bana az yemek ve spor yapmak,zor gelen bu disiplini surdurebilmek... iste o cok zor.. yine baslayip 1 aysonra birakmak istemiyorum:çok üzgünüm:
evet haklısın her zaman diyetteymiş gibi yaşayamayız tabi ki.öyleyse diyeti herzaman devam ettirebileceğimiz şekilde yapmalıyız.yani çok sıkı diyetler yapıp aç kalmak yerine aburcuburu kesip yemeklerimizi azaltarak yapmalıyız.sonraki zamanlarda da az yemeyi sürdürebiliriz.aç kalıp kısa sürede çok kilo vermek yanlış bence.neyse...böyle söylemek kolay tabi.bakalım ben devam ettirebilecekmiyim)))başarılar...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?