80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eşim dün maşallah daraldın veriyosun kilo dedi. nasıl mutlu oldum. tartıda görmesem de o daralmayı ve küçülmeyi callenin etkisi var biliyorum

eşim dün maşallah daraldın veriyosun kilo dedi. nasıl mutlu oldum. tartıda görmesem de o daralmayı ve küçülmeyi callenin etkisi var biliyorum

Bu Sabah'ta ben aynada kendime bakarken bel oyuntum yine eskisi gibi görünmeye başladı incelmişim eşimde dedi zayıflamışsın aşkım diye fark ediliyor yavas yavas demekki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yani pazar günü beraber başlamamışız ben de sayayım o zman pazar gününü

kız sen bir gün önce linki indirdiğinde gece yaptın ben de çok istedim ama yapamadım. sabahına yaptımda sende dedin bu gün benimde bir olsun oğlum dün izin vermedi hareketleri öğrenmiş oldum diye. ordan biliyorum beraber başladığımızı

sen on beş gün sonra gör o görüntüyü einin ağzı açık kalacak. eee gerisini de söyletme

Çok şükürrrr çok mutluyum kızlarrrr iyi huylu çıktı annemdeki kitle dr umuz izne çıkıyormuş bugün dönünce ameliyatla alacak büyük olduğu için alalaım dedi allah razı olsun hepinizdennn çok mutluyum inanın rabbim herkesin derdine derman versin inşşş

hastahane dönüşü eve geldik kapıyı açamadık arkasında anahtar tok sabah kilitleyip çıkmıştık ne yaptıysak olmadı çilingir çağırdım meğer kilitle oynanmış açamayınca gitmiş hırsızlar aklınızda olsun kızlar çelik kapıları sadece 1 kez çevirin kilitlerken 2 3 kez çevirince demirin ince ksımı geliyormuş ve kolay açılıyormuş bir kez çevirince kalın kısmını açamıyorlar iyiki bunu uygulamışız hayır evbde değrli birşey yok zaten ama insan evden soğur
ooo tartı güzel rakam gösterdi demekkiiii devam edeceğine eminim cnmmm

cnm ben fotolari tlf dan atiyorum bilgisayarla ugrasmiyorum oraya aktar ordan kk ya tlf dan direk rahat yapiliyo

telden atmak daha kolay dijitalden pc ye picden kk ya ayrıca boyut ayarlamak vs uzun iş geliyor bana

beden küçültücü mayolar var cecoşum onlardan bulabilirsen onlardal al gerçekten gzüel duruyor inş gönlüne göre bulabilirsin
enişte başına geleceği biliyor bugünkü cecoyla evlendiği günkü ceco çok farklııı batardı kesin kv n hakikaten çok saygısızmış hiç vermeseydi sakla diye

çok güzel edacımmm allah bir ömür boyu mutlu etsin inş

dilim inceydi canım kocaman değil ama eksildim detoksla genede -500

tbrkler cnmmm inceliğini kalınlığını bilemem ama sonuçta 1 dilim

hepsini kopyaladım neslicim çok güzel bilgiler tşk ederiz tatlım

Kızlar karatay hoca'nın kitabının arkasında kadınlar kulübünden birinin mektubu var kim acaba o bilen var mı merak ettim ben :)

bbende merake diyorum ama bulamadım cnmm tahminimce ilk karatay topiğinin sahibi diye düşünüyorum

al tabiii Gülayımm evliliklerin gümüş altın platin yılları oluyo ya o zaman giyersinnn rabbim korusun inş bişey olmaz

canım ben zayıfken 36 idim kilo alınca 37 oldum şimdi tekrar 36 giyiyorum

Ya evet bende beraber başladığımızı bildiğim için ama yanlış saymıştım sanırım o zaman bugun 4 ü yapcam dimi aslında imza yerine yazcam callenatics 4/21 diye

Anladim abla ayyyy super ozaman in sha Allah oyle olur ozmn

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Coksukur alhamdulillah basladim diyetime daha yeni. Kahvalti yaptim. 1 yemek kasigi elmalisirke su suyla ictim

Sonra 1 yumurta haslanmis, 1 kucukboy salatalik hepsini yiyemedim. Bikactane dal maydanoz, 1 cracker tuzsuz yagsiz kuru kuru kcalisi 38 kcal. Ve 7 zeytin ( zeytini cok severim bi oturusta 40tanefelan yiyebilirim zeytinciyim yani rahmetli babam gibi.. ) ve cay pu er thee diye chinadan geliyor yag yakici felan. Bilmiyorum ise yariyormu :)

Biraz oturup sonra kosubandimda 20 dk yurumek 10 dk kosmak ve 5 dk yurumek sonra callents mi neydi haha diye bi videoyu uyguliyim :) bakalim artik...

Hadi inşallah geriside gelir cnm bnm

güzel olmuş bitanem ama sana bişe söylyimmi akşam toplu halde paylas menunu o zaman yorumları daha iyi yaparız. bol su içmeyi unutma

Hadi inşallah geriside gelir cnm bnm

Amiien abla ben callanetics videoya baktim bu coksakin birsey ben bununla canim skilir :s hareketli bisi olsun istedim leslie sansone actim onu yapcam ama ilk once 35 dk kosubandinda oliyim.

güzel olmuş bitanem ama sana bişe söylyimmi akşam toplu halde paylas menunu o zaman yorumları daha iyi yaparız. bol su içmeyi unutma

Tamam ablacim saoll :)) haha unutmam 3 liter icecegim :)) spor yapacm simdi kosubandinda sonra leslie sansone 1 mile walking

ceco sahi senin sıvı beslenme nasıl gidiyor

hadi bakalım yarına sonuçu yaz tatlım. ben sabote etmesem belki 1 kiloya yakın verirdim. ben bu gün ara verdim yarında ayrancıyım. cuma ve c.teside akşam börülceli salata yicem arka arkaya diyetisyenim vermişti 2 gün arka arkaya akşamları demişti onu yapacam işallah

sabah başladım. dün demiştim ya sana. ay inşallah dayanabilirim.
dayanırsın 2 saate bi yiyince acıkmıyor insan. ama akşam son öğünden önce istersen ara yap ve leblebi ve badem ye. tok tutuyor.

benim eşim daha bişi demiyor daha çoook yolun var diyor. çevremden sölüyorlar göbeğim gitti zaten dümdüz. bedneim hoşuma gitmeye başladı bel oyuntumda meydana çıktı. bide bende göbekten ziyade sırt yağları var onun için bel çevirme süper işe yaradı sırtım eridi baya farkediyom.

tecrubeyle söyleyebılırımkı ayaklar kuculuyo canım.ben 38 gıyıyordum kılo allınca 39 gıymeye baslamıstım 20 kılo verdım sımdı 38 bol gıbı yanı ayaklardakuculuyo kılo verınce
ayy allaha cook sukur cook sevındım annene swetcım rabbım baska hastalık göstermesın ınsallah.hırsız içinde cook gecmıs olsun evden bıse almasalarda korkusu yeter ınsana bızımde aklımızda olsun barı tek kılıtleyelım artık
gulaycım ne guzelazımle devam edıyosun callene.bende senden gaza geldım ındırdım ama dun yarısını yaptım kapı caldı bugun tekrardan baslıycam ınsallah ama sen hangını yapıyosun detaylı söylermısın sana zahmet 10 yas olan vardı ben onu yapmaya baslamıstım dun.benım pcnın sesı bozuk ben duymadan yapıyorum alt yazıyı okuyorum ses gereken yerler varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…