80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla eylülce cım ilk günkü kadar yapamıyorum. Bugün yeni çıkan stıck ler den yedim bende 55 kalori.. itiraf ediyorum..

kızlar bugun ısler cok yogun fazla gıremedım
ama ögle menum

corba galete

kızlar ben kactım hepınıze ıyı aksamlar dah eve gıdıp yemek yapıcam..aksam yedıkleırmı sabah yazarım..fazla yemeyın aksamları he:) herkeze hayırlı aksamlar

geldim alnağme burdayım, 2 gündür midem kötü, istiflar ediyorum, bulantım var, ondan yattığım yerden zor kalkıyorum. bu sabah bir kepekli tost+ayran, öğlen 1/2 kepekli simit+peynir yedim, akşam susuz cacık yiycem bir de yeşil elma. öpüyorum...

öpüldünüz kızlar

Son düzenleme:

canım kıyamam geçmiş olsun. Üşüttün herhalde..

ilk gün için fena değil hani kızlar.. Yoklamada çoğunluk sağlanıyor gibi. gelenler 15 kişi, gelemeyenler 13 kişi..

kızlar ben bugün pirinç lapası yiyorum..ama öğlen dışardaydım o yüzden yiyemedim ama diyet mısır ve pirinç patlağı var ondan yedim bir iki tane..

arkadaşlar öğlen küçük bir tabak sebze yemeği yedim yanında yoğurt ve 3 kaşık bulgur pilavı.arada 1 elma akşam da bir tabak sebze yemeği yedim.patateslerini ayırdım yemedim.yağınıçok az koydum.bir iki kaşık kereviz salatası aldım.yoğurtlu ama mayonezsiz.yatarken de sirkeli suyum var.iyi akşamlar herkese...

evet haklısın her zaman diyetteymiş gibi yaşayamayız tabi ki.öyleyse diyeti herzaman devam ettirebileceğimiz şekilde yapmalıyız.yani çok sıkı diyetler yapıp aç kalmak yerine aburcuburu kesip yemeklerimizi azaltarak yapmalıyız.sonraki zamanlarda da az yemeyi sürdürebiliriz.aç kalıp kısa sürede çok kilo vermek yanlış bence.neyse...böyle söylemek kolay tabi.bakalım ben devam ettirebilecekmiyim)))başarılar...a.s.

insallah devam ettirebilirz canim... cok dogru soylediklerin.bu arada ayni kilodayiz,hedefin simdilik mi 70 yoksa oraya dusunce tamam mi diyeceksin?

akşam ki menüm hesapta olmayan bir menü oldu üst komşum yapmış poğaçaları illa gel neyseki 1 adet poğaça ve 3 adet mercimek köftesi ile bu günü bitirdim.akşam için ağır oldu ama ne yapayım kızcağız o kadar emek vermiş.değil mi_))

iyi geceler kızlar akşam ıspanalk kavurması yanında da 1 dilim ekmek yedim biraz önce de biraz fındık ve leblebi bugün çok yedim sanki yarın karbonhidratı kısmaya çalışıcam bakalım herkese kolay gelsin

iyi geceler herkese.

bugün sanırım fazla kaçtı sabah 2 tane simit yedim.öğle hiçbirşey yemedim.çünkü sabah dediğim 1 de ancak yemeye fırsatım oldu.akşamda itiraf ediyorum bir parça börek vede gerçekten ufak bir parça sütlü tatlı yedim.çok dengesiz oldu bugün ama oğlumdan fırsat bulup bunları yediğim için şükrediyorum.hala iyileşmedi ne yazıkki.bütün gün kucağımda ve mız mız..

cuma kilomu bildirince eski kalori hesabıma geri dönücem.inşallah o güne kadar oğlumda iyileşmiş olur.onun hastalığı çok üzdü beni.bu hafta vakit buldukça ne bulduysam yiyorum sanırım.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s. ben buraya katılmaya başladığımdan beri gerçekten çok daha dikkatli olmaya çalışıyorum.

üstteki yazım istisna bu hafta özel bir durum var yani.mesela yarın annemi doktora götürücem.hepsi birleşince bu hafta kendime izin verdim.ama cuma günü inşallah tekrar başlıyorum eski düzene.3,5 ayda 13 kilo verdim.bir 13 kiloya daha ihtiyacım var. herkese kolay gelsin arkadaşlar..iyi geceler...

herkese günaydın ilk ben geldim heralde....şimdi yürüyüşe gidicem kızlar ama hava çok rüzgarlı....dün akşam çok kötü bişi yaptım ben geceye kadar diyet süperdi dediğim gibi pirinç lapası günümdü ama eşimi fıstık yerken görünce dayanamadım saldırdım fıstıklara tabi bütün günkü emeğim boşa gitti valla çok utanıyorum kendimdenklava:bazen böyle krizler geliyor ne olacak benim bu halim...

günaydın herkese bende kalktım sıcak suyumu kaysımı vede sirkeli suyumu ictim şimdide kahvaltımı yapıp yürüyüş yapacam PRESNAMKA SANADA GÜNAYDIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…